LG G3 Kullanıcıları Kulübü

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Birşey sorayım lg healt gidiyor mu 5'de? Gidiyorsa sıkıntı benim için sık kullandığım uygulama çünkü. Ek uygulama indirmek istemiyorum hiç şarj yemiyor gibi birşey lg healt.

5800

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende lg g3 32gb'lık var antutudan 25bin puan alıyor v10l sürümü ith.garantili telefon.Diğer 32 gb g3 kullanıcıları 35bin üstü alıyorda birde antutuya telfonu tanıt dediler onu nasıl yapcam bi yardım etseniz

solano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef hocam 406-408 serilerinde çatlama sorunu kronik bir hale gelmişti. sonraki serilerde ise sıkıntı yok. servise verin. telefonu değiştirecekler. ve size 410 sonrası bir seriden verecekler. geçmiş olsun.

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paralel ithalat g3 almak konusunda ne düşünüyorsunuz?
ben ilk başta öyle alacaktım, fakat paralel ithalatı sağlayan yerlerin garantisi hiç yok gibi bişey.forumlardan baya bi araştırdım.çok baş ağrıtıyorlar.teknolojik aletler de şans işi olduğundan ötürü, garantilik bi işin olursa vay haline.garantiye gönderenlerden okudugum kadarıyla genelde kullanıcı hatası deyip tamir ücreti talep ediyorlarmış.ben bayağı bi tedirgin olup paralel ithalat olarak almaktan vazgeçmiştim.

solano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben ilk başta öyle alacaktım, fakat paralel ithalatı sağlayan yerlerin garantisi hiç yok gibi bişey.forumlardan baya bi araştırdım.çok baş ağrıtıyorlar.teknolojik aletler de şans işi olduğundan ötürü, garantilik bi işin olursa vay haline.garantiye gönderenlerden okudugum kadarıyla genelde kullanıcı hatası deyip tamir ücreti talep ediyorlarmış.ben bayağı bi tedirgin olup paralel ithalat olarak almaktan vazgeçmiştim.

aradaki 400-500 tl'lik fark çok kafa karıştırıyor.

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aradaki 400-500 tl'lik fark çok kafa karıştırıyor.
nasibine güveniyorsan al derim ama dediğim gibi hiç sorun da yaşamayabilirsin, sürekli bişeyler de çıkabilir başına.
ben vatanda indirimden internetten 1850 tlye aldım gelmesini bekliyorum bakalım.
bu arada arkadaşlar telefonu alır almaz 5.0 a güncelleyip hard reset atayım mı tavsiyeniz nedir?

memo8807

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef hocam 406-408 serilerinde çatlama sorunu kronik bir hale gelmişti. sonraki serilerde ise sıkıntı yok. servise verin. telefonu değiştirecekler. ve size 410 sonrası bir seriden verecekler. geçmiş olsun.
umarım değştirirler, çoğu kişi böyle söylüyor. hayırlısı bakalım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar birşey sorabilirmiyim. pc suite güncelleme geldi fakat telefondan kontrol ettiğimde son surum kullanılıyo diyo. 5.0 ı cok merak ediyorum. pc suitten yüklesem garanti iptal felan olmaz dimi. bide bu OTA dediğiniz ne oluyo ?

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar birşey sorabilirmiyim. pc suite güncelleme geldi fakat telefondan kontrol ettiğimde son surum kullanılıyo diyo. 5.0 ı cok merak ediyorum. pc suitten yüklesem garanti iptal felan olmaz dimi. bide bu OTA dediğiniz ne oluyo ?

PC Suite üzerinden güncelleyebilirsiniz cihazınızda garanti ile ilgili bir sorun yaşamazsınız çünkü PC Suite LG nin resmi bir uygulamasıdır. OTA nın açılımı Over The Air dir yani kablosuz olarak herhangi bir yere bağlamadan direk cihazın ayarladaki güncelleme merkezinden wifi veya data hattı üzerinden güncellenmesi olayıdır.

Arkadaşlar ben telefonu dün aldım ve 12 saat şarjda bırakmadım.Bunun bi zararı olur mu?Yoksa zaten takılmaması mı gerekiyor?

Bir sorun olacağını düşünmüyorum, bu tür durumlar eski teknoloji bataryalarda mevcuttu.

Lg.g3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bataryayı 12 saat şarj etmemiz gerekiyo muydu ? Ben dün aldım ve 12 saat şarj etmedim.Umarım hata yapmamışımdır içimi rahatlatın lütfen :( :helpsmilie:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

PC Suite üzerinden güncelleyebilirsiniz cihazınızda garanti ile ilgili bir sorun yaşamazsınız çünkü PC Suite LG nin resmi bir uygulamasıdır. OTA nın açılımı Over The Air dir yani kablosuz olarak herhangi bir yere bağlamadan direk cihazın ayarladaki güncelleme merkezinden wifi veya data hattı üzerinden güncellenmesi olayıdır.

Bir sorun olacağını düşünmüyorum, bu tür durumlar eski teknoloji bataryalarda mevcuttu.

Cok tesekkurler içimi rahatlattınız :))

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar bataryayı 12 saat şarj etmemiz gerekiyo muydu ? Ben dün aldım ve 12 saat şarj etmedim.Umarım hata yapmamışımdır içimi rahatlatın lütfen :( :helpsmilie:

Bunlar tarih oldu :)

Akıllı telefonlarımızı satın aldıktan sonra içinde %40 ile %80-90 arası şarj oluyor bunu %20'ye kadar kullanın sonra şarja takın %100 olsun batarya simgesinin üzerinde ki yıldırım işareti gittikten sonra çıkartıp kullanın ve bunu böyle kullanırsanız batarya ömrünüzü çok uzatırsınız.

%20'de tak, %100 yılıdım işareti gidince çıkart.

Telefonun kapanmamasına dikkat edin şarjından dolayı zararlıdır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

PC Suite zaten LG firmasının kendi uygulamasıdır isterseniz ordan isterseniz OTA üzerinden yani kablosuz bir şekilde wifi yada hücresel veri yoluyla güncellemeyi yapabilirsiniz ama Hücresel veri yani 2g/3g bunları kullanmanızı öneriyorum ufak kesintide sanırım baştan indirmeniz gerekiyor diye hatırlıyorum kısaca sağlıklı değil wifiden veya bilgisayardan yapmanız en sağlıklısı olucaktır.

Garantiye hiç bir sorun çıkartmaz.

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizce kılıf ve ekran koruyucu kullanmama gerek varmı? eğer var diyorsanız önerileriniz nelerdir kullanan arkadaşlardan? benim bi ürün dikkatimi çekti otterbox 360 diye, bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba alınabilir mi?
http://www.mobilestore....-koruyucu-film-pmu85240 bir de spigen armor var fakat o biraz kaba durur diye aklıma yatmadı pek.
şimdiden hepinize teşekkür ederim. :)

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar sizce kılıf ve ekran koruyucu kullanmama gerek varmı? eğer var diyorsanız önerileriniz nelerdir kullanan arkadaşlardan? benim bi ürün dikkatimi çekti otterbox 360 diye, bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba alınabilir mi?
http://www.mobilestore....-koruyucu-film-pmu85240 bir de spigen armor var fakat o biraz kaba durur diye aklıma yatmadı pek.
şimdiden hepinize teşekkür ederim. :)

Eğer biraz dikkatli biriyseniz ben pek kılıf veya ekran koruyucu önermem. Nedenine gelince kılıf istediği kadar ince olsun yinede telefonu kalınlaştırıp kaba gösteriyor ve bir süre sonra insan eline telefonu dahi almak istemiyor (şahsi olarak bende böyle).

Ne zamanki telefonumdan sıkılsam bir süre kılıf takarım (1-2 hafta gibi) sonra o kılıfı çıkartırım. Kılıfı çıkardıktan sonra telefonumu ilk gün aldığım heyecan sarıyor beni. Çünkü telefonu çok ince, hafif, zarif ve şık gibi hissediyorum kılıftan kurtulduktan sonra.

Ekran koruyucuya hiç gerek yok, ekran Gorilla Glass 3 ve cidden öyle aşırı bir kuvvetle birşey sürtmedikçe çizilme falan olmuyor. Ama eğer biraz sakarsanız kılıf takmanız iyi olabilir, düşürürseniz eğer bir ihtimal kılıf ekranı koruyacaktır. Ben çok dikkatli kullandığım için hiç bir zaman kılıf ve ekran koruyu alma gereksinimi duymadım ve en sade haliyle telefonumu cidden çok seviyorum :))

Yinede öneri isterseniz bence orjinal Quick Circle kılıflarından alın, en azından telefonla uyumlu ve senkronize çalışıyorlar + Quick Circle'nin bikaç avantajı var.

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer biraz dikkatli biriyseniz ben pek kılıf veya ekran koruyucu önermem. Nedenine gelince kılıf istediği kadar ince olsun yinede telefonu kalınlaştırıp kaba gösteriyor ve bir süre sonra insan eline telefonu dahi almak istemiyor (şahsi olarak bende böyle).

Ne zamanki telefonumdan sıkılsam bir süre kılıf takarım (1-2 hafta gibi) sonra o kılıfı çıkartırım. Kılıfı çıkardıktan sonra telefonumu ilk gün aldığım heyecan sarıyor beni. Çünkü telefonu çok ince, hafif, zarif ve şık gibi hissediyorum kılıftan kurtulduktan sonra.

Ekran koruyucuya hiç gerek yok, ekran Gorilla Glass 3 ve cidden öyle aşırı bir kuvvetle birşey sürtmedikçe çizilme falan olmuyor. Ama eğer biraz sakarsanız kılıf takmanız iyi olabilir, düşürürseniz eğer bir ihtimal kılıf ekranı koruyacaktır. Ben çok dikkatli kullandığım için hiç bir zaman kılıf ve ekran koruyu alma gereksinimi duymadım ve en sade haliyle telefonumu cidden çok seviyorum :))

Yinede öneri isterseniz bence orjinal Quick Circle kılıflarından alın, en azından telefonla uyumlu ve senkronize çalışıyorlar + Quick Circle'nin bikaç avantajı var.

görüşünüze ben de katılıyorum ve dikkatli kullanırım genelde. :) fakat insanlık hali ne olacağı belli olmuyor, 1800 küsür lira verip de 50 60 liralık kılıftan kaçıp daha sonra başıma bi iş geldiğinde pişman da olmak istemiyorum :) teşekkür ederim görüşünüz için :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Şahsen ben metal,alüminyum,çelik vs. yani plastik ve slikon dışında ince bir kılıf arıyorum arka kapak için.Ama bir türlü bulamadım istediğim gibi. Amacım daha sağlam olsun diye değilde farklılık olsun diye.
Aradım bulamadım.Denk gelse de alsam. [MENTION=429597]Tanbura[/MENTION]

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç çelik vs. kılıf denk gelmedi sitelerde felan.spigen armor hybrid var çok ince olduğu söylenemez ama bi bak istersen [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
hiç çelik vs. kılıf denk gelmedi sitelerde felan.spigen armor hybrid var çok ince olduğu söylenemez ama bi bak istersen @Meridian

Spigen biraz tuzlu ve alacaksam telefona takmam lazım önce.Sipariş edip pişman olursam paraya yazık olur.
Bir de teefonun önünden çok gözükmesini istemiyorum.İstekler çok :D belki bir gün denk gelir alırım

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
spigen tuzluysa telefon için yorum yapmıyorum kardeşim :D hoş kılıf ben kullananların memnun kaldığını okudum forumlarda :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
spigen tuzluysa telefon için yorum yapmıyorum kardeşim :D hoş kılıf ben kullananların memnun kaldığını okudum forumlarda :)

O yönden haklısın. :D Yanı şunu söylemek istedim;
Benim amacım telefonu korumak olmadığı için o kadar para vermeye gerek yok.