LG G2 Kullanıcıları Kulübü

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Gelistirici seçeneklerden arkaplan uygulama sayısını max 4 yapabilirsin ve greenify kullanabilirsin uygulama rootlu ya da rootsuz çalışıyor. Son olarak nova prime öneririm sıfır kasma.
Greenify gerçekten yararlı oluyor mu? Sen kullanıyormusun birde şarjı etkiler mi?

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Greenify rootsuz kullanıyorum çoğu uygulamayı durdurdum whatsapp gibi bildirim verenler hariç oldukça faydalı bi uygulama arka planda gereksiz uygulamaların çalışmasını engellemiş oluyoruz

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eyv kardes nova yukledim ucretsiz olani suan.icin hosuma gitti :))

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Eyv kardes nova yukledim ucretsiz olani suan.icin hosuma gitti :))
İnternette falan nova prime bulup kurarsan daha çok hoşuna gider ekrana cift tıklama ile ekranı kapatma olayinida nova ayarlarından hareketler kisminda çift tıklama var oradan kısayol sekmesinden greenify kısayolu var uyut+ekranı kapat diye onu seçince iş tamam oluyor

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternette falan nova prime bulup kurarsan daha çok hoşuna gider ekrana cift tıklama ile ekranı kapatma olayinida nova ayarlarından hareketler kisminda çift tıklama var oradan kısayol sekmesinden greenify kısayolu var uyut+ekranı kapat diye onu seçince iş tamam oluyor
Yarun bakicam.tam detayina yapilavileceklri yaparim :)

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar batarya suresini uzatacak rom veya kernel bulabilir miyim?

shkblt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar buraya mı yazılıyor bılmiyorum ama bir sorunum var ıslanmadıgı halde telefonda kulaklık takılı görünüyor kulaklık olmadan konuşamıyorum çöüzümü var mı acaba

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Samsung s3 kullaniyordum daha once kernel falan yuklemesi kolaydi ve sorunsuz yapabiliyordum. G2 icin biraz bu tarz islerin tehlikeli oldugunu okudum birkac yerde.

Ne alakasi var kardesim niye tehlikeli olsun ayrica s3 ten farkı yok yine recovery den flashlicaksın.Kerneli bilmediğin halde kurcalarsan bozarsın tabi bu tüm telefonlar için geçerli :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
arkadaşlar buraya mı yazılıyor bılmiyorum ama bir sorunum var ıslanmadıgı halde telefonda kulaklık takılı görünüyor kulaklık olmadan konuşamıyorum çöüzümü var mı acaba
Aynısı benim telefona olmuştu yolladım garantiye jak yerini değiştirdi servis o yüzden servise yolla internette saçma sapan bilgiler dolaşıyor yok temizleyin falan sakın deneme yolla servise yapsınlar.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bendede bir kere olmuştu o kulaklığı taktım geri çıkardım gitti sonra.

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne alakasi var kardesim niye tehlikeli olsun ayrica s3 ten farkı yok yine recovery den flashlicaksın.Kerneli bilmediğin halde kurcalarsan bozarsın tabi bu tüm telefonlar için geçerli :)

Sarj suresi stock kernel ile ayni midir? Sarj da onemli :)

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam millet .. dun g2 ile 13mp 60fps videolar cektim videoları telden izlerken sorun yok pc de de izlerken sorun yok lakin flash belleğe atıp tv ye taktım ve videolar ağır cekim gibi oynadı kare kare donarak yani sizce bu sorun flash bellektenmi kaynaklıdır yoksa tv den mi? not( flash sandisk 16gb 15 tl USB 2.0)

bilal.47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar. LG G2 kullanıcısıyım dün telefonu fabrika ayarlarına dönderdim. şarjda belli bi düşüş oranı gözüme çarptı gece ise %100 yaptım. sabah kalktğmda ise %51 i gösteriyordu. lg türkiyeyi aradım servise gndermem gerektğini söyledi. bu konuyla ilgili bilgi paylaşır mısnız tşk ederm.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
merhabalar. LG G2 kullanıcısıyım dün telefonu fabrika ayarlarına dönderdim. şarjda belli bi düşüş oranı gözüme çarptı gece ise %100 yaptım. sabah kalktğmda ise %51 i gösteriyordu. lg türkiyeyi aradım servise gndermem gerektğini söyledi. bu konuyla ilgili bilgi paylaşır mısnız tşk ederm.
Sarji bitir ondan sonra kapali olarak 100 e kadar sarj et 100 den sonrada biraz dursun 20 dk bide oyle dene olmassa bidaha fabrika ayarlarna dondur benim diyecegim bu kadar olmassa servise gonder

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla kardes internette aradim ama yukledigim cakma cikti... bende satin aldim :)) gercekten suan icin cok memnunum gayet basarili NOVA PRIME ayarlarini tam ogrenirsem daha iyi olacak sanirim :))

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben yükledim dün akşam gerçekten telefon rahatladı sanki menü geçişleri falan çok iyi oldu teşekkürler tavsiye için

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadasin tavsiyesiyle nova launcher yukledim cidden iyi hele su cift tiklamayida soylemesi iyi olmus sirf cift tiklamayla kapama yok diye launcher kullanmazdim ben :D

ngnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sarj yuzde 100 den yuzde 50 ye 3 saat ekran suresi vererek dusuyor, ama ondan sonra kalan yuzde 50, 2 saat civarinda ekran suresiyle gidiyor, sizce bu orantisizlik normalmi ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Sarj yuzde 100 den yuzde 50 ye 3 saat ekran suresi vererek dusuyor, ama ondan sonra kalan yuzde 50, 2 saat civarinda ekran suresiyle gidiyor, sizce bu orantisizlik normalmi ?
100 de fazladan sarji oluyo telin %120 gibi bisey ondandr %100 den asagı zor iniyo farkndaysanz

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaw arkadaslar bisiy sormusudum ama bu internet opmadan radyo donleyebiliozmu tel rotlu