LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Kdrtrnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuyla alakalı tam bilgiye sahip değilim ama bilgisayar alakalı olabilir mi? Telefonda usb hata ayıklama ve bilinmeyen kaynaklar açık mı?

Hepsi açık. Neyse teşekkürler vakit ayırdığın için, yakında format atacağım o zaman tekrar denerim

Bootstrap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 12073Arkadaşlar 32 GB G3'üm var. Telefonu alalı 1,5 ay oldu. İlk bir ay telefonun şarjından çok memnundum. Hatta G3'te şarj sorunu var diyorlar ama benimki gayet iyi diyordum. Ama son 15 gündür telefonu kullanmadığım anlarda bile şarj çabuk azalıyor. Kullanırken de eskisine göre çok daha hızlı azalıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Buna ne neden olmuş olabilir?

Ekli dosyayı görüntüle 12073
VLAPWv.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galeriye girdigimde duzenleme yapmak istiyorum ama bazi araclari kullanamiyorum. Nedeni..?

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ekli dosyayı görüntüle 12073Arkadaşlar 32 GB G3'üm var. Telefonu alalı 1,5 ay oldu. İlk bir ay telefonun şarjından çok memnundum. Hatta G3'te şarj sorunu var diyorlar ama benimki gayet iyi diyordum. Ama son 15 gündür telefonu kullanmadığım anlarda bile şarj çabuk azalıyor. Kullanırken de eskisine göre çok daha hızlı azalıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Buna ne neden olmuş olabilir?

Ekli dosyayı görüntüle 12073
VLAPWv.png

Gördüğünüz gibi periscope olabilir :) aşırı şarz yiyor bendede oyle sildim rahatladım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonu g3 cloudy alan varmı.. önerirmisiniz yapayımmı..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Cloudy yeni yükledim bu nedenle şarj konusunda bir şey diyemem fakat aşırı bi fark olmazsa stock rom a da dönmem. Gayet güzel olmuş cloudy.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam 2.5 imi yuklediniz.. Twrp ilemi yuklediniz bide.. Ben cok once birinin yardimiyla yuklemistimde simdi pek hatirlamiyorum aslinda..

Ustteki arkadasim 3 ay normal 4 ay cloudy kullandim hic bi fark yok. cloduy sadece biraz daha kullanici sikayetlerini dinleyerek bi kac yenilik yapmis.

FaRuKJ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar mrb.Lg G3 32gb versiyonunu kullanıyorum.Ancak son zamanlarda sürekli uygulamalardan atıyor.(özellikle facebook)Sorunu gidermek için defalarca hard reset attım.Hatta başka bir ülkenin root versiyonunu yükledim.Ama sonuç değişmedi.Bunun çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın en sonunda kıracam telefonu

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Son bir aydir surekli ana ekran ne yazikki durdu hatasi aliyorum sebebi nedir

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar mrb.Lg G3 32gb versiyonunu kullanıyorum.Ancak son zamanlarda sürekli uygulamalardan atıyor.(özellikle facebook)Sorunu gidermek için defalarca hard reset attım.Hatta başka bir ülkenin root versiyonunu yükledim.Ama sonuç değişmedi.Bunun çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın en sonunda kıracam telefonu

Ben cloudy 2.2 kullaniyorum. Kafam rahat cok sukur son 2 aydir hic bi sorun yok. ( batarya harici o kritik:) onerrim

Bootstrap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gördüğünüz gibi periscope olabilir :) aşırı şarz yiyor bendede oyle sildim rahatladım.

Telefonu g3 cloudy alan varmı.. önerirmisiniz yapayımmı..

Ama telefon boştaykende eskisine göre hızlı şarj yiyor. Bu da mi periscope kaynaklı?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Hocam rica edicem bi ozet gecermisiniz nasil yaptiginizi.

Öncelikle cihazını rootlayıp custom recovery yüklemen lazım. Benim kullandığım uygulama ile çok kolay bir şekilde root edilip custom recovery yapılıyordu cihazı servise yolladım gitti geldi root yapamadım bende önce stock romu kurdum yeniden sonra root ve custom recovery yükledim cloudy romu cihaz hafızasına indirdim sonra twrp ekranından cihazı sıfırladım wipe işlemi yani sonra cloudy romu flaşladım. Bana soracak olursanız stock roma göre getirilen ekstra özellikler olsun tasarım olsun hız olsun gayet güzel olmuş cihazı yeniden keşfettim diyebilirim. Şarj konusunda çok yiyor diyenler var ama bir farkını göremedim 1 günü çok rahat çıkarıyorum yine.

Edit : XcamLG uygulamasıda gayet güzel olmuş full otomatik olan g3 srock kamerasına iso beyaz dengesi çekim modları gibi özellikler geliyor ve Türkçe hepsi gayet hoş.

abdurrahmanelt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de cloudy rom kullanıyorum gayet stabil ve sorunsuz çalışıyor üstelik g4 arayüzü ve özelliklerinin tamamına yakını romda mevcut şarj eskisi ile aynı gidiyor ve hiçbir yerde hata mesajı almadım örnek olarak: stock rom'da takvim durduruldu hatası veriyordu lolipop güncellemesinden sonra...

XcamLG nereden indirebiliriz?
bu sayfadan bilgi edinebilirsiniz indirip denemedim
http://www.theandroidsoul.com/install-xcam-lg-g2gpro2g3-unleash-camera-prowess-63694/

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Bnim cihaz yine catlayacak sanirim mikrofon kisminda plastikte iz olmaya baslamis bi turlu agiz tadiyla kullanamadim.eger cihaz degisirse g4 almayi planliyorum ondada bole sorunlar var mi

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Arkadaşlar 32 GB LG G3'üm var. Telefonu kullanmadığım anlarda yani ekran sönükken herhangi bir bildirim olmamasına rağmen mavi-mor gibi bir renkte LED ışığı yanıp sönüyor. Bunu nasıl çözebilirim?

arkadaşlar bir sorum olacaktı.. bildirim olmadığı halde, led ışığı yanıyor. acaba bu neyden kaynaklanıyor?

Bu çok saçma bir sorun gerçekten. Bu genelde bildirim geldiğinde, bildirime tıklamadan (basmadan her neyse) bildirim çubuğundan sildiğinizde oluyor. Atıyorum Twitter'dan bir bildirim geldi. Bildirime tıklamadınız direk sağa çekerek oradan sildiniz. Bundan sonra oluyor. Uygulamaya girip bildiriminize bakın ve tekrar deneyin.

metinben

Prime Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
LG G3 16 GB beyaz kapalı kutu var elimde ilgilenenler 546 606 77 11 denn ulaşabilirler. LG Türkiye garantili.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Bu tuketici mahkemesine basvurdugumuzda cihaz ne kadar surede iade oluyor.ve biz faturadaki tutari mi geri aliyoruz.yapan arkadaslar varsa lutfen cevaplasin.cihaz 3.defa catliyor

Ve de garantiye gonderirken bn kendim kargo araciligiyla gonderirsem mi yoksa bayii araciligiyla mi gonderirsem daha kisa surede gelir.sahsi gonderip sikinti yasayan oldu mu

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Artik ucuncu defa catlamasi mide bulandiriyor.peki servisten g4 isteyebilir miyim

S

SDN mamii95

SDN Okuru
Arkadaslar sarji içiyor çok çabuk azalıyor ekran isiniyor ram ısınıyor clean master de 74 dereceyi gördüm hiç bir uygulama kurtarmıyor nalet olsun ya parlaklık vs alakası yok g3 almayın

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Acaba lg g4 te kasa catlamasi olur mu g3 gbi.almak istiyorum ama g3 iyice korkuttu