Oyle şarj ediyorum ilk günden beridir ama yinede dediğim gibi bir saatte %10 şarj yiyor. Gerçkten çok kafam takıldı..
Teşekkür ederim bir de öyle deneyimKesinlikle Hard reset atın bütün sorunlardan ciddi anlamada arınıyor
Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu. Fakat bataryasıyla ilgili bir problem mi var bilmiyorum. Bir saat boyunca sadece Whatsappda vakit geçirdim ve sarj %100 den %88-89'a düşüyor.Üstelik Wifi dışında hiçbir şey açık değil.Parlaklık da 0
Sizce bu normail mi? Bilgilendirebilir misiniz?
bende merak ediyorumarkadaşlar bu konuya bir arkadaşımız video eklemişti. video da arkadaşımız aşağıdaki resimdeki gibi telefonun sağına bir pencere eklemiş kamera ayarlar vs ikonları bulunan araştırdım ama nasıl yaptığını bulamadım kendisine msj da attım ama online olmadı siz biliyormusunuz nasıl yapabilirim. yardımcı olun lütfen..
![]()
SAĞDAN SOLA DOĞRU KAYDIRDIĞINDA AÇILAN BÖLÜM
video adresi: http://www.youtube.com/watch?v=sA4j50SLot8&feature=youtu.be
arkadaşlar bu konuya bir arkadaşımız video eklemişti. video da arkadaşımız aşağıdaki resimdeki gibi telefonun sağına bir pencere eklemiş kamera ayarlar vs ikonları bulunan araştırdım ama nasıl yaptığını bulamadım kendisine msj da attım ama online olmadı siz biliyormusunuz nasıl yapabilirim. yardımcı olun lütfen..
![]()
SAĞDAN SOLA DOĞRU KAYDIRDIĞINDA AÇILAN BÖLÜM
video adresi: http://www.youtube.com/watch?v=sA4j50SLot8&feature=youtu.be
Teşekkür ederim bekleyelim görelim o zamanBen telefonu alalı 4 ay falan oluyor 2 hafta boyunca telefonun şarjı 8 saatte bitiyordu.Bende bi sorun var dedim ama 2 hafta sonunda telefonun şarjı 15-17 saate çıktı. Benimki senden daha kötüydü ama şu an şarj performansından gayet memnunum. 1-2 hafta beklemeni öneririm![]()
Bende türkçe sizde bir problem olabilir.Arkadaslar her seyi anladimda bu takvim neden turkce degil
Kardesim takvim ben de de turkce ama milli bayramlar filen hep ingilizce sende oyle degilmiBende türkçe sizde bir problem olabilir.
Kardesim zaten sd karta tasi desen de uygulamanin hepsi gitmez mesela 500 ile 600 mb lik bi uygulamayi sd karta atacan tas catlasin 80 mb giderhttp://hizliresim.com/12djJp
Arkadaslar bu oyunlari indirdim ram 5 gb a dustu datalar sd kartta ama yine de baya ram yedi direk sd karta atabilecegimiz program var mi verilerle birlikte
Reis hava animasyonlari bende hic calismiyor nasil yapacazArkadaslar gunaydin
Ya birsey sorucam yagmurlu havada hava animasyonlari calisiyordu ama dunde yagmurfa bugunde kar olmasina ragmen ekrana gelmiyor calismiyor neden olabilir?
Bende bayramlar gözükmüyor bile.Kardesim takvim ben de de turkce ama milli bayramlar filen hep ingilizce sende oyle degilmi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kardesim zaten sd karta tasi desen de uygulamanin hepsi gitmez mesela 500 ile 600 mb lik bi uygulamayi sd karta atacan tas catlasin 80 mb gider
Reis hava animasyonlari bende hic calismiyor nasil yapacaz
..
Kardesim takvim ben de de turkce ama milli bayramlar filen hep ingilizce sende oyle degilmi
Kardesim zaten sd karta tasi desen de uygulamanin hepsi gitmez mesela 500 ile 600 mb lik bi uygulamayi sd karta atacan tas catlasin 80 mb gider
..
Öyle bir uygulama yok ne yazıkki zaten gerek olmasa adamlar sisteme depolamaz o dosyaları. Zaten bence gerek de yok hani eski cihazlarada galaxy ace gibi sıkıntı oluyordu ama artık cihazların depolama kapasiteleri cok arttı.Gitmiyo zaten tamamen ama atabilecegimiz bi program vs var mi
telefona bugün sonunda kavuştum.az önce güncelleme ile 5.0 ı yükledim.hard reset atmamı tavsiye eder misiniz? ve yükseltme hatalarını geri yükle diye birşey geldi pc suite te.bu ne anlama geliyo acaba
attım bakalım neler değişmiş neler olacak.henüz 4.4.2de de batarya performansını deneyememiştim direkt android 5'te deneme imkanım olacak bataryayı ve performansıDaha 5.0'ı kuramadım fakat büyük çoğunluk güncellemeden sonra hard reset atmayı öneriyor.
Senkronizasyonu kapalıysa olmaz.Kardesim takvim ben de de turkce ama milli bayramlar filen hep ingilizce sende oyle degilmi
..