LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Evet kesinlikle.Dedigim durumlarin ihtimali var iste.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet kesinle dedigim ihtimaller var sadece.
Sorunun viruslerden kaynaklandığını düşünmüyorum. Ya prizlerde bir sorun vardır ya da sarj aletinde. 1.5 A ve uzeri baska bir sarj aletiyle sarj etmeye çalışın. Eger yine ayni hatayi veriyorsa baska bir yerde deneyin evle alakali bi sorun olmadigina dair suphelerimiz kalksin diye.

Bi de hangi guncellemeden soz ediyorsunuz? Carrier mi? O sadece Turkcell uygulamalarini yukluyor telefona.

emremn2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sorunun viruslerden kaynaklandığını düşünmüyorum. Ya prizlerde bir sorun vardır ya da sarj aletinde. 1.5 A ve uzeri baska bir sarj aletiyle sarj etmeye çalışın. Eger yine ayni hatayi veriyorsa baska bir yerde deneyin evle alakali bi sorun olmadigina dair suphelerimiz kalksin diye.

Bi de hangi guncellemeden soz ediyorsunuz? Carrier mi? O sadece Turkcell uygulamalarini yukluyor telefona.

Samsung taktigimda boyle bi sorun olmadi hic , sorun oldugunda kasitli olarak denedim hatta samsuna taktim cikmadi.Hatta lg g3 sarj aleti kafa bolumune samsung usb kablosunu takincada bu problem olmadi.Ne dersin?

Carrierde baska bi dert surekli orda sarj yedigini dusunuyorum.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Samsung taktigimda boyle bi sorun olmadi hic , sorun oldugunda kasitli olarak denedim hatta samsuna taktim cikmadi.Hatta lg g3 sarj aleti kafa bolumune samsung usb kablosunu takincada bu problem olmadi.Ne dersin?

Carrierde baska bi dert surekli orda sarj yedigini dusunuyorum.
Sorun acik degil mi o zaman? Kablonda var sıkıntı.

emremn2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Temassizlik olabilr
bende öyle düşündüm aslında ama taktıgımda şarj doluluk oranını gosteren kutucuk dondugu ıcın 2-3 sanıye , sistemsel bışey olabılecegınıde dusunuyorum.Taktıgımda o kutu donuyo 2-3 sanıye sonra ılerlemeye başlıyo ve o ıletı gelıyo.Ya da o ıletı gelecegı ıcın donuyo, cunku donma bıttıgı gıbı hemen bıldırımlere gelıyo attıgım fotograftakı bıldırım.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bende öyle düşündüm aslında ama taktıgımda şarj doluluk oranını gosteren kutucuk dondugu ıcın 2-3 sanıye , sistemsel bışey olabılecegınıde dusunuyorum.Taktıgımda o kutu donuyo 2-3 sanıye sonra ılerlemeye başlıyo ve o ıletı gelıyo.Ya da o ıletı gelecegı ıcın donuyo, cunku donma bıttıgı gıbı hemen bıldırımlere gelıyo attıgım fotograftakı bıldırım.
Sistemsel bir durum olduğunu düşünüyorsanız gerekli dosyalarınızı alıp telefona hard reset atın bir de öyle deneyin. Sorunun sistemsel olduğunu pek düşünmüyorum ama denemekte yarar var. Hard reset bu makalede videolu bir biçimde anlatılmış Tolga Cem Küçükyılmaz tarafından. Bilmiyorsanız rehberiniz budur.

emremn2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sistemsel bir durum olduğunu düşünüyorsanız gerekli dosyalarınızı alıp telefona hard reset atın bir de öyle deneyin. Sorunun sistemsel olduğunu pek düşünmüyorum ama denemekte yarar var. Hard reset bu makalede videolu bir biçimde anlatılmış Tolga Cem Küçükyılmaz tarafından. Bilmiyorsanız rehberiniz budur.

Sagolasin cok tesekkur ederim, dedigin gibi sistemsel drgildir sistemsel olsa baska sarj aletlerinde gostermesi lazim.Dedigin gibi kabloyu halledicem bide format cakariz artik.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar g3 kullanıcılarından müsait olanınız varsa pil kullanımının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız ?

emremn2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Mutfakta taktigimda problem olmuyo evin diger her yerinde oluyo, galiba ev kaynakli.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar telefonu ilk aldığım da box uygulamasında 50 Gb bulut depolama hakkım vardı ücretsiz gerçi sizde de aynı şey geçerli. Ben onu kitkatdayken kullanmamıştım. Şimdi lazım oldu ama kullanıcam ama bana 10 Gb standart kullandırıyor. Uygulamasını güncellemiştim acaba ondan mi aktifleştirme şeyi gitti ki biz telefon alırken bunun parasını verdik güncelleyemeyecek miydik? Bi yardım edin o hakkımı nasıl kullanırım?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar 2 problemim var lutfen bi el atin yardimci olun;
1- Telefon bildirim yerinde, saga sola surukleyemedigim kaldiramadigim carrier uygulamasini indirin bildirimi var.Uygulamalarada baktim ordada yok,.
sanki telefonumu kasiyo gibi hissediyorum, bu nu kaldirmanin bi yolu yok mu?
2-Yaklasik 3 haftadir telefonumu sarja taktigimda şu iletiyo goruyorum. http://i.hizliresim.com/qlj2AR.png
Birkac kere takip cikarinca bazen geçiyo, sarj yuzde 20 yi gectigindede sabki daha az goruyom.Telefonumu samsungla sarj ettim 3 5 kez ayni sekil samsung telefonda benimkiyle sarj etti,baska bi secenek olarak girdigim ortamlarda tatilde falan kablomun yerine usb kablosu takmalari.Sarj dolumunda boyle durum oldugunda telefon inanilmaz yavas doluyo, yarim saatte yuzde 10 olmuyo yani.Telefonu kullanirken sarj doldurdugumda bazen doluyodu hemen yuzde 3 4 5 falan ama simdi sarjda olmasina ragmen bu ileti oldugunda geriye dogru gidiyo kapaniyo telefon.Ama dedigim gibi bazende cikmiyo bu.Şunada bi bakin http://i.hizliresim.com/GkP1Wr.png ne dersiniz? Kimisi elektrik akimindan diyo kimi teldeki oyunlardan kimi virus diyo kimi baska sarj aleti.Ama bana degistirmis birisi gibi geliyo? Oyle nolsa neden bazen cikmasin bu ve yine hizlica dolsun? Yardimci oluraaniz cok sevinicem.Ayrica sunuda belirteyim boyle uyari verdiginde telefon, sarj girisini telefona taktigimda batarya doluluk oranini gosteren kutu yaklasik 2 3 saniye donuyo oldugu yerde, sonra devam ediyo ve bu usb uyarisi cikiyo.Cikarip taktigimda 3 4 sefer hic donmadan taktigim gibi dolmaya basladiginda bu uyari cikmiyo.Bunuda belirtmek istedim.Guncelleme mi yapmaliyim acaba?
Sendeki sorunun aynısı benim ve ablamın G2 sindede var 2 sinin kablolarinida denedik yavas sarj diyo. Bu durum bazen oluyor bazen olmuyor cok can sıkıcı telefonu her takarken insallah sarj yavas doluyor demez diyorum. Ama telefonumdan genel olarak memnunum .

hknhyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar lg g3 ümü kasa çatlağı sebebiyle garantiye(teksel elek.) gönderdim. yazılım güncellenmiş ve ekranı değiştirmişler kasayla beraber(yapışık olduğu için sanırım) 1 haftadır kullanıyorum. yalnız ekranın sağ tarafı bazen algılamıyor ve daha kötüsü konuşma yaparken sesim karşı tarafa kesik kesik iletiliyor. çözüm için lütfen yardım. garantiye göndermekte istemiyorum 1 ay sürüyor tam olarak başka çözüm yolu varmı ses iletimi özellikle

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
e44729d1ce021ab534cb1bcd005ad409.jpg

Eskiden Widget hiç yoktu bugün oldu bu nasıl düzeltebilirim? :)

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hay benim bu telefonu alan aklima
1- Catlama Sorunu
2-Durduk yere kapanma Sorunu
3-Kulaklikta asiri Cizirti Sorunu
Akli olan G3 almasin.

Emirhan250

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar arkadaşlar. Telefonu alali cok kisa bir sure oldu, yaklasik 2 hafta. Telefona hangi kulakligi takarsam takayim herhangi bir tusa bastigimda cizirti sesi geliyor ve 3-4 saniye sonra cizirti kesiliyor. Jagta problem yok. Yazilimsal olduğunu dusunuyorum. Diger kullanicilarda da buna benzer problemler olmus. Fakat cozum paylasani gormedim. Cozumu bilen varsa lutfen yardımcı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sim kart degiştirildiğinde telefonun yerini tespit edebilmen için telefon otomatik mesaj gönderiyo bi ayar sanırım kendi belirlendgn numaraya bende öyle bir ayar gördüm diğe hatırlıyorum sorun etme :) kardeşim ben ikinci el bir cihaz aldım ama hattimi takar takmaz ilk sahibine mesaj gitmiş bunu nasıl ayarlarim kendime baska bir numara atamak istesem

Peezan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Severk almıştım g3ü toz kondurmuyordum fakat şarj olayı berbat artık yavaş yavaş soğudum

BARSSRN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g3 32 gb versiyonu kullanıyorum telefonu 1 yıl olmadı kullanalı kulaklık giriş yerinde bir sıkıntı var hangi kulaklığı taksam çalıştırmıyor aynı sorunla karşılaşan veya yetkili biri varsa bana yardımcı olabilir mi?

speedgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yav vallahi deli olacağımm ben kafayı yemek üzereyim Z2 mi alayım G3 mü ? ne bitmek bilmez sorunları varmış bu tellerin 2si arasında kaldım 2 aydır :) ne alayım şimdi ben ?

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yav vallahi deli olacağımm ben kafayı yemek üzereyim Z2 mi alayım G3 mü ? ne bitmek bilmez sorunları varmış bu tellerin 2si arasında kaldım 2 aydır :) ne alayım şimdi ben ?
Z2 nin şarzı G3 ten daha çok gidiyo haberin olsun. Birde G3 Z2 ye göre daha çok ısınıyo. Ama G3 ün kamerası Z2 den daha iyi çekiyo. Arkadaşım Önce Z2 almıştı sonra benim G3 beğenip G3 almıştı o yüzden iyi biliyorum bu iki telefonu. Arada bi sorarım Z2 yi över. Ama LG markasını da iphonedan sonra LG androidde en iyisi der. Sen bilirsin ikisi de iyi. Ha bide G3 daha hızlı şarz oluyo Z2 biraz ona göre yavaş ama Z2 nin kasası iphone gibi gözüküyo.

speedgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2 nin şarzı G3 ten daha çok gidiyo haberin olsun. Birde G3 Z2 ye göre daha çok ısınıyo. Ama G3 ün kamerası Z2 den daha iyi çekiyo. Arkadaşım Önce Z2 almıştı sonra benim G3 beğenip G3 almıştı o yüzden iyi biliyorum bu iki telefonu. Arada bi sorarım Z2 yi över. Ama LG markasını da iphonedan sonra LG androidde en iyisi der. Sen bilirsin ikisi de iyi. Ha bide G3 daha hızlı şarz oluyo Z2 biraz ona göre yavaş ama Z2 nin kasası iphone gibi gözüküyo.

bu yazdıklarından sonra akıl kalmadı bende valla :D :D ne alacağımı şaşırdım net bişey söyleseydin kardeş

bergursoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.

Ben yaklaşık olarak 1 ay önce lg g3 32 gb modelini aldım telefon 5.0 lolipop olarak geldi ancak bu son 2 haftadır whatsapptan sürekli çıkarken ekran durdu hatası veriyor buda benim canımı sıkıyor o kadar para verdik sonuçta bunun çözümü var mı? Lütfen yardım.

Şimdiden Teşekkürler.

darkouldd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba.garantiye gönderdigim telefonumun üzerinde kırılmaz cam koruyucu jelatin vardı ve bana kasa değişeceği söylendi.Telefon tamir edilip bana gönderildiğinde üzerindeki koruyucu jelatinim duruyor olur mu?yoksa söküp mü gönderirler.Ona göre garantiden aynı jelatinden temin edebilir miyim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
System UIDs inconsistent hatası veriyor bir türlü olmadı ne yaptıysam her türlü rest attım bir yardım

eo93

Asistan
Reaksiyon puanı
14
16 gb lık olanını kullanıyorum çok aşırı ısınması haricinde şikayetim yok ancak ben de 2k ekranı benimsemedim yani çok fazla olmuş hem bir de ekran bu kadar yüksek olunca şarj sorunu da ortaya çıkıyor daha çabuk tükeniyor batarya.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bana da 5.1.1 hala bir türlü gelemedi acaba direk 6.0 mı gelecek? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.