LG G3 Kullanıcıları Kulübü

semihbalcioglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lollipopa güncelleyen arkadaşlar kesinlikle hard reset atıp tamamen sıfırlayın telefonu. aksi takdirde pil süresinde aşırı düşüş ve takılmalar yaşayabiliyorsunuz. resetten sonra kitkattan bile daha iyi gitmeye başladı pil

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Hard Reset attıktan sonra neler gidebilir. Tüm telefon mu?

Bide anlasam şu telefon işinden.. :D

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yıl sonu geldi bir indirim gelir diye bekliyorum ama gelmedi yaa.. Birde 2015ten itibarende zamlanacakmış telefonlar acaba o nedenle mi indirim gelmiyor :confused1: sizin fikriniz ne bu konuda.
valla bende indirim bekliyorum ama hala bi hareketlenme yok :/

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oleyyyyyy beklediğim indirim Vatandan geldi. bu gün gidip 32 gb modelini alıcam. :clap:

16 gb modeli 1749TL. 50 TL
32 gb modeli 1849TL. 150 TL indirim gelmişş

LİNK:http://www.vatanbilgisayar.com/lg-855-g3-32-gb-akilli-telefon-beyaz.html

bende gördüm kardeşim babamı aradım hemen dönüş yaparsa bana bende gidip alacam inşallah :) şimdiden hayırlı olsun sana da :) vatanın indirimleri geceye kadar oluyor dimi? :D olmazsa akşam internetten siparişini vereyim

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Az once telefonuma 5.0 yukledikten sonra hard reset attim cihaz yag gibi akiyo suan:)

bari74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.0 otaya gelmeyecek mi arkadaslar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cevap verecek yok mu

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu cihaz yag gibi akiyor diyen abi zaten yag gibiydi daha nekadar iyi olabilir anlam veremiyorum :D bu arada v10 o gelmis yukleyen varmi ben bisi anlamadim sadcr gecisler oturmus

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Ben batarya için güncellemeyeceğim.Bataryadan kimse memnun olmasa da iphone'dan lg g3'e geçmiş biri olarak çok memnunum.40dk oyunda sadece %26 şarj gitti oyunda BİA.İphone da CK:Sniper da 40 dakikada %38 gidiyordu.

gurhan36

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm sorunların giderilmesi adına 5.0.1'i beklemek zorundayız. Haricinde Hard reset bile bir yere kadar

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Ben batarya için güncellemeyeceğim.Bataryadan kimse memnun olmasa da iphone'dan lg g3'e geçmiş biri olarak çok memnunum.40dk oyunda sadece %26 şarj gitti oyunda BİA.İphone da CK:Sniper da 40 dakikada %38 gidiyordu.

Bizim sınıfın prizleri Iphone ile doluyor her gün :D

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya su lolipopa guncelleyen yokmu dizse suraya bildiklerini. Valla kararsizim biri diyor cok super biri kasma falan

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ya su lolipopa guncelleyen yokmu dizse suraya bildiklerini. Valla kararsizim biri diyor cok super biri kasma falan

Kasma yapmaz Lollipop Kitkat'a göre daha performanslı bir sürüm, performans artışı beklemeniz gerekiyor iphone 4 değil ki ios 7 verilince kasma yapsın yeni çıkan amiral gemiye en son çıkan android sürümü veriyorlar inanmayın kasma yapan diyen arkadaşlara ama güncellemenin sorunlu olduğunuda hesaba katmak gerekiyor.

Tahminimce sorun çıkmaz.

memo8807

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende yükledim ve kitkat da arayüzde çok fazla takılmalar oluyordu, lolipopa gectiğimde de kasılmalar biraz azalmıştı ama yine vardı. 2 gün once hard reset attım ve benimkinde inanılmaz bir performans artışı oldu diğer arkadaşlarında dediği gibi yağ gibi akıyor telefon :). şarj konusunda başlangıçda boş beklerken çok fazla harcıyordu sıkıntı vardı ancak 2 gündür oda düzeldi kitkata göre biraz daha iyi bile olabilir. benim için çok bi onemi yok ancak antutu da kitkat da 32000 lolipopda 40000 lolipopda hard resetten sonra 43000 oldu. ben şu an gayet memnunum birde şu çatlama olmasaydı servise vermeyi düşünüyorum, tam yağ gibi akmaya başlamışken ayrılcam telefondan :(.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu işin tadı kaçtı vallaha güncelleme de gelmiyor zaten. İyice ayar oldum bunların vereceği güncellemeye Aralık sonu dediler 4 gün içinde ota dan gelmezse benim için başarısızlar güncelleme için. Hiç bana pc suit demeyin. Orda da bir tık yok bana imei sırası da demeyin gençler. Devlet dairesinde bile daha erken sira gelir bu nedir ya. O pc suitten gelenler Türkiye'deki G3 kullananların yüzde 5 dir. Kac tane tanıdiğım var kullanan hiç birimize mi sıra gelmez yavv

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yükledim ve kitkat da arayüzde çok fazla takılmalar oluyordu, lolipopa gectiğimde de kasılmalar biraz azalmıştı ama yine vardı. 2 gün once hard reset attım ve benimkinde inanılmaz bir performans artışı oldu diğer arkadaşlarında dediği gibi yağ gibi akıyor telefon :). şarj konusunda başlangıçda boş beklerken çok fazla harcıyordu sıkıntı vardı ancak 2 gündür oda düzeldi kitkata göre biraz daha iyi bile olabilir. benim için çok bi onemi yok ancak antutu da kitkat da 32000 lolipopda 40000 lolipopda hard resetten sonra 43000 oldu. ben şu an gayet memnunum birde şu çatlama olmasaydı servise vermeyi düşünüyorum, tam yağ gibi akmaya başlamışken ayrılcam telefondan :(.

hocam telefonun serisi kaç 410 altı veya üstü mü ve paralel ithalat mı?

solano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hocam telefon kaç serisi 410 altı veya üstü? bir de paralel ithalat mı? (çatlak için soruyorum)

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Telefon cahilliğimden dolayı Hard Reset atmaya tırsıyorum. Yedekleme aldım ancak nasıl geri yükleme yapacağımı bilmediğimden dolayı yapamıyorum. :D