S
SDN Okuru
SDN Okuru
Xposed 3.0 alpha2 kullanıyorum. G3 Lollipop
Bence G3 alabilirsiniz ben 3 haftadır falan kullanıyorum ısınma,donma yaşamıyorum. Tabi ısınma oluyor fakat öyle alev alev bi ısınma yaşamadım Asphalt 8 oynuyorum genellikle çook büyük bi ısınma sorunu yaşamadım kısacası. Zaten her cihaz ısınır o yüzden ısınmayı dert etmeyin bence. Yaşadığım tek sıkıntı şarj süresi 4-4.5 saat ekran süresi alıyorum ve günde 2 kere şarj ediyorum. Tek sıkıntım şarj yoksa cihaz sıkıntılı değil. Tabi bu biraz da şans işi fakat ben almanızı öneririm.Merhaba arkadaşlar telefonumun bozulmasından dolayı yeni telefon almaya karar verdim ve araştırmalarım sonucu hem tasarım hem fiyat özellik bakımından G3 almaya karar verdim hatta Kliksadan sipariş bile vermiştim ama bir sorun oldu gelmedi iptal oldu, bayram sonuna kaldı. Bugün G2 kullanan bir arkadaş bana "G3 alma G2 al" dedi yok ekranı donuyormuş yok çok ısınıyormuş sürekli takılıyormuş filan, tam kafamda alacağım telefonu netleştirmişken şimdi tereddüde düştüm 2 saattir nette forum okuyorum bu konu üzerine.
Yukarıda yazdığım sorunlar ne kadar doğru doğru olsa bile yazılım güncellemesi, rom yükleme gibi şeyler yaparsak düzeliyor mu? Beni aydınlatırsanız sevinirim bayramdan sonra telefonu alacam çünkü.
Not: G2 yerine G3 seçmemin birincil sebebi ekran kalitesi daha iyi fotoğraf ve video çekmesi ve 3 GB ram. aralarında zaten 200 TL gibi fark var zaten 200 TL için bu özelliklerden vazgeçilmez diye düşündüm ondan G3.
Ben de 2 yıl g2 kullandım 1 aydır g3 kullanıyorum. Benim kullanımıma göre g3 ün bataryası hemen hemen yarı yarıya. Lakin g3 ün kamerası g2 den çok iyi. Batarya çıkarılabilir ve hafıza kartı takılması g3 ün artıları. G3 g2 den sonra çıktığı için de yazılım desteği alma olasılığı daha fazla. Karar sizin.Merhaba arkadaşlar telefonumun bozulmasından dolayı yeni telefon almaya karar verdim ve araştırmalarım sonucu hem tasarım hem fiyat özellik bakımından G3 almaya karar verdim hatta Kliksadan sipariş bile vermiştim ama bir sorun oldu gelmedi iptal oldu, bayram sonuna kaldı. Bugün G2 kullanan bir arkadaş bana "G3 alma G2 al" dedi yok ekranı donuyormuş yok çok ısınıyormuş sürekli takılıyormuş filan, tam kafamda alacağım telefonu netleştirmişken şimdi tereddüde düştüm 2 saattir nette forum okuyorum bu konu üzerine.
Yukarıda yazdığım sorunlar ne kadar doğru doğru olsa bile yazılım güncellemesi, rom yükleme gibi şeyler yaparsak düzeliyor mu? Beni aydınlatırsanız sevinirim bayramdan sonra telefonu alacam çünkü.
Not: G2 yerine G3 seçmemin birincil sebebi ekran kalitesi daha iyi fotoğraf ve video çekmesi ve 3 GB ram. aralarında zaten 200 TL gibi fark var zaten 200 TL için bu özelliklerden vazgeçilmez diye düşündüm ondan G3.
Arkadaşlar mail geldiyse ve okumadıysanız yada mesaj yada watsap mesajı okumadıysanız o zaman led yanıp sönüyor bilginiz olsun
Direk M ve G4 arayuzu bekleniyor.Arkadaşlar chip'in yayınladığı bir listeye göre G3 cihazlarına Android 5.1 gelmeyecekmiş. Bu konuda bi bilgisi olan var mı ? Direk M ye mi geçilecek ? yoksa güncelleme almayacaz mı baska
Carrefour 'u bilmem fakat kliksa da ithalat garantili. Carrefour da da öyle olma ihtimali yüksek.Merhaba arkadaşlar G3 32 gb almayi dusunuyorum. Cihaz carrefour cihazi. 2.el olarak alacagim. Carrefour cihazlarında garantidrn dolayı falan sknti olur mu acaba.bunlarin garantisi ithalatci garantili mi olur?
Ben anlamadim simdi G3 e 2800 mu verdin ?Vodafone bayinden g3 alarak aranıza katıldım arkadaşlar
toplam 120 tl x 24 ay
Hayatımda ilk defa bir amiral gemisi telefon kullanıyorum tuhafıma gidiyor![]()
Ben anlamadim simdi G3 e 2800 mu verdin ?
Hayirli olsun o zaman birden sasirdim 😄 eyy gidi ey biz G2 ye 1350 verdik simdi G3 o fiyatlarda neyse seneyede siz uzulursunuz G4 1400 lerdeyken 😄Hayır 70 tl fatua + 53 tl telefona
70+53= 123 tl
53x24=1272 tl lg g3 16gb
32 gb modelini alacaktım o anda bu cihazdan yoktu.
Telefonun goz olmus masallah demeni oneririm 😄Daha bir ay bile olmadan telefonun başına neler geldi.Bayramın 2. Günü telefonun üzerine tatlı şerbeti döküldü. (Aslında benim üzerime döküldü o sırada telefonun ekranına geldi kulaklık girişinin altta olması çok iyi oldu. Allahtan sadece ekrana geldiği için bi sorun olmadı.) Bugünde telefondan masanın üzerine düştü ve tabağı kırdı. Köşesinde çok minik bi boya atması var.
Ne kadarda şanslıyım. Boya atması çok moralimi bozdu ama. Umarım başına başka bişi gelmez.
Daha bir ay bile olmadan telefonun başına neler geldi.Bayramın 2. Günü telefonun üzerine tatlı şerbeti döküldü. (Aslında benim üzerime döküldü o sırada telefonun ekranına geldi kulaklık girişinin altta olması çok iyi oldu. Allahtan sadece ekrana geldiği için bi sorun olmadı.) Bugünde telefondan masanın üzerine düştü ve tabağı kırdı. Köşesinde çok minik bi boya atması var.
Ne kadarda şanslıyım. Boya atması çok moralimi bozdu ama. Umarım başına başka bişi gelmez.
Hayirli olsun o zaman birden sasirdim  eyy gidi ey biz G2 ye 1350 verdik simdi G3 o fiyatlarda neyse seneyede siz uzulursunuz G4 1400 lerdeyken 
G3 oldukca iyi bir secenek hele alphanin yaninda iyi ettiniz , G3 asil android M ve G4 arayuzu alinca G3 olacak . Mediamarktta deri kilif gordum G3 icin oldukca sık ve 50 tl idi yanls hatirlamiyosam eger arka ve yanlarda sorun varsa ondan alirsiniz cizik filan onemli deil bende 4 catlak var G2 de .Geçmiş olsun kardeş
Bende bu ikiliyi alayım diyorum ama 100 tl vermek biraz zoruma gidiyorbir yandan da telefon düşerse pişman olurum diyorum karasız kaldım
Kırılmaz ekran koruyucu = 59 tl
Lg G3 Buff Kırılmaz Ekran Koruyucu Film | BufflabsTurkiye
![]()
Standlı silikon ve rubber kılıf = 50 tl
LG G3 Ultra Süper Koruma Standlı Kılıf | Ücretsiz Kargo (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kardeş yapacak bişey yok, telefonların kaderi bu, hiçte pişman değilim vallahaGalaxy alpha alacaktım vazgeçtim..
Bu hoşuma gitti hemde standlı daha iyi otobüs yolculuklarında film yada dizi izlerken rahatlık sağlarG3 oldukca iyi bir secenek hele alphanin yaninda iyi ettiniz , G3 asil android M ve G4 arayuzu alinca G3 olacak . Mediamarktta deri kilif gordum G3 icin oldukca sık ve 50 tl idi yanls hatirlamiyosam eger arka ve yanlarda sorun varsa ondan alirsiniz cizik filan onemli deil bende 4 catlak var G2 de .
Bence kesinlikle almalisiniz olurda telefonunuzu dusurursunuz 600 tl civari verirsiniz ekrana ya da arkasi cizilir filan 100 tl bence cok mantikli telefonu saglama alirsiniz nasilsa bu sizi baya idare etcek. Bence uzun sure bir seyi kullanacaksan ve isine yarayacaksa para vermeye fazlasiyla deger mesela ben 17 yasindayim calismiyom etmiyom bayram param okul harcligimdan arttirip G2 aldm (hic acimadim parama) sonra harddisk aldim cunku pc surekli bi ara cokuyodu hergun format atiyodum neyse oralara girmiyim uzayacak harddiskede 170 verdim ki o zaman 190 tl vardi ama acimadim niye cunku bana yillarca lazim olacak 😄 Neyse son olarak benim G3 um oldaydi arka kilif takmazdm cunku arkasina bayiliyom ya da arkasi gibi fircali kilif alirdim 😄 ama ekran gercekten onemli.Bu hoşuma gitti hemde standlı daha iyi otobüs yolculuklarında film yada dizi izlerken rahatlık sağlarbu ikiliyi alayım en iyisi geç olmadan.
Biraz önce işyerin de arkadaş diyemiyeceğim biri, elinden iphone 6 sını kılıfsız yere düşürdü, te benim içim cız etti adam rahat3 tane telefon kırdı halen kılıf kullanmamakta ısrar ediyor, sordum kılıf niye kullanmıyorsun diye, ses yok, para mo.. gibi demekki, yazık yazık.
3 yıl içinde pert ettiği telefonlar (hepsi sıfır)
blackbery z10
htc desire hd
iphone 5
blackbery gold
neyse![]()
Bence film yerine cam almanızı öneririm. Ben Avea bayisinden ekrana cam yaptırdım markasını bilmiyorum ama dokunmatik kalitesi falan güzel 20 TL gibi bi fiyat. Kılıf olarak bu kılıf güzel. Fakat ben Quick Circle kılıfları daha çok seviyorum yinede tercih meselesi.Geçmiş olsun kardeş
Bende bu ikiliyi alayım diyorum ama 100 tl vermek biraz zoruma gidiyorbir yandan da telefon düşerse pişman olurum diyorum karasız kaldım
Kırılmaz ekran koruyucu = 59 tl
Lg G3 Buff Kırılmaz Ekran Koruyucu Film | BufflabsTurkiye
![]()
Standlı silikon ve rubber kılıf = 50 tl
LG G3 Ultra Süper Koruma Standlı Kılıf | Ücretsiz Kargo (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com
![]()
Kardeş yapacak bişey yok, telefonların kaderi bu, hiçte pişman değilim vallahaGalaxy alpha alacaktım vazgeçtim..
5.0 en son ve guncellemeye degmez cihazi batirma bos yere , 5.1.1 alti zarar ya da M cikinca yuklersin.arkadaşlar şu anda lg g3 türkiye satılan versiyonunda android hangi sürüm var en son 4.4.2 yazıyor sitesinde 5.1 olmadı mı birde sorunlu mu yeni güncelleme çıktysa güncellemesek de olurmu???
telefonu almayı süşünüyorum o yüzden önemli.
Cloudy candir can 😄 Ben G2 kullaniyorum suan en cok cloudy nin sistemlerini kullandm. 😄 sen bide Android M ile o arayuzun geldigini dusun 😄 zaten bende bundan bahsediyom G3 M alinca G3. olacak.Umarım sorununuz düzelmiştir fakat hala sorunlarınız devam ediyorsa dediğim şekilde tele format atabilirsiniz,
- Telefonunuzu kapatınız.
- Kapalı konumda iken telefonunuzun arka tarafında bulunan Sesi Azalt tuşuna basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basınız.
- Telefon açılıp, LG logosu gözüktüğünde Açma (Power) tuşundan parmağınızı çekin.
- Parmağınızı çektikten hemen sonra tekrar Açma (Power) tuşuna basmaya devam edin.
- FACTORY HARD RESET başlığı altında Erase all user data & restore default settings yazısı çıktığında Sesi Azalt tuşuyla Yes üzerine gelip, Açma (Power) tuşuna basınız.
- Tekrar sorgu çıktığında Sesi Azalt tuşuyla Yes üzerine gelip, Açma (Power) tuşuna basınız.
- LG G3 Format Atma işleminiz başlamıştır. İşlem tamamlandığında telefonunuz fabrika ayarlarına sıfırlanmış olacaktır.
Arkadaşlar stock romdan sıkıntısı olanlara cloudy romu öneriyorum, ne kasma ne takılma nede bug var,ayrıcada pilide maşallah on numara gidiyor,şahsen ben 3 aya yakındır 2.2 kullanıyorum ve kolay kolayda dönecegimi sanmam
Cloudy candir can  Ben G2 kullaniyorum suan en cok cloudy nin sistemlerini kullandm.  sen bide Android M ile o arayuzun geldigini dusun  zaten bende bundan bahsediyom G3 M alinca G3. olacak.
Anlamadim android m uzerine G4 arayuzuyle gelecek 😄android m ara yüzünü ben bi beğenemedim gitti hocam, çok sade duruyo, cloudy ise candır evet size katılıyorum