dedemede
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
android 5.0 için root varmı
Kardeşim telefonunun sesi az çıkmıyor. O onun özelliği, şöyle bir özellik var telefon düz bir zeminde arama geldiğinde en yüksek sesiyle çalar ama telefon eline aldığını anladığı vakit sesini yarıya indirerek kısar gürültü olmasın artık açacan zaten diye. O özelliği kapatırsan eline alsanda düz bir zeminde olsada yüksek çıkar. O özellik sende aktif. Bul kapat.Cevaplayabilecek bi canını yediğim yok mu yav :S
Senkronizasyondandır.Kapali ondan mi oluyo peki o acik olup internet kapali olsa fark ediyo mu
Bu kadar şikayet varken 5'i yüklemek akıl kârı değil.. düzeltilmiş versiyonu beklemekte fayda var..
İnş yoksa yüklemeyeceğim sırf güncellensin diye mis gibi çalışan telefonu bozmam doğrusuBelkide 5.01 atarlar bize insallah
5.0 gerçekten Bekledigimden güzel çalışıyor 5 gündür kullanıyorum sizlerede şiddetle tavsiye ederim
Ben yukledim suan gayet iyi gorunuyor arkadaslarBu kadar şikayet varken 5'i yüklemek akıl kârı değil.. düzeltilmiş versiyonu beklemekte fayda var..
Hala android 5 guncellemesi gelmedi lg aralik sonuna kadar guncelleme gelecek aciklamasi yapiyodu ama hala yok
Araştırdım baya bişey bulamadım okuyan, bu durumu yaşayıp çözen biri varsa bi yardım atsın
"Merhaba arkadaşlar ben de lg g3 aldım 15 gün oluyor. Dün kulaklıkla müzik dinlerken hiçbir sıkıntı olmuyordu fakat bugün cızırtı geliyor müzik dinlerken. Geliştirici seçeneklerini açtım sadece hiçbiriyle oynamadım ama. Aceba bundan mı yardımcı olursanız çok sevinirim acemiyim henüz."
Kulaklığın patlamış olabilir. Başka bir kulaklık takıp denedin mi?Son güncellemeyi yükledikten sonra hard reset atsam düzelir mi aceba fikri olan varsa bilgilendirebilir mi
Kulaklığın patlamış olabilir. Başka bir kulaklık takıp denedin mi?
Dene benceSon güncellemeyi yükledikten sonra hard reset atsam düzelir mi aceba fikri olan varsa bilgilendirebilir mi