LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Maalesef olmadı. Kaç aydır bu Optimus G3 ROM'unda mahsur kaldım, yardım edersen çok makbule geçer.

Y5y8GZ.png

Bugun bende yhg yapacaktim aynj sendemi hatadan verdi

ydgr4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
n11'den "goldtelefon" satıcısından 1 hafta önce aldım telefonu. Umarım sorun olmaz dedim korktugum basıma geldi. Her lg g2 kullanıcısı gibi boğuk ses problemi yaşıyorum. Karşı tarafın sesi boğuk boğuk geliyor. Veri ağını kapattım, 3g'yi kapattım, gürültülü ortamda ses netleştir özelliğini kapattım/açtım yine aynı. Buna bir çözüm bulundu mu? Donanımsal mı yazılımsal mı? Ürünü alalı 1 hafta oldu ona göre iade edeceğim? Cevaplarınız için şimdiden tşkrler.

arkadaslar bilgisi olan var mı?

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malesef lg g2 nin çekim gücü diğer birçok telefona göre bariz bir şekilde sorunlu..bu gün samsung ve discovery ile g2 yi yan yana koyarak şebekenin az çektiği ortamda denedim. Sonuç fiyasko..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Telefona hard format atarak yukeyelim mi istersen uzaktan baglanabilirim bir deneriz ama hard format atalim ki temiz olsun ve kesin olsun
Telefona bir şeyler yaptım zaten, açamıyorum da. İnternal storage dahil wipe yaptım, OTG kablosuyla ROM yüklemeye çalışıyorum ama logoda takılıyor. ROM dosyası eksik olabilir, bir daha yüklüyorum şuan.
Tavsiyem 32 bit pc de dene :-D bnm de 64 bit pc var.olmuyo onda ama 32 pc takır takır çalıştırıyo
Eğer 64 bitte yapamayıp 32 bitte yaptıysan 64 bit ile bir uyuşmazlık olabilir, haklısın ama 32 bit bilgisayar bulamam. Of of!

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Ben 64 bit pc ile sorunsuz kurulum yapiyorum

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
bu hata degil dostum bende de oyle yazdi,yazilanlari yaptim yhgy basariyla sonuclandi g3 romdayken
Bu uyarıyı verdikten sonra tüm lg programları ve driverlerinj kaldirdim daha sonra virüs programi ve Windows güvenlik duvarını kapattim ve lg programlarini ve driverlerini bastan kurdum daha sonra denedim yine ayni uyariyi verdi bende flashtooldan stock romu attım son çare olarak

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler romu yuklerken sozluk vardi bitane kamerayla cok hizli ceviriodu onu yuklemedim nerden bulabilirm

chemdat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
word lens translator olabilir mi o program bi ara bende kurmuştum.

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar soruma cevap verirseniz sevinirim. Ilk sorum batarya suresinin en uzun oldugu rom hangisi? Ben suan optimus g3romu kullaniyorum. Birde 20g romu atsam ne gibi avantajlari var?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar soruma cevap verirseniz sevinirim. Ilk sorum batarya suresinin en uzun oldugu rom hangisi? Ben suan optimus g3romu kullaniyorum. Birde 20g romu atsam ne gibi avantajlari var?
20 g de daha uzundur diye duaunuyorum abartilacak kadar degil ama g3 romunda g3 teki ozellikler var klavyesi oyunlarda tus gizlemesi filan

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kore versiyonuna v21 gelmis ama 4.4.4 mü L mi bulamadım

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
L olamaz, henüz erken.

Bu arada Optimus G3'ün v1.4 sürümü ROM'u şarjı içiyor, v1.3.2 sürümü daha iyi.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sözde öyle tabi ama donanımsal olarak ben de pek hissetmedim sesin yükseldiğini. Bilsem yardım ederdim.

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar bi sorum olacaktı da bu internet olmadan radyo dinleyebilme imkanımız yokmu tel rootlu

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar cihazim.cok.kucuk bir kasma var tus kilifini kitledikten donra actigimda ilk mrnu gecisinde kasiyor. Gecen hafta hard reset attim duselti ama.yine yapio acaba hangi uygulamadan yapiyodur nasil bulurum??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb

telefonumdakı sıkıntı kamerayı açtığımda 3-5 saniye titreyip acayip bi ses çıkarmasıdır neden olabilir acaba? tşkler

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaslar cihazim.cok.kucuk bir kasma var tus kilifini kitledikten donra actigimda ilk mrnu gecisinde kasiyor. Gecen hafta hard reset attim duselti ama.yine yapio acaba hangi uygulamadan yapiyodur nasil bulurum??
Gelistirici seçeneklerden arkaplan uygulama sayısını max 4 yapabilirsin ve greenify kullanabilirsin uygulama rootlu ya da rootsuz çalışıyor. Son olarak nova prime öneririm sıfır kasma.