LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
aha bi tane sorun buldum telefonu kapayıp açınca boot ekranı gelmek yerine android yükseltiliyor programlar başlatılıyor yazısı geliyo tek bendemi ouyo bu :(
Her zaman olmuyor ama arasıra oluyor yani normal. Boot animasyonu sonradan gelip hemen açılıyor bazen kapans animasyonu gelmiyor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bende hiç öyle bir problem yok hatta problem yok sadece şarj daha iyi olabilirdi Italya 30A kullanıyorum bu arada

Hakan YAVAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 5 gün önce G2 aldım ve Pc Suiteden 5.0.2 geçmeyi düşünüyorum. Başarılı geçmek için ne yapmalıyım?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Driverleri kurduğuna emin olman yeterli ama bekleyip ota almak en iyisi ,pişman olabilirsin.

Hakan YAVAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarj olarak yazılım olarak sıkıntı yaşayanlar var.Bunlar başına gelirse sonra bide kitkata dönmekle uğraşırsın he ama sıkıntı çıkmayadabilir [emoji16]
Çok fazla fark yok diyorlar. Zaten sosyal medya takılıyorum şarj önemli değil gibi biterse takarız :) (Konu dışı sormadan edemiyecem batarya ne zamanda yerine oturur yeni oldugu için biraz hızlı gidiyor)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Çok fazla fark yok diyorlar. Zaten sosyal medya takılıyorum şarj önemli değil gibi biterse takarız :) (Konu dışı sormadan edemiyecem batarya ne zamanda yerine oturur yeni oldugu için biraz hızlı gidiyor)
O zaman kur gitsin :) Batarya benimki 3 4 haftada oturmuştu.

Hakan YAVAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman kur gitsin :) Batarya benimki 3 4 haftada oturmuştu.
Yedekledim şimdi indiriyor yavaş internet yüzünden bayağı uğraşıcam :)) İyi forumlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar bu 30c kaç gbdir tahminen internet çok yavaş olduğu için süre hesaplamam gerek.

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hard reset attıktan sonra play oyunlar uygulaması ülkeniz de kullanilmiyo dedi bu yüzden flash of clan oyununu açamıyorum varmı fikri olan.teşekkürler

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 haftayı gecti lolipop kuralı ilk gunden beri hc bi sorun yok kitkattaki eksiklikler haric kilit ekranı akıllı video falan

Hakan YAVAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yavaslama hissediyorsan at , tabi ben olsam simdiden atardm nasl olsa uzun sure o sistemi kullancsksn.
Attım bile sağolun uygulamaları kuruyorum kısaca anlatmak gerekirse kullanımı bayağı kolay üst tarafın arkaplan rengi uygulamayla aynı oluyo falan çok şık olmuş seri ve kullanışlı bir hata göremedim kamerası iyi, kasma ve donma yok, şarjı daha test etmedim batarya tam oturunca yazıcam son durumu. (v30c kullanıyorum)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Attım bile sağolun uygulamaları kuruyorum kısaca anlatmak gerekirse kullanımı bayağı kolay üst tarafın arkaplan rengi uygulamayla aynı oluyo falan çok şık olmuş seri ve kullanışlı bir hata göremedim kamerası iyi, kasma ve donma yok, şarjı daha test etmedim batarya tam oturunca yazıcam son durumu. (v30c kullanıyorum)
Azalma olarak bir tek sarj azalms oda cok deil eger 5.1.1 verirse g2 muhtesem cihaz olur 😄

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
şimdide forumda android 6 ne zaman gelcek söylentisi başlatmak istiyorum :devil2: :D