LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Son yüklediğim g4 romunda e posta hatası alıyorum. Titanyum ile silip yeniden yüklemeyi denedim. E posta Durduruldu hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Romu zar zor yüklemiştim yeniden mi rom yüklemem gerekiyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G4 romu baya guzel olmus. Ben de su an icin bir sorun yok ses, goruntu, mailler, internet vs. Batarya olarakta cok iyi olmus uzun suredir kullaniyorum anca %10 sarjim gitti bu lollipopta %20 leri rahat bulacak bir sureydi. Yuklemeyenler kacirmasin:)

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son yüklediğim g4 romunda e posta hatası alıyorum. Titanyum ile silip yeniden yüklemeyi denedim. E posta Durduruldu hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Romu zar zor yüklemiştim yeniden mi rom yüklemem gerekiyor?
Epostada sorun var bildiğim kadarıyla romda outlook çalışıyor ama epostad sorun var bide kitkattan gecerken sorun yaşadın mı

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Epostada sorun var bildiğim kadarıyla romda outlook çalışıyor ama epostad sorun var bide kitkattan gecerken sorun yaşadın mı

olumpius un kitkat romunu kullanıyordum bu roma geçerken sorun yaşamıştım onu sizin modem ve bootlader bilgi paylaşımınız ile halletmiştim. acaba sorun ondan mı?

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olumpius un kitkat romunu kullanıyordum bu roma geçerken sorun yaşamıştım onu sizin modem ve bootlader bilgi paylaşımınız ile halletmiştim. acaba sorun ondan mı?
Yok modemle bootloader da sorun olsa romu yukleyemezdiniz lg logosu gelirdi sadece bu sorun romda bikac kisiden daha duydum bu sorunu lp den gecenlerde de var bu sorun

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler stock Lp mi daha iyi sarj ve stabilite açısından yoksa cloudy 3.1 mi ?

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Geç geç ben inceleme videosu cektim ama pc gelmedi garantiden.

bildirim ses seviyesi çok düşük bunun dışında e posta senkronizasyon açılmadan meillere ulaşılmıyor. halbuki önceden e posta menüsünden yenile deyince senkronizasyon kapalı da olsa yeni meiller alınıyordu. bu romda xposed kullanma şansımız yok mu? üstteki bar simgeleri çok solgun gözüküyor .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
dorimanx ın bu roma uygun olanının adresini de yazarsanız çok memnun olurum. çünkü bu romu zor flaşladım. uyumsuz olanı indirmekten korkuyorum. teşekkürler
Google a yaz lg g2 dorimanx 5.0.2 cikar surumu 2.9 yada 3.0 olması lazım ve D802 olanı indir.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
doğru olanı flasladım lg logosunda kalıyor recowery moda da alamıyorum.
Dostum dorinin bugu o power tuşu ile telefonu tamamen kapa sonra ses kısma ve power a aynı anda bas lg logo gelince elini çek ses açma+ses kısma tuşuna bas recovery e gir.Sonra kk bootloader flashla dorinin sitede var.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum dorinin bugu o power tuşu ile telefonu tamamen kapa sonra ses kısma ve power a aynı anda bas lg logo gelince elini çek ses açma+ses kısma tuşuna bas recovery e gir.Sonra kk bootloader flashla dorinin sitede var.

ses sçma+kısma tuşlarına basınca erase alluser data& restore default setting gelince yes ve no(exit) var devamında ne yapılmalı?

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
twrp gelmedi hızlıca bir ekran geldi ve telefon kapandı. belli ki stock yazılımla halletmeye çalışacağım . ilginize teşekkürler dostlar.
Yese tiklayınca teamwin yazısı sonrasında da twrpnin gelmesi lazım normalde bidaha dene istersen hardreset kombinasyonunu

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] dorimanx kernelinde ses ayarlarini kac yaptin daha onceden kullanirken biraz arttirinca cizirtili geliyordu ses senin yaptigin ayar iyiyse ss atabilir misin?

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Play storedan dorimanx yazarak programi indirin.Programdan kerneli yukleyebilirsiniz basit bir sekilde .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] dorimanx kernelinde ses ayarlarini kac yaptin daha onceden kullanirken biraz arttirinca cizirtili geliyordu ses senin yaptigin ayar iyiyse ss atabilir misin?
6 10 arası yapıyorum speaker gain hoparlor oluyor cok fazla arttirinca hoparlor isiniyor 😀 20 de muzik dinleyin yanıyo yani 12 den sonrası biraz zarar.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
6 10 arası yapıyorum speaker gain hoparlor oluyor cok fazla arttirinca hoparlor isiniyor 😀 20 de muzik dinleyin yanıyo yani 12 den sonrası biraz zarar.
6 12 de cizirti olmuyor mu ben 5 aldim cizirti vardi biraz 4 de suanda
Birde bildirim cubugunu falan cekiyorum sanki kasiyormus gibi 5.0.2 oldugundanmidir nedendir bilemedim.Rom stabil calismiyor gibi bir sure kullanip isindiktan sonra

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
6 12 de cizirti olmuyor mu ben 5 aldim cizirti vardi biraz 4 de suanda
Birde bildirim cubugunu falan cekiyorum sanki kasiyormus gibi 5.0.2 oldugundanmidir nedendir bilemedim.Rom stabil calismiyor gibi bir sure kullanip isindiktan sonra
Bende sorun yok yada alistm 5 e.