LG G3 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
M yayınlanmadı ki yanlış görmüşsünüzdür
(Uzun bir sey yazmam insallah el terleme hastaligim ve telefonla)

Oncelikle oyle direk saf androidle gelmiyor android M stabilitesi LG G4 (suan kullandigin) arayuzle gelecek .

Beyaz menu guzelde asaya kaydirmak igrenc.

O beyaz menu android 5 tede var. 😄

M'nin gelistirici surumu suanki yani [MENTION=441149]ysn1221[/MENTION]

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M yayınlanmadı ki yanlış görmüşsünüzdür
nexuslarda gösteriyor, youtubedan android m diyerek izleyebilirsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

(Uzun bir sey yazmam insallah el terleme hastaligim ve telefonla)

Oncelikle oyle direk saf androidle gelmiyor android M stabilitesi LG G4 (suan kullandigin) arayuzle gelecek .

Beyaz menu guzelde asaya kaydirmak igrenc.

O beyaz menu android 5 tede var. 

M'nin gelistirici surumu suanki yani @ysn1221
vala bilemiyorum arkadaşlar nexuslardaki gibi saf android şekliyle verilirse pek göze hitap etmez arayüz,bekleyip görcez artık

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

vala bilemiyorum arkadaşlar nexuslardaki gibi saf android şekliyle verilirse pek göze hitap etmez arayüz,bekleyip görcez artık
Yok kardesim 😄 her firma kendi arayuzuyle verir saf android arayuzuyle gelme ihtimali %0000 dır ne bekleyip gorcegizi bildigimiz LG UX 4.0 😄

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geliştirici olarak çoktan yayınlandı zaten ben final icin gelmedi dedim

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Lg nin saf android verdigi nerde görülmüş nexus alsan bahsettigin arayuzle gelir fakat g3e lg ux4.0la gelecektir

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben bilmem gelince görcez artık:)
Dostum.senin dedigin gibi olsaydı telefonlarda yazılım özellikleri bakımından tek fark android sürümü olurdu . Lolipop guncellemesi geldiginde saf android olarakmi geldi lg kendi arayuzuyle lolipopu modifiye edip guncelleme verdi bu da öyle olacaktır

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum.senin dedigin gibi olsaydı telefonlarda yazılım özellikleri bakımından tek fark android sürümü olurdu . Lolipop guncellemesi geldiginde saf android olarakmi geldi lg kendi arayuzuyle lolipopu modifiye edip guncelleme verdi bu da öyle olacaktır
kesin konuşmayalım 5.1 de ha geldi ha gelecek diye aylarca bekledik,lollipopun sıkıntılarından 5.1 iptal edildi şimdi kesin karar android m ye direk geçiş yapılacak, yani bende diyorumki umarım lg kendi arayüzünü kullanır sadelik diyerek menüleri falan beyaz yapmaz,ben cloudydeyim ve şuanki cloudy 2.2 arayüzünü begeniyorum onun arayüzünde ama android m olursa 10 numara olacaktır,neyse yani daha çıkmamış birşeyin konusunu yapıyoruz, bekleyip görecegiz umarım bu gelecek romla cihaz nefes alır

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
kesin konuşmayalım 5.1 de ha geldi ha gelecek diye aylarca bekledik,lollipopun sıkıntılarından 5.1 iptal edildi şimdi kesin karar android m ye direk geçiş yapılacak, yani bende diyorumki umarım lg kendi arayüzünü kullanır sadelik diyerek menüleri falan beyaz yapmaz,ben cloudydeyim ve şuanki cloudy 2.2 arayüzünü begeniyorum onun arayüzünde ama android m olursa 10 numara olacaktır,neyse yani daha çıkmamış birşeyin konusunu yapıyoruz, bekleyip görecegiz umarım bu gelecek romla cihaz nefes alır
Neyse ben son sozlerimi diyorum kesib olarak M ve G4 arayuzu ile gelecek.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saf android gelme ihtimali yok oyle bisey yapsa zaten google firmalara guncellemeleri verdigi anda lg dagitir uzerinde calismadan adamlar optimus arayuzuyle verir merak etme

Kdrtrnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu lg g3lolipop root nasıl yapılıyor. Google da arattığımda ilk sayfada ki sitelerin hepsini denedim olmadı. Yok mu bunun bi basit çözümü. Kit-kat ne güzel oluyor hemen.

quvent53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir sorum olacaktı.. bildirim olmadığı halde, led ışığı yanıyor. acaba bu neyden kaynaklanıyor?

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar iyi aksamlar oncelikle...
Bundan 10 gun once kadar g3 u su dokulmua bir zemine biraktim yanlislikla....Ertesi gun uyandigimda telefon aciliyordu fakat ne ses ne de goruntu vardi...bildirim ısigi yaniyordu sadece.....

Ayni gun telefonu ve bataryayi pirinc dolu kaba koyduktan 3 saat kadar sonra telefon duzeldi ve acildi.gayet duzgun calisiyordu..

Ama bir iki sonra sarja takarlen hem sarj aleti hem de telefon cok isindi ...Sarj aletinden yanik kokusuna yakin bir koku geldi hatta.....

Neyse servise goturdum sarj aletinin cok isindigini soledim..suyla temasla ilgili bisey solemedim onlar da sormadi....yeni sarj aleti verdiler....

Yaklasik 4 5 gundur kullandigim sarj aletinde yine ayni sorun bas gosterdi....birine sordugumda sarj girisinde oksitlenme olmus olabilir dedi....

Velhasil yapmam gereken sey nedir.servise goturmesem bir sorun yasar miyim...servise gostersem herhangi bir ucret isteyecekler midir eger oksitlenme olmussa....

Simdidrn tesekkurler...
Belki biraz saçma bir öneri olucak ama sorunu duzeltemezsen alcan lg g2 wireless charge kiti kullancan kablosuz skntsz sarj olmasi gerekir

Selamün aleyküm beyler lg g3 için 10 numara 5 yıldız gerek koruma gerek görsellik açisindan kilif onerebilirmisiniz parasi önemli değil

emremn2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Lütfen yardımcı olun cevap bekliyorum,

Lg g3 telefonumun hafızası bayağı oldu, usb ıle bılgısayara baglayıp dosyaları tek tek kes yapmak istedim, çoğunu yaptım ama DCIM klasorunde ki " thumbnails. " klasörü içinde , bilgisayara attığım ve bazı atmadığım resimlerinde olduğunu gördüm, ordanda kes yapıştır yapmak ıstıyorum ama yapmıyo , çünkü bazı dosyalar hata vermiş ve mavi olmuş.O dosya silinmiş resimler klasörüymüş şımdı ben onu nasıl boşaltabılırım?

Tek tek klasör boşaltmak yine işime gelir ama sorun olabılıyor, lg pc suite yükledim ama telefonu lg pc suite moduna alın diyo telefonda öyle bir şey yok, bu işi nasıl halledicem ben? Nokia da ne güzel sadece bağlayınca direk suite algılıyodu :D , bana biri yardımcı olabılır mı? Gerekirse team viewer ile halletmeye çalışalım. şimdiden teşekkürler.

Kdrtrnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ümitt kardeşim sen bu şekilde mi yaptın rootu. Aynen yapıyorum ama en son işlemi yaptıktan sonra enter yapınca videodaki gibi bir sürü yazı yerine 6 tane falan çıktı. Yani o inflating ile başlayan kısımlar çıkmadı. En son done yazıyor ama o yazılar çıkmadığı için olmuyor. Sence neden olabilir.

LG G3 Android 5.0 Lolipop Nasıl Root Atılır: https://youtu.be/ab6IiDBWu4s
Bu videoda yardımcı olacaktır. :)

Ümitt kardeşim sen bu şekilde mi yaptın rootu. Aynen yapıyorum ama en son işlemi yaptıktan sonra enter yapınca videodaki gibi bir sürü yazı yerine 6 tane falan çıktı. Yani o inflating ile başlayan kısımlar çıkmadı. En son done yazıyor ama o yazılar çıkmadığı için olmuyor. Sence neden olabilir.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52

Done dediyse olması lazım aslında. Yeniden başlatıp Supersuya baktınız mı?

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Lütfen yardımcı olun cevap bekliyorum,

Lg g3 telefonumun hafızası bayağı oldu, usb ıle bılgısayara baglayıp dosyaları tek tek kes yapmak istedim, çoğunu yaptım ama DCIM klasorunde ki " thumbnails. " klasörü içinde , bilgisayara attığım ve bazı atmadığım resimlerinde olduğunu gördüm, ordanda kes yapıştır yapmak ıstıyorum ama yapmıyo , çünkü bazı dosyalar hata vermiş ve mavi olmuş.O dosya silinmiş resimler klasörüymüş şımdı ben onu nasıl boşaltabılırım?

Tek tek klasör boşaltmak yine işime gelir ama sorun olabılıyor, lg pc suite yükledim ama telefonu lg pc suite moduna alın diyo telefonda öyle bir şey yok, bu işi nasıl halledicem ben? Nokia da ne güzel sadece bağlayınca direk suite algılıyodu :D , bana biri yardımcı olabılır mı? Gerekirse team viewer ile halletmeye çalışalım. şimdiden teşekkürler.
Kes yapıştır yapma. Kopyala yapıştır yap. Sonra telefonda silersin.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bakıyorum ama olmuyor. Stock romun hangi ülkeye ait olduğu önemli mi acaba bu noktada. Benimki program versiyonu olarak v20gSEA yazıyor
Bu konuyla alakalı tam bilgiye sahip değilim ama bilgisayar alakalı olabilir mi? Telefonda usb hata ayıklama ve bilinmeyen kaynaklar açık mı?