• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

G2m 3 aydır yavas sarj oluyor ama bazen degil bilgisayara takmis gibi usb baglantisi filan yazio sorun telde degil baska kabloyla denedim ama oylede cihaz cok isinio ve ablamada 1 ay once g2 aldk onunda kablosu sorunlu sizdede sorun varmı bunaldm 1 saatte sarj olan g2 8 saatte oluyor ucak modunda

G2m 3 aydır yavas sarj oluyor ama bazen degil bilgisayara takmis gibi usb baglantisi filan yazio sorun telde degil baska kabloyla denedim ama oylede cihaz cok isinio ve ablamada 1 ay once g2 aldk onunda kablosu sorunlu sizdede sorun varmı bunaldm 1 saatte sarj olan g2 8 saatte oluyor ucak modunda
Yabancı sitelerde filan bissuru varms benle ayni sorun

Sorunyazilimsal cihaza hard reset at sonra yazilimi tekrar yükle düzelir

Aynı sorun bendede vardı telefon Cu arkadaş dan orjinal bir şarj cihazı alınca sorun kalmadı. Ucuz şarj cihazları nda bu sorun oluyor.

Arkadaslar bir sorum var telefonu gecen hafta aldim normal kullanimda batarya dan 4 saat ekran suresi aliyorum mobil veri hep acik facebook falan otomatik parlaklikta sizce normalmi

Benimde wifi,mobil veri otomatik parlaklık 4-5 saat arası ekran görüntüsü alıyorum.

G2 pili daha iyi değil mi? 4-5 saat ekran az gibi.
G3 bile bazı arkadaşlar 5 saat alıyor.

Yani bilmiyorum genelde hep mobil veri ile kullaniyorum 4 saat civari aliyorum acaba bir sorunmu var daha 4 kez sarj ettim ileri dogru acilir heralde

Yani bilmiyorum genelde hep mobil veri ile kullaniyorum 4 saat civari aliyorum acaba bir sorunmu var daha 4 kez sarj ettim ileri dogru acilir heralde

Yeni aldıysan normal ileride açılacaktır. Mobil veri sürekli açksa gayet iyi sayılır

Arkadaslar g2 logosunun .png uzantılı linkini atar mısınız

Arkadaslar bir sorum var telefonu gecen hafta aldim normal kullanimda batarya dan 4 saat ekran suresi aliyorum mobil veri hep acik facebook falan otomatik parlaklikta sizce normalmi
Mobil veri ile bu süreyi alıyorsan gayet yeterli bir süre ve ekran parlaklığı otoda iken. Gayet başarılı...

Mobil veri ile bu süreyi alıyorsan gayet yeterli bir süre ve ekran parlaklığı otoda iken. Gayet başarılı...

Tamam tesekkur ederim bir sorum daha var dun aksam mesenger programiyla 2 mesaj yazdim ama bataryanin yuzde 20 unu okullandi gozuktu programin konu. Bilgisi acik gozukuyordu ama kapaliydi sizce nedendir

Tamam tesekkur ederim bir sorum daha var dun aksam mesenger programiyla 2 mesaj yazdim ama bataryanin yuzde 20 unu okullandi gozuktu programin konu. Bilgisi acik gozukuyordu ama kapaliydi sizce nedendir
Facebook, FB Messenger , Whatsapp vs. programları kapatsan bile task managerde kill etmediğin sürece ( geçici bellekten sonlandırmadığın sürece ) arkaplanda çalışıp bildirim verecek şekilde hazırda bekler.Bütün olay bundan ibaret.

Facebook, FB Messenger , Whatsapp vs. programları kapatsan bile task managerde kill etmediğin sürece ( geçici bellekten sonlandırmadığın sürece ) arkaplanda çalışıp bildirim verecek şekilde hazırda bekler.Bütün olay bundan ibaret.

Hayir sorunum mesengeren acik kalmasi degil onun konum verisi surekli calisiyordu

Hayir sorunum mesengeren acik kalmasi degil onun konum verisi surekli calisiyordu
bahsettiğim arka planda çalışma görev yöneticisinde gözükmez. Ayarlar-uygulama yönetici-çalışan uygulamalar altında kullanmadığında çalışmasını istemediğin uygulamaya girerek durdur veya durdurmaya zorla seçeneği ile kapatacaksın.

G2 de 4G yi etkinleştirme
1. Yöntem
Telefona girip *#*#4636#*#* yazıyoruz Telefon Bilgilerine girip tercih edilen şebeke türünü LTE/GSM/WCDMA olarak ayarlıyoruz.

2. Yöntem
Telefona girip 3845#*802# yazıyoruz LTE Only/Modem Settings/Rat Selection a girip GSM/WCDMA/LTE auto seçip çıkıyoruz.

G2 de 4G yi etkinleştirme
1. Yöntem
Telefona girip *#*#4636#*#* yazıyoruz Telefon Bilgilerine girip tercih edilen şebeke türünü LTE/GSM/WCDMA olarak ayarlıyoruz.

2. Yöntem
Telefona girip 3845#*802# yazıyoruz LTE Only/Modem Settings/Rat Selection a girip GSM/WCDMA/LTE auto seçip çıkıyoruz.
Bilgi için teşekkürler. Root gerekiyo mu birde 4g gelmeden etkinleştirsek bir değişiklik olur mu

Root gerekmiyo etkinleştirirsen de bir şey olmaz sadece 4G çalışmaz :D

Çok teşekkür ederim. İnternette bir sürü yorum var Türkiye verisyonunda 4g yok diye sırf merakımdan etkinleştircem

arkadaslar bu G2 deki fotoğraf cekerken odaklanma sorununu cozen varmi yada donanımsal bi sikintimi makinede OİS odaklanma ozelliği var ama ornegin herhangi bi cismi yaklaştirdiğinizda odaklayamiyor normal odaklanma suresi de cok uzun suruyor benim eski İphone 4S imin bile odaklanma ozelliği daha iyidi bu sıkıntıyı farkeden ya da yasayan baska arkadaslar varmi buna bi cözüm varmıdır sizce