Bu konuyla alakalı tam bilgiye sahip değilim ama bilgisayar alakalı olabilir mi? Telefonda usb hata ayıklama ve bilinmeyen kaynaklar açık mı?
Hepsi açık. Neyse teşekkürler vakit ayırdığın için, yakında format atacağım o zaman tekrar denerim
Bu konuyla alakalı tam bilgiye sahip değilim ama bilgisayar alakalı olabilir mi? Telefonda usb hata ayıklama ve bilinmeyen kaynaklar açık mı?
Ekli dosyayı görüntüle 12073Arkadaşlar 32 GB G3'üm var. Telefonu alalı 1,5 ay oldu. İlk bir ay telefonun şarjından çok memnundum. Hatta G3'te şarj sorunu var diyorlar ama benimki gayet iyi diyordum. Ama son 15 gündür telefonu kullanmadığım anlarda bile şarj çabuk azalıyor. Kullanırken de eskisine göre çok daha hızlı azalıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Buna ne neden olmuş olabilir?
Ekli dosyayı görüntüle 12073![]()
Cloudy çok şarj yiyormuş, öyle diyorlar. Az sabredin, android m gelir sene sonuna.Gördüğünüz gibi periscope olabiliraşırı şarz yiyor bendede oyle sildim rahatladım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Telefonu g3 cloudy alan varmı.. önerirmisiniz yapayımmı..
Cloudy 2.5 yükledim twrp ile.
Arkadaşlar mrb.Lg G3 32gb versiyonunu kullanıyorum.Ancak son zamanlarda sürekli uygulamalardan atıyor.(özellikle facebook)Sorunu gidermek için defalarca hard reset attım.Hatta başka bir ülkenin root versiyonunu yükledim.Ama sonuç değişmedi.Bunun çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın en sonunda kıracam telefonu
5.0'ın sorunu. Güncelleme ile düzelir.Son bir aydir surekli ana ekran ne yazikki durdu hatasi aliyorum sebebi nedir
Gördüğünüz gibi periscope olabiliraşırı şarz yiyor bendede oyle sildim rahatladım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Telefonu g3 cloudy alan varmı.. önerirmisiniz yapayımmı..
Hocam rica edicem bi ozet gecermisiniz nasil yaptiginizi.
bu sayfadan bilgi edinebilirsiniz indirip denemedimXcamLG nereden indirebiliriz?
Arkadaşlar 32 GB LG G3'üm var. Telefonu kullanmadığım anlarda yani ekran sönükken herhangi bir bildirim olmamasına rağmen mavi-mor gibi bir renkte LED ışığı yanıp sönüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
arkadaşlar bir sorum olacaktı.. bildirim olmadığı halde, led ışığı yanıyor. acaba bu neyden kaynaklanıyor?
50 kere göndersen 50 kere çatlar. Yapacak bir şey yok.
2ay - 6 ay arası olabilir. Bazen 1 aya bile sonuçlanabilir fakat o kadar kısa olacağını sanmıyorum.Peki tuketici mahkemesine basvursam ne kadar surede sonuclanir
Artik ucuncu defa catlamasi mide bulandiriyor.peki servisten g4 isteyebilir miyim
Artik ucuncu defa catlamasi mide bulandiriyor.peki servisten g4 isteyebilir miyim