• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Son yüklediğim g4 romunda e posta hatası alıyorum. Titanyum ile silip yeniden yüklemeyi denedim. E posta Durduruldu hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Romu zar zor yüklemiştim yeniden mi rom yüklemem gerekiyor?

G4 romu baya guzel olmus. Ben de su an icin bir sorun yok ses, goruntu, mailler, internet vs. Batarya olarakta cok iyi olmus uzun suredir kullaniyorum anca %10 sarjim gitti bu lollipopta %20 leri rahat bulacak bir sureydi. Yuklemeyenler kacirmasin:)

Son yüklediğim g4 romunda e posta hatası alıyorum. Titanyum ile silip yeniden yüklemeyi denedim. E posta Durduruldu hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Romu zar zor yüklemiştim yeniden mi rom yüklemem gerekiyor?
Epostada sorun var bildiğim kadarıyla romda outlook çalışıyor ama epostad sorun var bide kitkattan gecerken sorun yaşadın mı

Epostada sorun var bildiğim kadarıyla romda outlook çalışıyor ama epostad sorun var bide kitkattan gecerken sorun yaşadın mı

olumpius un kitkat romunu kullanıyordum bu roma geçerken sorun yaşamıştım onu sizin modem ve bootlader bilgi paylaşımınız ile halletmiştim. acaba sorun ondan mı?

olumpius un kitkat romunu kullanıyordum bu roma geçerken sorun yaşamıştım onu sizin modem ve bootlader bilgi paylaşımınız ile halletmiştim. acaba sorun ondan mı?
Yok modemle bootloader da sorun olsa romu yukleyemezdiniz lg logosu gelirdi sadece bu sorun romda bikac kisiden daha duydum bu sorunu lp den gecenlerde de var bu sorun

Beyler stock Lp mi daha iyi sarj ve stabilite açısından yoksa cloudy 3.1 mi ?

Geç geç ben inceleme videosu cektim ama pc gelmedi garantiden.

bildirim ses seviyesi çok düşük bunun dışında e posta senkronizasyon açılmadan meillere ulaşılmıyor. halbuki önceden e posta menüsünden yenile deyince senkronizasyon kapalı da olsa yeni meiller alınıyordu. bu romda xposed kullanma şansımız yok mu? üstteki bar simgeleri çok solgun gözüküyor .

dorimanx ın bu roma uygun olanının adresini de yazarsanız çok memnun olurum. çünkü bu romu zor flaşladım. uyumsuz olanı indirmekten korkuyorum. teşekkürler
Google a yaz lg g2 dorimanx 5.0.2 cikar surumu 2.9 yada 3.0 olması lazım ve D802 olanı indir.

doğru olanı flasladım lg logosunda kalıyor recowery moda da alamıyorum.
Dostum dorinin bugu o power tuşu ile telefonu tamamen kapa sonra ses kısma ve power a aynı anda bas lg logo gelince elini çek ses açma+ses kısma tuşuna bas recovery e gir.Sonra kk bootloader flashla dorinin sitede var.

Dostum dorinin bugu o power tuşu ile telefonu tamamen kapa sonra ses kısma ve power a aynı anda bas lg logo gelince elini çek ses açma+ses kısma tuşuna bas recovery e gir.Sonra kk bootloader flashla dorinin sitede var.

ses sçma+kısma tuşlarına basınca erase alluser data& restore default setting gelince yes ve no(exit) var devamında ne yapılmalı?

twrp gelmedi hızlıca bir ekran geldi ve telefon kapandı. belli ki stock yazılımla halletmeye çalışacağım . ilginize teşekkürler dostlar.
Yese tiklayınca teamwin yazısı sonrasında da twrpnin gelmesi lazım normalde bidaha dene istersen hardreset kombinasyonunu

[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] dorimanx kernelinde ses ayarlarini kac yaptin daha onceden kullanirken biraz arttirinca cizirtili geliyordu ses senin yaptigin ayar iyiyse ss atabilir misin?

Play storedan dorimanx yazarak programi indirin.Programdan kerneli yukleyebilirsiniz basit bir sekilde .

[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] dorimanx kernelinde ses ayarlarini kac yaptin daha onceden kullanirken biraz arttirinca cizirtili geliyordu ses senin yaptigin ayar iyiyse ss atabilir misin?
6 10 arası yapıyorum speaker gain hoparlor oluyor cok fazla arttirinca hoparlor isiniyor 😀 20 de muzik dinleyin yanıyo yani 12 den sonrası biraz zarar.

6 10 arası yapıyorum speaker gain hoparlor oluyor cok fazla arttirinca hoparlor isiniyor 😀 20 de muzik dinleyin yanıyo yani 12 den sonrası biraz zarar.
6 12 de cizirti olmuyor mu ben 5 aldim cizirti vardi biraz 4 de suanda
Birde bildirim cubugunu falan cekiyorum sanki kasiyormus gibi 5.0.2 oldugundanmidir nedendir bilemedim.Rom stabil calismiyor gibi bir sure kullanip isindiktan sonra

6 12 de cizirti olmuyor mu ben 5 aldim cizirti vardi biraz 4 de suanda
Birde bildirim cubugunu falan cekiyorum sanki kasiyormus gibi 5.0.2 oldugundanmidir nedendir bilemedim.Rom stabil calismiyor gibi bir sure kullanip isindiktan sonra
Bende sorun yok yada alistm 5 e.