LG G3 Kullanıcıları Kulübü

nuhababa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili arkadaslar birey sormak istiyorum clash of clans oynuyorum ben g2 cihazim varken hic kasilma falan olmuyordu simdi 32gb 3gb ramli g3 var ama kasiliyor telefon neden bole oluyor? Yada olan varmi 2k ekran olmasindan dolayi olabilirmi
Benimki kasmıyor kardeşim clashta

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Dostum muhtemelen yazılımsaldır o donanımda kasması garip atabilirsen bi hard reset at derim

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.Birkaç hafta sonra g3 32 gb almayı düşünüyorum.Fakat aklıma takılan birkaç soru var onları size sormak istiyorum müsadenizle.Öncelikle telefonda pek oyun oynayan birisi değilim, daha çok videolar, fotograflar, sosyal ağlar vs. bu şekilde kullanırım.Bu şekilde kullanıp da batarya ömrü hakkında bilgi verebilecek var mı?
İkinci olarak ise Quad HD ekranda bazı uygulamaların uyumsuzluğu konusu.Örneğin bi alarm programı, bir otobüs firması programı(meto-kamilkoç gibi) ya da islami bir program(Kur'anı Kerim uygulamaları vs) gibi kullanımı bir whatsappa retricaya göre yaygın olmayan programlar bana uyum sorunu yaşatır mı? Bu tür programları bu ekrana uyarlanana kadar kullanamaz mıyım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. :)

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Bende kilit ekranindaki hava durumu efekti gozukmuyor arkadaslar ayarlardan acik ama

batu.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Lg g3 32gb telefonum hakkımda bikaç sorum olacaktı,cevaplarsanız sevinirim.Kitkat'ın en güncel sürümü 10L mi yoksa 10N mi? benim telefonum 10L. Kamera sorunum var,video çekiminde abartılı derecede karıncalanma var.Ayrıca mobil veri şebeke kullanımda her yerde 3g H olarak çekmiyor.Evin içinde bir oda da çok iyiyken bir odade hiç çekmiyor.Nasıl düzeltebilirim,şimdiden teşekkürler.

cevaplayabilecek yok mu ??

Touch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya kardeşim bende neden kasıyor yaa.. Vallahi çok canım sıkıldı şimdi sıfır cihazda böyle olması.. Çok can sıkıcı. Hemde 3 Gb ramli model...
Cihaz V10L-EUR-XX serisi cihaz..

Cihazda bir sorun olabilir.Bütün guncellemeleri yaptın mı?

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merhaba.Birkaç hafta sonra g3 32 gb almayı düşünüyorum.Fakat aklıma takılan birkaç soru var onları size sormak istiyorum müsadenizle.Öncelikle telefonda pek oyun oynayan birisi değilim, daha çok videolar, fotograflar, sosyal ağlar vs. bu şekilde kullanırım.Bu şekilde kullanıp da batarya ömrü hakkında bilgi verebilecek var mı?
İkinci olarak ise Quad HD ekranda bazı uygulamaların uyumsuzluğu konusu.Örneğin bi alarm programı, bir otobüs firması programı(meto-kamilkoç gibi) ya da islami bir program(Kur'anı Kerim uygulamaları vs) gibi kullanımı bir whatsappa retricaya göre yaygın olmayan programlar bana uyum sorunu yaşatır mı? Bu tür programları bu ekrana uyarlanana kadar kullanamaz mıyım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. :)

1 aydır kullaniyorum playstore yarisini indirdim acamadigim uygulama cikmadi daha karsima :) iyigunler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ya biri yardimci olabilirmi şimdi bencguncelledikten sonrami hard reset atayim oncemi. Uada guncellerken telefondanmi daha iyi pcdenmi biri yardimci olabilirmi

dramosfer69

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 aydır kullaniyorum playstore yarisini indirdim acamadigim uygulama cikmadi daha karsima :) iyigunler

Ya biri yardimci olabilirmi şimdi bencguncelledikten sonrami hard reset atayim oncemi. Uada guncellerken telefondanmi daha iyi pcdenmi biri yardimci olabilirmi
Sonra at

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya sürekli yazıyor gibi olmak istemiyorum ama bilgisi olan arkadaşlar cevap verırse cok sevınırım.

Arkadaşlar merhaba 2 adet sorum olacak.
1-) Whatssup bildirim ışığı olarak her rengi seçmeme rağmen bildirim ışığı yanmıyor whatssup geldiğinde (LED bildirim ayarım aktif)
2-) Ses ayarı seçerken çalan ses ile yani whatssup veya zil sesi seçiyoruz o anda çalan ses yüksekliği ile ; telefon çaldığında veya whatssup mesaj geldiğinde çalan sesın yukseklıgı aynı degıl daha dusuk bır ses çıkıyor

Cevaplayabilecek bi canını yediğim yok mu yav :S

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
766
5.0 gelmedi bir türlü bekliyoruz

nuhababa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplayabilecek bi canını yediğim yok mu yav :S
Kardesim ayarlardan led isigini kapatmis falan olabilirsin. Diger sorun icinde bildirim menusunde sesin yaninda ayarlar tusu var. Ona tikla. Orda 4 tane ses olacak hepsini fulle. Tum seslerin ayni siddette cikmasi lazim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5.0 benim tele geldi.
fakat şarj süresi kısaldı. aynı sorunu yaşayan varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
anladım teşekkür ederim. :)
vatan teknosa gibi mağazalar sizce yılbaşı indirimi yaparlar mı arkadaşlar ? ona göre bütçemi ayarlayayım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
anladım kardeşim teşekkür ederim. :) bu arada vatan teknosa gibi mağazalar sizce yılbaşında indirim yaparlar mı? ona göre ayarlayayım bütçemi :)

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaa arkadas cihaz cok guzel ama 3gb ram olan cihaz kasim kasim kasilirmi yaa cok kasiliyo yaa g2 de hic bole seyler yoktu yag gibiydi bu aksam guncelleme denicem bakim nolcak

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

anladım, teşekkür ederim kardeşim. :) bu arada yılbaşı için vatan, teknosa gibi mağazalar indirim yapar mı sizce? ona göre bütçemi ayarlayayım ve artık kavuşayım şu telefona :cool:

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadslar hemen yazmak istedim g3 umu 5.0 a yukseltim ve evet ne bir kasilma ne bir baska birsey cihaz yag gibi oldu suan :))