Epostada sorun var bildiğim kadarıyla romda outlook çalışıyor ama epostad sorun var bide kitkattan gecerken sorun yaşadın mıSon yüklediğim g4 romunda e posta hatası alıyorum. Titanyum ile silip yeniden yüklemeyi denedim. E posta Durduruldu hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Romu zar zor yüklemiştim yeniden mi rom yüklemem gerekiyor?
Epostada sorun var bildiğim kadarıyla romda outlook çalışıyor ama epostad sorun var bide kitkattan gecerken sorun yaşadın mı
Yok modemle bootloader da sorun olsa romu yukleyemezdiniz lg logosu gelirdi sadece bu sorun romda bikac kisiden daha duydum bu sorunu lp den gecenlerde de var bu sorunolumpius un kitkat romunu kullanıyordum bu roma geçerken sorun yaşamıştım onu sizin modem ve bootlader bilgi paylaşımınız ile halletmiştim. acaba sorun ondan mı?
Fark yok diyebilirim ama cloudy daha hoş 😀Beyler stock Lp mi daha iyi sarj ve stabilite açısından yoksa cloudy 3.1 mi ?
Cloudy de asiri isinma donma arayuzde lag falan var mi peki ?Fark yok diyebilirim ama cloudy daha hoş 😀
Hayır buda stock gibi 😀Cloudy de asiri isinma donma arayuzde lag falan var mi peki ?
Iyi o zaman bugün geçeyim 😃Hayır buda stock gibi 😀
Geç geç ben inceleme videosu cektim ama pc gelmedi garantiden.Iyi o zaman bugün geçeyim 😃
Geç geç ben inceleme videosu cektim ama pc gelmedi garantiden.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3136762 ustteki ve alttakiler icin bigger yazan , dorimanx flasla sesi arttir.bildirim ses seviyesi çok düşük bunun dışında e posta senkronizasyon açılmadan meillere ulaşılmıyor. halbuki önceden e posta menüsünden yenile deyince senkronizasyon kapalı da olsa yeni meiller alınıyordu. bu romda xposed kullanma şansımız yok mu? üstteki bar simgeleri çok solgun gözüküyor .
[Mod] Cloudy 3.1 Navigation Bar | LG G2 | XDA Forums ustteki ve alttakiler icin bigger yazan , dorimanx flasla sesi arttir.
Google a yaz lg g2 dorimanx 5.0.2 cikar surumu 2.9 yada 3.0 olması lazım ve D802 olanı indir.dorimanx ın bu roma uygun olanının adresini de yazarsanız çok memnun olurum. çünkü bu romu zor flaşladım. uyumsuz olanı indirmekten korkuyorum. teşekkürler
D802 yazanı flashladın dimi?? Bende sorun yok.dorimnax tan mı neden dir bilmiyorum ancak telefon açılmıyor.
D802 yazanı flashladın dimi?? Bende sorun yok.
LG logosundayken 15 sn basili tut guc tusuna tamamen kapansn ondan sonra recovery e girmeyi dene dogrusunu flashladıysanz boyle yapması tuhaf.doğru olanı flasladım lg logosunda kalıyor recowery moda da alamıyorum.
Dostum dorinin bugu o power tuşu ile telefonu tamamen kapa sonra ses kısma ve power a aynı anda bas lg logo gelince elini çek ses açma+ses kısma tuşuna bas recovery e gir.Sonra kk bootloader flashla dorinin sitede var.doğru olanı flasladım lg logosunda kalıyor recowery moda da alamıyorum.
Dostum dorinin bugu o power tuşu ile telefonu tamamen kapa sonra ses kısma ve power a aynı anda bas lg logo gelince elini çek ses açma+ses kısma tuşuna bas recovery e gir.Sonra kk bootloader flashla dorinin sitede var.
Yese tikla iki kere gelecek ikisinde de yes de sonra twrp ye girecek ordan halledersinses sçma+kısma tuşlarına basınca erase alluser data& restore default setting gelince yes ve no(exit) var devamında ne yapılmalı?
Yese tikla iki kere gelecek ikisinde de yes de sonra twrp ye girecek ordan halledersin
Yese tiklayınca teamwin yazısı sonrasında da twrpnin gelmesi lazım normalde bidaha dene istersen hardreset kombinasyonunutwrp gelmedi hızlıca bir ekran geldi ve telefon kapandı. belli ki stock yazılımla halletmeye çalışacağım . ilginize teşekkürler dostlar.
Yese tiklayınca teamwin yazısı sonrasında da twrpnin gelmesi lazım normalde bidaha dene istersen hardreset kombinasyonunu
6 10 arası yapıyorum speaker gain hoparlor oluyor cok fazla arttirinca hoparlor isiniyor 😀 20 de muzik dinleyin yanıyo yani 12 den sonrası biraz zarar.[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] dorimanx kernelinde ses ayarlarini kac yaptin daha onceden kullanirken biraz arttirinca cizirtili geliyordu ses senin yaptigin ayar iyiyse ss atabilir misin?
6 12 de cizirti olmuyor mu ben 5 aldim cizirti vardi biraz 4 de suanda6 10 arası yapıyorum speaker gain hoparlor oluyor cok fazla arttirinca hoparlor isiniyor 😀 20 de muzik dinleyin yanıyo yani 12 den sonrası biraz zarar.
Bende sorun yok yada alistm 5 e.6 12 de cizirti olmuyor mu ben 5 aldim cizirti vardi biraz 4 de suanda
Birde bildirim cubugunu falan cekiyorum sanki kasiyormus gibi 5.0.2 oldugundanmidir nedendir bilemedim.Rom stabil calismiyor gibi bir sure kullanip isindiktan sonra