Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 120
G2 candır
Benimki kasmıyor kardeşim clashtaSevgili arkadaslar birey sormak istiyorum clash of clans oynuyorum ben g2 cihazim varken hic kasilma falan olmuyordu simdi 32gb 3gb ramli g3 var ama kasiliyor telefon neden bole oluyor? Yada olan varmi 2k ekran olmasindan dolayi olabilirmi
Yaa tamam orasi baska ama g3 de canin canidir ) cok guzel 2 gundur kullaniyorum ozellikle klavyeye bayildim mukemmel ama clash of clansda falan takilio canim skliyo neden yapio acaba bilrn varmiG2 candır
Dostum herkese 5.0 gelmiş bende neden yok acaba bi bilgin varmı bu konuda?Dostum muhtemelen yazılımsaldır o donanımda kasması garip atabilirsen bi hard reset at derim
Dostum herkese 5.0 gelmiş bende neden yok acaba bi bilgin varmı bu konuda?
Ha tamam teşekkürlerImei sırasına göre dağıtılıyor 1-2 haftaya gelir
Kardes 0 cihaz yaa niy3 hard reset atayim ki baska g3 kullanip olan varmidir acabaDostum muhtemelen yazılımsaldır o donanımda kasması garip atabilirsen bi hard reset at derim
Kardes 0 cihaz yaa niy3 hard reset atayim ki baska g3 kullanip olan varmidir acaba
Arkadaşlar merhaba. Lg g3 32gb telefonum hakkımda bikaç sorum olacaktı,cevaplarsanız sevinirim.Kitkat'ın en güncel sürümü 10L mi yoksa 10N mi? benim telefonum 10L. Kamera sorunum var,video çekiminde abartılı derecede karıncalanma var.Ayrıca mobil veri şebeke kullanımda her yerde 3g H olarak çekmiyor.Evin içinde bir oda da çok iyiyken bir odade hiç çekmiyor.Nasıl düzeltebilirim,şimdiden teşekkürler.
Benimki kasmıyor kardeşim clashta
Ya kardeşim bende neden kasıyor yaa.. Vallahi çok canım sıkıldı şimdi sıfır cihazda böyle olması.. Çok can sıkıcı. Hemde 3 Gb ramli model...
Cihaz V10L-EUR-XX serisi cihaz..
Cihazda bir sorun olabilir.Bütün guncellemeleri yaptın mı?
Arkadaşlar merhaba.Birkaç hafta sonra g3 32 gb almayı düşünüyorum.Fakat aklıma takılan birkaç soru var onları size sormak istiyorum müsadenizle.Öncelikle telefonda pek oyun oynayan birisi değilim, daha çok videolar, fotograflar, sosyal ağlar vs. bu şekilde kullanırım.Bu şekilde kullanıp da batarya ömrü hakkında bilgi verebilecek var mı?
İkinci olarak ise Quad HD ekranda bazı uygulamaların uyumsuzluğu konusu.Örneğin bi alarm programı, bir otobüs firması programı(meto-kamilkoç gibi) ya da islami bir program(Kur'anı Kerim uygulamaları vs) gibi kullanımı bir whatsappa retricaya göre yaygın olmayan programlar bana uyum sorunu yaşatır mı? Bu tür programları bu ekrana uyarlanana kadar kullanamaz mıyım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Sonra at1 aydır kullaniyorum playstore yarisini indirdim acamadigim uygulama cikmadi daha karsima iyigunler
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ya biri yardimci olabilirmi şimdi bencguncelledikten sonrami hard reset atayim oncemi. Uada guncellerken telefondanmi daha iyi pcdenmi biri yardimci olabilirmi
Ya sürekli yazıyor gibi olmak istemiyorum ama bilgisi olan arkadaşlar cevap verırse cok sevınırım.
Arkadaşlar merhaba 2 adet sorum olacak.
1-) Whatssup bildirim ışığı olarak her rengi seçmeme rağmen bildirim ışığı yanmıyor whatssup geldiğinde (LED bildirim ayarım aktif)
2-) Ses ayarı seçerken çalan ses ile yani whatssup veya zil sesi seçiyoruz o anda çalan ses yüksekliği ile ; telefon çaldığında veya whatssup mesaj geldiğinde çalan sesın yukseklıgı aynı degıl daha dusuk bır ses çıkıyor
Kardesim ayarlardan led isigini kapatmis falan olabilirsin. Diger sorun icinde bildirim menusunde sesin yaninda ayarlar tusu var. Ona tikla. Orda 4 tane ses olacak hepsini fulle. Tum seslerin ayni siddette cikmasi lazimCevaplayabilecek bi canını yediğim yok mu yav :S
Senkronizasyon açık mı kapalıysa olmuyordu.Bende kilit ekranindaki hava durumu efekti gozukmuyor arkadaslar ayarlardan acik ama
1 aydır kullaniyorum playstore yarisini indirdim acamadigim uygulama cikmadi daha karsima iyigunler
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ya biri yardimci olabilirmi şimdi bencguncelledikten sonrami hard reset atayim oncemi. Uada guncellerken telefondanmi daha iyi pcdenmi biri yardimci olabilirmi
Senkronizasyon açık mı kapalıysa olmuyordu.