hocam telefon kaç serisi 410 altı veya üstü? bir de paralel ithalat mı? (çatlak için soruyorum)
Evet arkadaslar yilbasindan sonra cihazlara yapilacak zamlar hakkinda bilgi veren aciklama g3 alacaklar dusunmesin simdiden alsin
http://www.cepseyir.com/akilli-telefon-ve-ithal-urunlere-2015-yilinda-ek-vergiler-geliyor.html
Ben öyle aldım memnunum bir sıkıntı yok bütün telefonlarım da öyleydi.. hicbir sorun yaşamadım.paralel ithalat g3 almak konusunda ne düşünüyorsunuz?
ben ilk başta öyle alacaktım, fakat paralel ithalatı sağlayan yerlerin garantisi hiç yok gibi bişey.forumlardan baya bi araştırdım.çok baş ağrıtıyorlar.teknolojik aletler de şans işi olduğundan ötürü, garantilik bi işin olursa vay haline.garantiye gönderenlerden okudugum kadarıyla genelde kullanıcı hatası deyip tamir ücreti talep ediyorlarmış.ben bayağı bi tedirgin olup paralel ithalat olarak almaktan vazgeçmiştim.paralel ithalat g3 almak konusunda ne düşünüyorsunuz?
ben ilk başta öyle alacaktım, fakat paralel ithalatı sağlayan yerlerin garantisi hiç yok gibi bişey.forumlardan baya bi araştırdım.çok baş ağrıtıyorlar.teknolojik aletler de şans işi olduğundan ötürü, garantilik bi işin olursa vay haline.garantiye gönderenlerden okudugum kadarıyla genelde kullanıcı hatası deyip tamir ücreti talep ediyorlarmış.ben bayağı bi tedirgin olup paralel ithalat olarak almaktan vazgeçmiştim.
bundan ötürü alel acele telefonu aldım.2000 liralık telefon nerden baksanız 2250-2400 tl arası olacak diye tahmin ediliyor.
nasibine güveniyorsan al derim ama dediğim gibi hiç sorun da yaşamayabilirsin, sürekli bişeyler de çıkabilir başına.aradaki 400-500 tl'lik fark çok kafa karıştırıyor.
umarım değştirirler, çoğu kişi böyle söylüyor. hayırlısı bakalım.malesef hocam 406-408 serilerinde çatlama sorunu kronik bir hale gelmişti. sonraki serilerde ise sıkıntı yok. servise verin. telefonu değiştirecekler. ve size 410 sonrası bir seriden verecekler. geçmiş olsun.
umarım değştirirler, çoğu kişi böyle söylüyor. hayırlısı bakalım.
Lg garantili mi?Bnmki 408 serisiydi beyaz kizilotesinin oldugu yer catladi kasa ve ekrani değiştiler
Lg garantili mi?
yeni nesil bataryalarda sorun olacağını sanmıyorumLg garantili mi?
arkadaşlar birşey sorabilirmiyim. pc suite güncelleme geldi fakat telefondan kontrol ettiğimde son surum kullanılıyo diyo. 5.0 ı cok merak ediyorum. pc suitten yüklesem garanti iptal felan olmaz dimi. bide bu OTA dediğiniz ne oluyo ?
Arkadaşlar ben telefonu dün aldım ve 12 saat şarjda bırakmadım.Bunun bi zararı olur mu?Yoksa zaten takılmaması mı gerekiyor?
PC Suite üzerinden güncelleyebilirsiniz cihazınızda garanti ile ilgili bir sorun yaşamazsınız çünkü PC Suite LG nin resmi bir uygulamasıdır. OTA nın açılımı Over The Air dir yani kablosuz olarak herhangi bir yere bağlamadan direk cihazın ayarladaki güncelleme merkezinden wifi veya data hattı üzerinden güncellenmesi olayıdır.
Bir sorun olacağını düşünmüyorum, bu tür durumlar eski teknoloji bataryalarda mevcuttu.
Arkadaşlar bataryayı 12 saat şarj etmemiz gerekiyo muydu ? Ben dün aldım ve 12 saat şarj etmedim.Umarım hata yapmamışımdır içimi rahatlatın lütfen:helpsmilie:
arkadaşlar birşey sorabilirmiyim. pc suite güncelleme geldi fakat telefondan kontrol ettiğimde son surum kullanılıyo diyo. 5.0 ı cok merak ediyorum. pc suitten yüklesem garanti iptal felan olmaz dimi. bide bu OTA dediğiniz ne oluyo ?
arkadaşlar sizce kılıf ve ekran koruyucu kullanmama gerek varmı? eğer var diyorsanız önerileriniz nelerdir kullanan arkadaşlardan? benim bi ürün dikkatimi çekti otterbox 360 diye, bunun hakkında bilgisi olan varmı acaba alınabilir mi?
http://www.mobilestore....-koruyucu-film-pmu85240 bir de spigen armor var fakat o biraz kaba durur diye aklıma yatmadı pek.
şimdiden hepinize teşekkür ederim.![]()
Eğer biraz dikkatli biriyseniz ben pek kılıf veya ekran koruyucu önermem. Nedenine gelince kılıf istediği kadar ince olsun yinede telefonu kalınlaştırıp kaba gösteriyor ve bir süre sonra insan eline telefonu dahi almak istemiyor (şahsi olarak bende böyle).
Ne zamanki telefonumdan sıkılsam bir süre kılıf takarım (1-2 hafta gibi) sonra o kılıfı çıkartırım. Kılıfı çıkardıktan sonra telefonumu ilk gün aldığım heyecan sarıyor beni. Çünkü telefonu çok ince, hafif, zarif ve şık gibi hissediyorum kılıftan kurtulduktan sonra.
Ekran koruyucuya hiç gerek yok, ekran Gorilla Glass 3 ve cidden öyle aşırı bir kuvvetle birşey sürtmedikçe çizilme falan olmuyor. Ama eğer biraz sakarsanız kılıf takmanız iyi olabilir, düşürürseniz eğer bir ihtimal kılıf ekranı koruyacaktır. Ben çok dikkatli kullandığım için hiç bir zaman kılıf ve ekran koruyu alma gereksinimi duymadım ve en sade haliyle telefonumu cidden çok seviyorum)
Yinede öneri isterseniz bence orjinal Quick Circle kılıflarından alın, en azından telefonla uyumlu ve senkronize çalışıyorlar + Quick Circle'nin bikaç avantajı var.
hiç çelik vs. kılıf denk gelmedi sitelerde felan.spigen armor hybrid var çok ince olduğu söylenemez ama bi bak istersen @Meridian
spigen tuzluysa telefon için yorum yapmıyorum kardeşimhoş kılıf ben kullananların memnun kaldığını okudum forumlarda
![]()