LG G2 Kullanıcıları Kulübü

jobless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende hala 20 c var herkeste 20d var ve 20 g falan bekliyor telefonu internetten aldım galiba paralael ithalat güncelleme sorguluyorum hala güncelleme yok diyor ve en fazla 5 saat ekran süresi alıyorum parlaklık yüzde 60 ve oyun oynamıyorum dün root ve twrp yükledim 1-2 güne optimus g3 rom 1.4.1 yüklemeyi düşünüyorum 6-7 saat ekran süresi alanlar var ayrıyetten çok büyük şebeke problemim var internetim çok yavaş avea kullanıyorum ( biliyorum çok iyi değil pek bir beklentim yok ) ama hattımı başka telefona taktığım zaman sorun olmuyor benim telefon daha az çekiyor ve H geçmiyor yardımcı olursanız sevinirim

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
sorunlu telefonumu servise vermeden önce ayran döktüm üzerine ve telefonumun bidaha açılmamasına sebep oldu, eski bir teknisyen olarak içini açıp temizledim ve servise verdim cihazıma değişim kararı çıktı yeni cihaz alıcam :)
Yeni cihaz bende alıyorum Lg servisi sevdim :D
1 ay 1 hafta bekliyorsun kapalı kutulu şelatinli belki satarım belki durur :glare:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 bataryası 3000 mah , s4 bataryası 2600
lg g2 ekranı 5,2 inç, s4 ekranı 5 inç

neresi zayıfmış anlamadım :D

CaMples

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bu optimus g3 romuna yenı guncelleme gelmıs 1.4.1 dıye acaba nasıl yukleyenınız oldu mu ne gıbı farklar var 1.3.2 ile arasında cevaplarsanız cok mutlu olurum teşşekurler

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
lg g2 bataryası 3000 mah , s4 bataryası 2600
lg g2 ekranı 5,2 inç, s4 ekranı 5 inç

neresi zayıfmış anlamadım :D
G2 ile S4 karşılaştırılamaz bile bence g2 kat kat daha üstün onu diyen teknolojiden ankamayan gerikafalı insanlar bırak işlemci ekran batarya vs yi g2 tasarım kolaylıgı ve özellikler bakımından bile cok üstün ve telefonu kendime cok yakın görüyorum ince çerçeve filan tam istediğim gibi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G2 ile S4 karşılaştırılamaz bile bence g2 kat kat daha üstün onu diyen teknolojiden ankamayan gerikafalı insanlar bırak işlemci ekran batarya vs yi g2 tasarım kolaylıgı ve özellikler bakımından bile cok üstün ve telefonu kendime cok yakın görüyorum ince çerçeve filan tam istediğim gibi
pardon orda bence demişim zaten karşılaştırılamaz :D

ngnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunlu telefonumu servise vermeden önce ayran döktüm üzerine ve telefonumun bidaha açılmamasına sebep oldu, eski bir teknisyen olarak içini açıp temizledim ve servise verdim cihazıma değişim kararı çıktı yeni cihaz alıcam :)

Ayrani bilerekmi doktun ? Birde ayran doktugunu servise soledinmi ? Solediysen neden kullanici hatasi demediler ?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Ben telefona türlü işkenceler yaptım yazılım ile room root stock geri döndüm cihazım kafayı yedi 403K seri model üretimli 32GB Siyah G2 24 eylülde verdim servise şikayetim cihaz yapmış olduğum türlü işkencelere dayanamayıp anakartı yaktım pil ömrü kısaldı ve resetlemeye başladı Mecidiyeköy cihazı teslim ettim ve teknisyenle konuştum şarjı az gidiyor kendini resetliyor cihazı teste soktular ve anakart değişti ama cihaz yapılamadı Lg tarafından Genel Merkeze gönderildi ve Kapalı kutu ürün daha bugün alındı sebebi stoklarda Lg G2 tükenmiş ve arkadaşlar gelen Kapalı kutudaki LG G2 32GB 410K üretimli en son seriden gelmiş bu sefer stokda kalıcam ve 2015 3. çeyreği gibi android gelir bize LG G3 2015 şubatında alır android L firma ürünün arkasında duruyor servisi kaliteli Teşekkürler Lg Cansın :thumbup:

VyJyRV.jpg

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=391056]Ozzynight[/MENTION] hayırlı olsun. Bedava yeni bir cihaz. Bu şans nadir denk gelir ☺

serkan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1088ba11c26f1b7fbc3d719b3a0aa34f.jpg

ekranda simgeler bu hale dönüştü yeniden başlattım düzelmedi. mesela youtube uygulamasını yeniden yükledim. yine aynı. simge Android şeklinde. ne oldu bilmem. çözüm için fikir verin.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
1088ba11c26f1b7fbc3d719b3a0aa34f.jpg

ekranda simgeler bu hale dönüştü yeniden başlattım düzelmedi. mesela youtube uygulamasını yeniden yükledim. yine aynı. simge Android şeklinde. ne oldu bilmem. çözüm için fikir verin.
Gorunuse gore sadece google klasorundekilere olms klasoru silip yeniden olusturun bitek aklima bu geliyor

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=81469]serkan55[/MENTION] üzerine basılı tutup fırça işaretini tıkla. Yani simge düzenle diyeceksin. Birde böyle dene.

loverless

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar kolay gelsin forum olaylarinda konuyu yanlis yere yaziyorsam affola bu lg g2 dorimanx kernelde st tweaks diye bir mod ozelligi cesitli tweaks ler yapilabiliyor ama bir sey zipaling all apps diye ne oldugunu anlayamadim zipaling kelime anlami ve bu olayi birlestiremedim ne ise yarar bu mod iyi midir bilen varsa yazarsa sevinirim

kimyager27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar acil yardımınız lazım telefonuma flash tool ile yeni yazılım yükledim. yükleme bittikten sonra telefonuma birşeyler oldu. dokunmatik sapıttı. ben bir yere dokunuyorum başka bir yerden tepki veriyor. ayarlara girmeye çalışıyorum başka yerlere giriyor. telefonu kapatmaya çalışıyorum kapatana kadar neler çekiyorum. hemede tek seferde kapanmıyor. kapanıyor tekrardan açılıyor. 4-5 defa deneyince kapanıyor.ACİLLLLLLLL YARDIMMMMMM forumda bir arkadaşımınız başına gelmiş ama nasıl düzeldiğini yazmamış. cavaplarını bekliyrom.

TELEFONUMA YÜKLEDİĞİM YAZILIM 32 GB OLMASINA RAĞMEN DOKUNMATİKLE MÜCADELE EDE EDE ZAR ZOR HAFIZA KISMINA ERİŞTİM VE BOŞ ALAN 10 GB DİYOR. ÖNCEKİ PROGRAM VERSİYRONU D80220B XX EUR YAZIYORDU. SİZCE NEDEN BÖYLE OLDU.

ANDROİD 4.4.2 YÜKLÜ İDİ BU ARADA

http://www.dailymotion.com/video/x297b53_lg-g2-dokunmatik-hatasi_tech
VİDEOSUN ÇEKTİM YARDIM LÜTFEN. ADRESİ YUKARIYA YAZDIM.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
32 gb nin 16 gözükmesi yazılım kaynaklı 16g yazan romlar 16 gb için bu yüzden 16 gösterir yani flashladığınız romun 32 olanını yükleyin dokunmatik sorunu yazılımsal da olabilir donanımsal da yeniden romu flashlayıp bakın değişiklik olmazsa garantiye verin
Not : kapatmak için otg kablosuna mause bağlayıp kullanabilirsiniz.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar acil yardımınız lazım telefonuma flash tool ile yeni yazılım yükledim. yükleme bittikten sonra telefonuma birşeyler oldu. dokunmatik sapıttı. ben bir yere dokunuyorum başka bir yerden tepki veriyor. ayarlara girmeye çalışıyorum başka yerlere giriyor. telefonu kapatmaya çalışıyorum kapatana kadar neler çekiyorum. hemede tek seferde kapanmıyor. kapanıyor tekrardan açılıyor. 4-5 defa deneyince kapanıyor.ACİLLLLLLLL YARDIMMMMMM forumda bir arkadaşımınız başına gelmiş ama nasıl düzeldiğini yazmamış. cavaplarını bekliyrom.

TELEFONUMA YÜKLEDİĞİM YAZILIM 32 GB OLMASINA RAĞMEN DOKUNMATİKLE MÜCADELE EDE EDE ZAR ZOR HAFIZA KISMINA ERİŞTİM VE BOŞ ALAN 10 GB DİYOR. ÖNCEKİ PROGRAM VERSİYRONU D80220B XX EUR YAZIYORDU. SİZCE NEDEN BÖYLE OLDU.

ANDROİD 4.4.2 YÜKLÜ İDİ BU ARADA

http://www.dailymotion.com/video/x297b53_lg-g2-dokunmatik-hatasi_tech
VİDEOSUN ÇEKTİM YARDIM LÜTFEN. ADRESİ YUKARIYA YAZDIM.
Telefona hard reset atin kapalyken ses kisma ve guc tusuna ayni anda basn logo gelince hizlica elinizi cekip tekrar basn ve ordan guc tusuyla hard reset atn

kimyager27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malasef ne yaptıysam olmadı. hard reset te attım. işin garibi 32 gb yazan kdz indirip flash tool ile kuruyorum ama hafıza neden 16 gb gösteriyor. ve tabi dokunmatik hatası

serkan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=81469]serkan55[/MENTION] üzerine basılı tutup fırça işaretini tıkla. Yani simge düzenle diyeceksin. Birde böyle dene.
yok o ana ekranda oluyor. ana menüye girip tüm programlara baktığımızda eğer uzun basarsak simgeyi ana ekrana taşıyor. başka bir yol olmalı.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Arkadaşlar iyi aksamlar.ya ben tema linklerini bulamadimda.bana alternatif tema linkleri atmak istermisiniz :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Birde internetsiz radyo linki vardi. o linkide bulamiyorumda

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kulaklık takılı olmadığı halde öyle gözükmesi sorununu yaşayıp buna çözüm bulan arkadaş var mı?

ebubekirruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2 telefonum var . Su hatayi aliyorum "Mobil Ağ , siz gecerli bir SIM kart takıp yeniden baslatana kadar kullanilmayacak" bunun cozumu nedir ?

LG G2 telefonum var . Su hatayi aliyorum "Mobil Ağ , siz gecerli bir SIM kart takıp yeniden baslatana kadar kullanilmayacak" bunun cozumu nedir ?