LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar cloudy 3.1 e stock lolipoptan normal sekilde gecebilirsiniz kitkattan ise kk bootloader ve LP modem flaslamalisiniz yoksa logo gelir gider

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ilk bugu buldum önceki yükledigim G4 sistemindede vardı telefon netteki videoları oynatmıyor supernatural izleyemiyorum ya 😳 yardım edecek var mı ?
Bence sorun romdan kaynaklı değil ya tarayicidan yada izledigin siteden kaynaklı onlinedizi.co dan dene bi bende sorun yok

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bence sorun romdan kaynaklı değil ya tarayicidan yada izledigin siteden kaynaklı onlinedizi.co dan dene bi bende sorun yok
Saol verdigin sitede sorunsuz izleniyor fakat bu romu yukledikten sonra boyle oldu galiba bitek benim teli etkiliyo 😀 sen yazsana supernatural ilk basta ki siteden acıyormu.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saol verdigin sitede sorunsuz izleniyor fakat bu romu yukledikten sonra boyle oldu galiba bitek benim teli etkiliyo 😀 sen yazsana supernatural ilk basta ki siteden acıyormu.
Açılıyo da onlinedizi co candır 10 dan fazla dizi izliyorum hepsinin tüm bölümlerinin olduğu kaliteli ve çabuk altyazı çıkan bi sitedir.burdan devam et pişman olmazsin tecrübeyle sabittir [emoji4]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Açılıyo da onlinedizi co candır 10 dan fazla dizi izliyorum hepsinin tüm bölümlerinin olduğu kaliteli ve çabuk altyazı çıkan bi sitedir.burdan devam et pişman olmazsin tecrübeyle sabittir [emoji4]
Guzel sorun yokda ben simdi kafama cok taktm neden herkeste sorun yokta bende var xdada aynı 😳 neyse sorun yok pc gelene kadar telden izlicem 😄 telefonun ekranı daha parlak ve net kucuk olsada.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Guzel sorun yokda ben simdi kafama cok taktm neden herkeste sorun yokta bende var xdada aynı 😳 neyse sorun yok pc gelene kadar telden izlicem 😄 telefonun ekranı daha parlak ve net kucuk olsada.
Romdaki stok tarayicidanmi açmaya çalıştın yoksa chrome dan falanmı

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
https://drive.google.com/file/d/0B09IyZFWDAWnbmdnVmFOdTRzQTQ/view bu var dedigim gibi g3 teması birde g4 sistemi yukluyse hava durumu degismiyo bekliyorum bende.

Ben yaptım hocam. Az önce gönderdiğim sitedeki transparent widgeti indirdim (https://drive.google.com/file/d/0B-4uEm54_BquOFdPalBvNGdITU0/view?usp=sharing)
Daha sonra root browser ile system/app içinde bulunan
LGWeatherTheme.apk nın ismini LGWeatherTheme.apk.bak olarak değiştirdim.Sonrasında indirmiş olduğum LGWeatherTheme.apk yı system/app içine taşıdım ve izinlerini 644(rw-r-r) olarak değiştirdim. Telefonu yeniden başlattım ve transparan temam hazır
:thumbup:

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben yaptım hocam. Az önce gönderdiğim sitedeki transparent widgeti indirdim (https://drive.google.com/file/d/0B-4uEm54_BquOFdPalBvNGdITU0/view?usp=sharing)
Daha sonra root browser ile system/app içinde bulunan
LGWeatherTheme.apk nın ismini LGWeatherTheme.apk.bak olarak değiştirdim.Sonrasında indirmiş olduğum LGWeatherTheme.apk yı system/app içine taşıdım ve izinlerini 644(rw-r-r) olarak değiştirdim. Telefonu yeniden başlattım ve transparan temam hazır
[emoji106]
Helal 😀 bende cok yaklasmısım.

ccosan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar. Ekran kilidini seçin kısmında kaydırma ve knock code'u seçemiyorum aktif değil bu seçenekler. Bunun nedeni ne olabilir?

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sende şu ses yükseltme olayını anlatabilir misin bana? viper4android ayarlarını nasıl yapmam gerek. Sanki eskisinden az çıkıyor ses telefon çaldığında falan. TechnoYoung

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Olmuyor ya 😳 [MENTION=383050]Virility[/MENTION] browserdan açtın dimi youtube a filan girme bilmiyorum ya cloudyfa da yazdı bana tam wipe yap diye yaptgm halde sistemi yeniden kurdum , önceki sistemlerde olmuyordu bu sorun bir onceki G4 romundada aynı sorunla karsilasmistim chelozteamın yaptıgı.
Yok ya ne youtube u normal chrome dan açtm.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Beyler g4 romda tapatalk bildirimleri gelmiyor bir çözümü var mı?

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] kardeş bu oneclick root and twrp var xda yav kafayı yiyicem ya şu lollipopta root yapamıyorum