LG G3 Kullanıcıları Kulübü

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu. Fakat bataryasıyla ilgili bir problem mi var bilmiyorum. Bir saat boyunca sadece Whatsappda vakit geçirdim ve sarj %100 den %88-89'a düşüyor.Üstelik Wifi dışında hiçbir şey açık değil.Parlaklık da 0
Sizce bu normail mi? Bilgilendirebilir misiniz?

Ben telefonu alalı 4 ay falan oluyor 2 hafta boyunca telefonun şarjı 8 saatte bitiyordu.Bende bi sorun var dedim ama 2 hafta sonunda telefonun şarjı 15-17 saate çıktı. Benimki senden daha kötüydü ama şu an şarj performansından gayet memnunum. 1-2 hafta beklemeni öneririm :D

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Beyler sizin telefonda aşırı ısınıyo mu ? Real Boxing açıyorum hemen ateş gibi oluyor

amigoexp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefon ısınınca soğuk odaya gidiyorum kombi olarak kullanıyorum . Yani bizimde ısınıyor böyle bir telefonun ısınmaması imkansız tabiki .

uguryetgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu konuya bir arkadaşımız video eklemişti. video da arkadaşımız aşağıdaki resimdeki gibi telefonun sağına bir pencere eklemiş kamera ayarlar vs ikonları bulunan araştırdım ama nasıl yaptığını bulamadım kendisine msj da attım ama online olmadı siz biliyormusunuz nasıl yapabilirim. yardımcı olun lütfen..

SAĞDAN SOLA DOĞRU KAYDIRDIĞINDA AÇILAN BÖLÜM

video adresi: http://www.youtube.com/watch?v=sA4j50SLot8&feature=youtu.be
bende merak ediyorum

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
arkadaşlar bu konuya bir arkadaşımız video eklemişti. video da arkadaşımız aşağıdaki resimdeki gibi telefonun sağına bir pencere eklemiş kamera ayarlar vs ikonları bulunan araştırdım ama nasıl yaptığını bulamadım kendisine msj da attım ama online olmadı siz biliyormusunuz nasıl yapabilirim. yardımcı olun lütfen..

SAĞDAN SOLA DOĞRU KAYDIRDIĞINDA AÇILAN BÖLÜM

video adresi: http://www.youtube.com/watch?v=sA4j50SLot8&feature=youtu.be

Ben go launcher gbi bise oldugunu dusunuyorum kardesim

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu bikaç sayfa önce sorduğum lg nin g3te 2 farklı panel kullanma muhabbetini bilen varmı acaba bunun doğruluk payı nedir? bi panelde ekranda sarımtırak ve soluk renkler oluyormuş diğerine göre.vallahi içime kurt düşürdüler, kargo gelene kadar kafayı yemem herhalde

Lg.g3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonu alalı 4 ay falan oluyor 2 hafta boyunca telefonun şarjı 8 saatte bitiyordu.Bende bi sorun var dedim ama 2 hafta sonunda telefonun şarjı 15-17 saate çıktı. Benimki senden daha kötüydü ama şu an şarj performansından gayet memnunum. 1-2 hafta beklemeni öneririm :D
Teşekkür ederim bekleyelim görelim o zaman :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar Whatsappdan mesaj geldiğinde telefon titreşimde ve seslide olduğu halde bazen çalmıyor kiliti açınca titriyor ve çalıyor.. Mesaj geldimi diye kiliti açarak kontrol ediyorum. Bunun özel bi nedeni var mı acaba?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar gunaydin

Ya birsey sorucam yagmurlu havada hava animasyonlari calisiyordu ama dunde yagmurfa bugunde kar olmasina ragmen ekrana gelmiyor calismiyor neden olabilir?

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar yokmu Android L sürümüne root yapan valla eski telefonuma doncem :(

hamzatalha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende türkçe sizde bir problem olabilir.
Kardesim takvim ben de de turkce ama milli bayramlar filen hep ingilizce sende oyle degilmi

http://hizliresim.com/12djJp
Arkadaslar bu oyunlari indirdim ram 5 gb a dustu datalar sd kartta ama yine de baya ram yedi direk sd karta atabilecegimiz program var mi verilerle birlikte
Kardesim zaten sd karta tasi desen de uygulamanin hepsi gitmez mesela 500 ile 600 mb lik bi uygulamayi sd karta atacan tas catlasin 80 mb gider

Arkadaslar gunaydin

Ya birsey sorucam yagmurlu havada hava animasyonlari calisiyordu ama dunde yagmurfa bugunde kar olmasina ragmen ekrana gelmiyor calismiyor neden olabilir?
Reis hava animasyonlari bende hic calismiyor nasil yapacaz
..

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Kardesim takvim ben de de turkce ama milli bayramlar filen hep ingilizce sende oyle degilmi

Kardesim zaten sd karta tasi desen de uygulamanin hepsi gitmez mesela 500 ile 600 mb lik bi uygulamayi sd karta atacan tas catlasin 80 mb gider

..
Bende bayramlar gözükmüyor bile.

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22

..

Gitmiyo zaten tamamen ama atabilecegimiz bi program vs var mi

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Gitmiyo zaten tamamen ama atabilecegimiz bi program vs var mi
Öyle bir uygulama yok ne yazıkki zaten gerek olmasa adamlar sisteme depolamaz o dosyaları. Zaten bence gerek de yok hani eski cihazlarada galaxy ace gibi sıkıntı oluyordu ama artık cihazların depolama kapasiteleri cok arttı.

gurhan36

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba,
Daha önce fark eden yada kullanan oldu mu bilmiyorum. Gurup mesajı göndermek istediğimde rehberden ayarladığım 10 kişi mesela onlara ait email adresleriyle beraber 23 kişi diyor ancak grupta 10 kişi var bu durumu nasıl düzeltebilirim.

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefona bugün sonunda kavuştum.az önce güncelleme ile 5.0 ı yükledim.hard reset atmamı tavsiye eder misiniz? ve yükseltme hatalarını geri yükle diye birşey geldi pc suite te.bu ne anlama geliyo acaba

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
telefona bugün sonunda kavuştum.az önce güncelleme ile 5.0 ı yükledim.hard reset atmamı tavsiye eder misiniz? ve yükseltme hatalarını geri yükle diye birşey geldi pc suite te.bu ne anlama geliyo acaba

Daha 5.0'ı kuramadım fakat büyük çoğunluk güncellemeden sonra hard reset atmayı öneriyor.

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha 5.0'ı kuramadım fakat büyük çoğunluk güncellemeden sonra hard reset atmayı öneriyor.
attım bakalım neler değişmiş neler olacak.henüz 4.4.2de de batarya performansını deneyememiştim direkt android 5'te deneme imkanım olacak bataryayı ve performansı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
409 serisinde şebeke sorunu gibi bir durum var mi biliyor musunuz? Telefonu servise gönderdim, servisten geldikten sonra sim kart değiştirdim, Turkcell ile görüştüm ama telefon çekmiyor bildiğin.

bari74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün itibariyle 5.0 a geçtim ve forumda yazdığı gibi hard reset attım telefon inanılmaz hızlı ayrica çekim gücü arttı3g ve wifide bariz farklı benim 3g hep açık parlaklık sürekli yüzde 80 de kullanıyorum günde en az 4saat nete girip dolaşırım hergün 1.5 saat te youtube dizi izliyorum oynadığım tek oyun okeyplus ve 1 saatten az oynamam pilim 4.4.2 de bunları yapinca yuzde 10 ile 8 arasına düşüyordu şimdi5.0 ile yuzde 26 ya düştü açık bir pil performansinda artış oldu ayrica klavye takilmalari giderilmiş geçişler super hızlı olmuş bu arada benimtelde google urunleri falan hepsi devre dışı kullanmadigim tüm uygulamalar devre dışı yada sildim boş ram ilk açılışta 1.900 sonra 1.400 e kadar düşüyor ram kullanımıda iyileştirilmiş

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8

..
Senkronizasyonu kapalıysa olmaz.