dedemede
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
aman aman 5.1 veya 5.0.1 gelene kadar yükleme cihaz ısındıkça ısınıyorValla buralari okudukca 5.0 yuklemedigime şükrediyorum.sagolun dostlar :dd

aman aman 5.1 veya 5.0.1 gelene kadar yükleme cihaz ısındıkça ısınıyorValla buralari okudukca 5.0 yuklemedigime şükrediyorum.sagolun dostlar :dd
selamlar, yine ben
Az önce pc suite ile 5.0 a güncelledim. Bu arada telefonumda Tr Romu yüklü.
5.0'a güncelledikten sonra hatalı bir güncelleme oldu ve bildirim ekranı ve sanal tuşlar görünmüyordu. Dolayısıyla pc suite ile yhgy yapamadım. Ama korkmaya gerek yokHemen telefonumuzdan birini arar gibi telefon uygulamasını açıp 3845#*855# tuşlarını tıklıyoruz. Karşınıza LG'nin özel ayarları gelecek. Burdan "Factory Reset" seçeneğine tıklayıp 1. seçeneği seçiyoruz. Hard Reset işlemidir bu. Telefon ingilizce olarak kurulmaya başlanacak daha sonra dil seçeneği çıkacak oradan Türkçe yaparsınız. Daha önce yaşanan o sanal tuş ve bildirim ekranı hatası ortadan kalkmış oluyor
Bizler bir zamanlar G2 forumunun altını üstüne getirip herşeyi denemiş insanlarız. LG telefonunuz varsa bizimle irtibatı koparmayın ama ne yazık ki sdn'nin moderatör insancıkları yüzünden buralardan gitmek zorunda kaldık, bırakıldık..
A.canal & Bloother
Arkadaslar bugun lg g3 aldm sonunda geldi simdilik mukemmelg2 den buna gectim sormak istedigim 3gb ram oldugunu nerden anlsrim 32gb cihaz ama ram temizlme gibi bisey bulamadim
Teskkur edrrim buldumUgulamalar / Çalışan uygulamalar kısmında görebilirsin ram miktarını.
Anladim lardesim ysk ederim bu arada mukemmel bir telefon olmus G3 G2den sonra buda beni asiri derecede mutlu etti 😄😄G3'e uyarlanmasını bekleyeceksin.
Dedim ben size.bana gelen güncellemeyi yükledim telefonun şarz kullanımında 50% fazlalık var ne zaman düzelir bu ?
Yav genç sana birşey söyleyiğim mi normal telefonla aynı gidiyor şarjı. Millet burda tabi yüksek fiyat verince yüksek performans istiyorlar göremeyince kötülüyorlar. Yani her standart telefonla aynı. Tabi bir Z3 Z2 falan değil. Zaten piysada en çok şarjı giden telefonlar onlar ee bi zahmet de iki üç telefondan aşağı olsun. Piyasada mesala 200 telefon varsa 170 den iyidir şarjı ne demek istediğimi anladın umarım. Ha ben oyun oynayacam diyorsan ee tabi şarjı az gider her telefonun az gider kimse bana benimki şöyle böyle gidiyor diyemez. Laptopla bile oyun oynarken koca batarya deli gibi gidiyor. Küçücük telefon bataryası mı oyuna dayansın. Hem oyun isteyen tablet alsın telefon bu yani o ayrı konu. Yani sonuç olarak standart. Şarja takılma iphone dan çok gidiyor ona emin ol [emoji2] [emoji106]Arkadaşlar LG G3 Markalı telefonu alıcam ancak kafam çok karıştı.
Gibi sorular yüzünden G3'ten soğudum herkes farklı bir şey diyor. Lütfen bu konuya G3 kullananlar veya kullanmış olanlar yorum yapsınlar internetten okudukları bilgilerle yazmasınlar.
- Telefon çok ısınıyor.
- Şarjı 1 gün gitmiyor.
- Kasıyor
Sizce alınır mı? Veya buna alternatif bu civarda telefon önerin ve neden o telefon olduğunu söyleyin.
Bir de 2015'te telefonlar %10 artacakmış bu kesin mi ? Normalde Şubat, Mart gibi alacaktım eğer böyle bir şey kesinse (Nerede açıklandıysa link falan atarsanız iyi olur.) Bu hafta içinde alacağım.
Arkadaşlar LG G3 Markalı telefonu alıcam ancak kafam çok karıştı.
Gibi sorular yüzünden G3'ten soğudum herkes farklı bir şey diyor. Lütfen bu konuya G3 kullananlar veya kullanmış olanlar yorum yapsınlar internetten okudukları bilgilerle yazmasınlar.
- Telefon çok ısınıyor.
- Şarjı 1 gün gitmiyor.
- Kasıyor
Sizce alınır mı? Veya buna alternatif bu civarda telefon önerin ve neden o telefon olduğunu söyleyin.
Bir de 2015'te telefonlar %10 artacakmış bu kesin mi ? Normalde Şubat, Mart gibi alacaktım eğer böyle bir şey kesinse (Nerede açıklandıysa link falan atarsanız iyi olur.) Bu hafta içinde alacağım.
arkadaşlar lollipop a gecenlere bir sorum olacak. ben güncelleme gelmeden önce zaten v20e sürümüne gecmiştim o yuzden gerek duymadım. Sorum şu 4.4.2 iken yüklü olan uygulamalarınız 5 e gecişte silindi mi ? Yani flash tool ile yüklemiş gibi mi oldu. Yoksa sadece güncelleme aldınız ve uygulamalarınız hala yuklu şekilde duruyor mu ? Hemen bilgilendirme yaparsanız cok memnun kalırım
Silinmez ancak bu şekilde büyük güncellemelerde telefona hard reset atmadan pek stabil olmuyor. Bkzç yukarda birçok kişi şarj sorunundan, ısınmadan vb sorunlardan bahsediyor bunların tamamı telefona temiz bir krulumun yapılmamış olmasından kaynaklanıyor.
Ben de normal güncelleme yaptım baktım memnun değilim bastım hard reseti şimdi telefon canavar gibi hiç bir sıkıntı yok, herşeyden son derece memnunum. Zaten olması gerekende bu. Hadi küçük güncellemelerde hard reset gerekmezde Android 4 ile 5 arasında dağlar kadar fark var ve üzerine devam etmek ister istemez bazı sorunları beraberinde getirecektir. Lütfen telefonlarınıza hard reset atıp uygulamalarınızı baştan güzelce kurun herşeyin ne kadar sorunsuz olduğunu göreceksiniz.