ysn1221
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaslar cloudy 3.1 e stock lolipoptan normal sekilde gecebilirsiniz kitkattan ise kk bootloader ve LP modem flaslamalisiniz yoksa logo gelir gider
Bence sorun romdan kaynaklı değil ya tarayicidan yada izledigin siteden kaynaklı onlinedizi.co dan dene bi bende sorun yokIlk bugu buldum önceki yükledigim G4 sistemindede vardı telefon netteki videoları oynatmıyor supernatural izleyemiyorum ya 😳 yardım edecek var mı ?
Arkadaslar cloudy 3.1 e stock lolipoptan normal sekilde gecebilirsiniz kitkattan ise kk bootloader ve LP modem flaslamalisiniz yoksa logo gelir gider
Saol verdigin sitede sorunsuz izleniyor fakat bu romu yukledikten sonra boyle oldu galiba bitek benim teli etkiliyo 😀 sen yazsana supernatural ilk basta ki siteden acıyormu.Bence sorun romdan kaynaklı değil ya tarayicidan yada izledigin siteden kaynaklı onlinedizi.co dan dene bi bende sorun yok
Açılıyo da onlinedizi co candır 10 dan fazla dizi izliyorum hepsinin tüm bölümlerinin olduğu kaliteli ve çabuk altyazı çıkan bi sitedir.burdan devam et pişman olmazsin tecrübeyle sabittir [emoji4]Saol verdigin sitede sorunsuz izleniyor fakat bu romu yukledikten sonra boyle oldu galiba bitek benim teli etkiliyo 😀 sen yazsana supernatural ilk basta ki siteden acıyormu.
Guzel sorun yokda ben simdi kafama cok taktm neden herkeste sorun yokta bende var xdada aynı 😳 neyse sorun yok pc gelene kadar telden izlicem 😄 telefonun ekranı daha parlak ve net kucuk olsada.Açılıyo da onlinedizi co candır 10 dan fazla dizi izliyorum hepsinin tüm bölümlerinin olduğu kaliteli ve çabuk altyazı çıkan bi sitedir.burdan devam et pişman olmazsin tecrübeyle sabittir [emoji4]
Romdaki stok tarayicidanmi açmaya çalıştın yoksa chrome dan falanmıGuzel sorun yokda ben simdi kafama cok taktm neden herkeste sorun yokta bende var xdada aynı 😳 neyse sorun yok pc gelene kadar telden izlicem 😄 telefonun ekranı daha parlak ve net kucuk olsada.
2 sindende hatta ek olarak dolphin ve bilmedigim bir kac tarayıcıda indirdim masaustu moduna bile girdim şaşırtıcı.Romdaki stok tarayicidanmi açmaya çalıştın yoksa chrome dan falanmı
Site sorunlu olsa bende acmazdı anlamadim neyde sorun olduğunu2 sindende hatta ek olarak dolphin ve bilmedigim bir kac tarayıcıda indirdim masaustu moduna bile girdim şaşırtıcı.
Once bootloader sonra modem kurmalisiniz link :
KK-20H-D802-BOOT-LOADER_ONLY
[modem] [KK] [LP]flashable modem for d802 I… | LG G2 | XDA Forums
Lp modemburda 3 adet modem var hangisini indirmeliyim
cust 20x& 30x
modem kk
modem lp(stock lg)
Buarada yukledikten sonra logoda kalirsa telefonu kapatın hardreset kombinasyonuyla twrpye girip aşağıda linkini verdiğim dosyadan lp yi seçip flaslayinLp modem
Bende anlamadım dier sistemde acıyo rahatca ama sistemdede sorun yok bosverin 😀 cok uzattm.Site sorunlu olsa bende acmazdı anlamadim neyde sorun olduğunu
Benim bildigim var ama G3 iconları var. Bunu bende denedim yapamadım ceviremiyom google da guzel ceviremio ama root explorerla system app yapistirip izinleri 6 4 4 olarak ayarlamak gerek o kadarını anladm.Beyler yeni cloudy için transparan hava durumu var mı? Şurda buldum ama yüklenemedi diyor?
Dev - App LG G4 Port for G2 [New Update 15/6/2015] (Other Device Tested)
@TechnoYoung
Xdada soracam bakalım cevap gelecek mi .Benim bildigim var ama G3 iconları var. Bunu bende denedim yapamadım ceviremiyom google da guzel ceviremio ama root explorerla system app yapistirip izinleri 6 4 4 olarak ayarlamak gerek o kadarını anladm.
Cevap bekliyorum sendenXdada soracam bakalım cevap gelecek mi .
Sağolasın kardeşim.Şimdi ilk önce wipe yapıyoruz sonra bootloader sonra modem sonra romu mu flaşlıyoruz?Once bootloader sonra modem kurmalisiniz link :
http://www.mediafire.com/download/dcsa02jjgwska5d/KK-20H-D802-BOOT-LOADER_ONLY.zip
[modem] [KK] [LP]flashable modem for d802 I… | LG G2 | XDA Forums
https://drive.google.com/file/d/0B09IyZFWDAWnbmdnVmFOdTRzQTQ/view bu var dedigim gibi g3 teması birde g4 sistemi yukluyse hava durumu degismiyo bekliyorum bende.Cevap bekliyorum senden
Aynen kardesimSağolasın kardeşim.Şimdi ilk önce wipe yapıyoruz sonra bootloader sonra modem sonra romu mu flaşlıyoruz?
https://drive.google.com/file/d/0B09IyZFWDAWnbmdnVmFOdTRzQTQ/view bu var dedigim gibi g3 teması birde g4 sistemi yukluyse hava durumu degismiyo bekliyorum bende.
Helal 😀 bende cok yaklasmısım.Ben yaptım hocam. Az önce gönderdiğim sitedeki transparent widgeti indirdim (https://drive.google.com/file/d/0B-4uEm54_BquOFdPalBvNGdITU0/view?usp=sharing)
Daha sonra root browser ile system/app içinde bulunan LGWeatherTheme.apk nın ismini LGWeatherTheme.apk.bak olarak değiştirdim.Sonrasında indirmiş olduğum LGWeatherTheme.apk yı system/app içine taşıdım ve izinlerini 644(rw-r-r) olarak değiştirdim. Telefonu yeniden başlattım ve transparan temam hazır [emoji106]
Aynen az cıkıyo viperda arttırmıyor pek dorimanx kernel yuklemeni oneririm 😄 sound controlden yukseltirsin.Sende şu ses yükseltme olayını anlatabilir misin bana? viper4android ayarlarını nasıl yapmam gerek. Sanki eskisinden az çıkıyor ses telefon çaldığında falan. TechnoYoung
Yok ya ne youtube u normal chrome dan açtm.Olmuyor ya 😳 [MENTION=383050]Virility[/MENTION] browserdan açtın dimi youtube a filan girme bilmiyorum ya cloudyfa da yazdı bana tam wipe yap diye yaptgm halde sistemi yeniden kurdum , önceki sistemlerde olmuyordu bu sorun bir onceki G4 romundada aynı sorunla karsilasmistim chelozteamın yaptıgı.
https://youtu.be/XUqaY6uJ0N8 burda videom var. 😀[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] kardeş bu oneclick root and twrp var xda yav kafayı yiyicem ya şu lollipopta root yapamıyorum