unpreventable
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 22
Sabah sabah v10o guncellemesi geldi guncelledim
Dene bence
valla bende indirim bekliyorum ama hala bi hareketlenme yok :/Arkadaşlar yıl sonu geldi bir indirim gelir diye bekliyorum ama gelmedi yaa.. Birde 2015ten itibarende zamlanacakmış telefonlar acaba o nedenle mi indirim gelmiyor :confused1: sizin fikriniz ne bu konuda.
valla bende indirim bekliyorum ama hala bi hareketlenme yok :/
Oleyyyyyy beklediğim indirim Vatandan geldi. bu gün gidip 32 gb modelini alıcam. :clap:
16 gb modeli 1749TL. 50 TL
32 gb modeli 1849TL. 150 TL indirim gelmişş
LİNK:http://www.vatanbilgisayar.com/lg-855-g3-32-gb-akilli-telefon-beyaz.html
Hepsiburadada 1500 civarına düşmüştü diye hatırlıyorum.Oleyyyyyy beklediğim indirim Vatandan geldi. bu gün gidip 32 gb modelini alıcam. :clap:
16 gb modeli 1749TL. 50 TL
32 gb modeli 1849TL. 150 TL indirim gelmişş
LİNK:http://www.vatanbilgisayar.com/lg-855-g3-32-gb-akilli-telefon-beyaz.html
Az once telefonuma 5.0 yukledikten sonra hard reset attim cihaz yag gibi akiyo suan![]()
Gelcektir tabi niye gelmesin5.0 otaya gelmeyecek mi arkadaslar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Cevap verecek yok mu
Ben söylemiştim güncellemeden sonra hard reset atın diye çok faydası var telefon şişiyo aslında otomatik olması lazım bunun ama veriler gitmesin diyePc den mi otadan mi yukledin
Pcden karsesim ota daha gelmedi cunkuPc den mi otadan mi yukledin
Yok kardes 4 4 2 yuklu iken cok kasiyordu inanilmaz hemdeeBu cihaz yag gibi akiyor diyen abi zaten yag gibiydi daha nekadar iyi olabilir anlam veremiyorumbu arada v10 o gelmis yukleyen varmi ben bisi anlamadim sadcr gecisler oturmus
Bu cihaz yag gibi akiyor diyen abi zaten yag gibiydi daha nekadar iyi olabilir anlam veremiyorumbu arada v10 o gelmis yukleyen varmi ben bisi anlamadim sadcr gecisler oturmus
Ben batarya için güncellemeyeceğim.Bataryadan kimse memnun olmasa da iphone'dan lg g3'e geçmiş biri olarak çok memnunum.40dk oyunda sadece %26 şarj gitti oyunda BİA.İphone da CK:Sniper da 40 dakikada %38 gidiyordu.
Ya su lolipopa guncelleyen yokmu dizse suraya bildiklerini. Valla kararsizim biri diyor cok super biri kasma falan
bende yükledim ve kitkat da arayüzde çok fazla takılmalar oluyordu, lolipopa gectiğimde de kasılmalar biraz azalmıştı ama yine vardı. 2 gün once hard reset attım ve benimkinde inanılmaz bir performans artışı oldu diğer arkadaşlarında dediği gibi yağ gibi akıyor telefon. şarj konusunda başlangıçda boş beklerken çok fazla harcıyordu sıkıntı vardı ancak 2 gündür oda düzeldi kitkata göre biraz daha iyi bile olabilir. benim için çok bi onemi yok ancak antutu da kitkat da 32000 lolipopda 40000 lolipopda hard resetten sonra 43000 oldu. ben şu an gayet memnunum birde şu çatlama olmasaydı servise vermeyi düşünüyorum, tam yağ gibi akmaya başlamışken ayrılcam telefondan
.
bende yükledim ve kitkat da arayüzde çok fazla takılmalar oluyordu, lolipopa gectiğimde de kasılmalar biraz azalmıştı ama yine vardı. 2 gün once hard reset attım ve benimkinde inanılmaz bir performans artışı oldu diğer arkadaşlarında dediği gibi yağ gibi akıyor telefon. şarj konusunda başlangıçda boş beklerken çok fazla harcıyordu sıkıntı vardı ancak 2 gündür oda düzeldi kitkata göre biraz daha iyi bile olabilir. benim için çok bi onemi yok ancak antutu da kitkat da 32000 lolipopda 40000 lolipopda hard resetten sonra 43000 oldu. ben şu an gayet memnunum birde şu çatlama olmasaydı servise vermeyi düşünüyorum, tam yağ gibi akmaya başlamışken ayrılcam telefondan
.