LG G3 Kullanıcıları Kulübü

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Cevaplayabilecek bi canını yediğim yok mu yav :S
Kardeşim telefonunun sesi az çıkmıyor. O onun özelliği, şöyle bir özellik var telefon düz bir zeminde arama geldiğinde en yüksek sesiyle çalar ama telefon eline aldığını anladığı vakit sesini yarıya indirerek kısar gürültü olmasın artık açacan zaten diye. O özelliği kapatırsan eline alsanda düz bir zeminde olsada yüksek çıkar. O özellik sende aktif. Bul kapat.

Don Tano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim Lg G3 ün kamerası eskisi gibi iyi net çekmiyor geçen gün video çekerken kamera durdu hatası verdi
Telefona format atatsam sorun çözülür mü yoksa servise mi vereyim?

abbas007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android 5 te batarya acayip hızlı boşalıyor telefonu fabrika ayarlarına çekcem hayal kırıklığı chrome sayfalar belli değil en son açılan programlardan seçiyorsun ancak ancak menü güzel olmuş 2 3 şey eklemişler gerisi berbat

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Hala android 5 guncellemesi gelmedi lg aralik sonuna kadar guncelleme gelecek aciklamasi yapiyodu ama hala yok

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu kadar şikayet varken 5'i yüklemek akıl kârı değil.. düzeltilmiş versiyonu beklemekte fayda var..

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,398
Ben güncelledim ilk başlarda Ana Sayfa hatası veriyordu. Şuan öyle bir hata da vermiyor.

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 5.0 a yükseltin yükselttikten sonra hard reset atın telefon yağ gibi oluyor harika oldu uygulamalar 5.0 a göre uyarlandı feysbuk falan değişti çok çok güzel oldu telefon. hard reset şart
bide 5.0 root varmı

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,398
Facebook nasıl değişti ki?

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ya facebook yeni gelen güncellemeyle tasarimda değişiklikler oldu. O lolipop sayesinde zannediyor.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,398
Oda güzelmiş. :dirol:

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
5.0 gerçekten Bekledigimden güzel çalışıyor 5 gündür kullanıyorum sizlerede şiddetle tavsiye ederim

egemet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 5.0 için root sadece önceden rootlanmış ROM yükleme ile olur. OTA ile 5.0 a Stok ROM yükseltme yaptıysanız, bu cihazı henüz rootlayamazsınız. Root isterseniz önce KitKat ROM'a sürüm düşürme yapıp bu ROM'u rootlayacaksınız. Tabi yeniden TWRP veya Clockwork Mod recovery yüklemeniz lazım. Daha sonra Android Now 7.5 veya Cloudyfa 2.0 gibi bir ROM bulup bunu yükleyeceksiniz.
Bir iki söz de Lollipop 5.0 'ın cihazımızdaki performansı için:
-Batarya hemen hemen aynı süreler kadar dayanıyor.
-Arayüz gayet akıcı olmuş, ama Kitkat da fena değildi.
-Google yeni Material design sunuyor. Değişik ve hoş olan bu.
Ama hepsinden önemlisi insanda ORD varsa yeniyi yüklemek için dayanılmaz bir çekim oluyor. Kurup illa ki deneyeceksiniz.
Hepinize kolay gelsin.
ORD: Obsessive ROM Upgrade Disorder : Takıntılı ROM Yükseltme Hastalığı

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
LG kotu guncelleme vermez bencede yukleyin dierleri ya atıyor yada cihazı bozuk ayrıca guncellemeden sonra hard reset oneririm siddetle

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla yükledikten sonra şarj çabuk gidiyor wifi+cellular hataları baş göstermiş.Kendi kendined kapanıyormuş bazen yüklemeyin derim iyice stabil olsun öyle yükleyin derim.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslarim ben yukledim birde nova launcher kullaniyorum suan cihaz akiyor resmen mukemmel oldu nova prime oneririm ama bir kac lg ozelligi gidiyor lg healt gibi

Dönence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yıl sonu geldi bir indirim gelir diye bekliyorum ama gelmedi yaa.. Birde 2015ten itibarende zamlanacakmış telefonlar acaba o nedenle mi indirim gelmiyor :confused1: sizin fikriniz ne bu konuda.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bisey sorcam arkadaslar simdi yeni bi sms geldiginde yukaridan asagya cekiyosun sonra mesaj uzerine tikliyorsun acilsin diye kilit ekrandayken acmiyor nedendir ayari varmidir??

aysemelike

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Araştırdım baya bişey bulamadım okuyan, bu durumu yaşayıp çözen biri varsa bi yardım atsın

"Merhaba arkadaşlar ben de lg g3 aldım 15 gün oluyor. Dün kulaklıkla müzik dinlerken hiçbir sıkıntı olmuyordu fakat bugün cızırtı geliyor müzik dinlerken. Geliştirici seçeneklerini açtım sadece hiçbiriyle oynamadım ama. Aceba bundan mı yardımcı olursanız çok sevinirim acemiyim henüz."

Son güncellemeyi yükledikten sonra hard reset atsam düzelir mi aceba fikri olan varsa bilgilendirebilir mi

aysemelike

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denedim sıkıntı kulaklıkta değil. Cızırtı çok rahatsız edici değil ama önceden hiç gelmiyordu, müzik dinlerken sıkıntı oluyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kulaklığın patlamış olabilir. Başka bir kulaklık takıp denedin mi?

Denedim bişey değişmedi malesef. Cızırtı çok rahatsız edici değil ama önceden hiç gelmiyordu, müzik dinlerken sıkıntı oluyor