LG G2 Kullanıcıları Kulübü

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bu aralar internetim de baya bi yavaşlama oluyor.

Evdeki net 16 mbps laptop 900-1500 KB larda net çekiyor ama telefon 100-200 KB in üstüne çıkamıyor daha az önce google playden asphalt 8 i indirirken bi 350 yi gördüm sonra geri düştü.

Mobil nette ayni şekilde 200 lerin üstüne çıkmıyor. Daha gecen ay hem mobilde hemde wifi de 1.5 MB leri görüyordum.

ROM ile bi alakası var mi acaba ? Hala Cm11 M9 kullanıyorum. Farklı birkaç ROM deneyip cm11 yedeğine geri dönmüştüm. Hareket sensoru sıkıntı çıkarınca silip baştan kurduydum.

erkutyucel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer kılıf konusunda takıntınız varsa, yani hem şık görünsün hem de çok iyi korusun diyorsanız CASE-MATE öneririm. Yurtiçinde bulamayabilirsiniz ama e-bay dan sipariş vermek mümkün. Telefonu ilk günkü gibi koruyor gerçekten. Çift katmanlı olmasına karşın kesinlikle görünüşü Spigen kadar kaba değil. Burdan incelemesini görebilirsin:

http://www.youtube.com/watch?v=4aZBIO_i1rg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G2 almayı düşünüyorum ama telefone o kadar para verdikten sonra en az 2 yıl kullanmak istiyorum.
sizce almak mantıklı bi tercih mi bu telefon 2 yıl kullanılabilir mi. özellikleri önümüzdeki 2 yıl yetecek kadar iyi mi sizce?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
G2 almayı düşünüyorum ama telefone o kadar para verdikten sonra en az 2 yıl kullanmak istiyorum.
sizce almak mantıklı bi tercih mi bu telefon 2 yıl kullanılabilir mi. özellikleri önümüzdeki 2 yıl yetecek kadar iyi mi sizce?

Evet kullanabilirsiniz.

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende kilif kullaniyorum ama kilifsiz cok daha hos telefon. Spigen almayi dusunuyorum bende ama gittigidiyorda 29tlyede spigen var 60tlyede biri orjinal degil tabi orjinal olmayan sikinti cikarir mi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bende kilif kullaniyorum ama kilifsiz cok daha hos telefon. Spigen almayi dusunuyorum bende ama gittigidiyorda 29tlyede spigen var 60tlyede biri orjinal degil tabi orjinal olmayan sikinti cikarir mi?

Spigen alıyorsanız orjinalini alıcaksınız eğer sahtesini alıcaksanız telefonun tasarımını bozmaktan başka bir yararı olmaz, orjinal telefon ile replika telefon gibi düşünün :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben gittigidiyordan almıştım sanırım 40 küsür tldi orjinaldi, kod çıkıyor spigenin sitesinden taratıyorsun kodu orjina olup olmadığını söylüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar 4.4.2 tr 20 c den almanya 10 e gecmek istiyorum deger mi ?

ngnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar...dün vatan computerden 1499 tl ye 32 gb g2 aldım, öncelikle bilen abilerimize sorıyım, kutudan %81 şarjla çıktı bu normalmi ? 2. olarak benim g2 alma sebeplerimden biri 3000 mAh lik piliydi fakat 50 dakikada %5 pilin gittigini gördüm, tahmini kalan kullanım süresi 15 saat 40 dk yazıyor...bu bana baya az geldi, wifi açık ve ekran parlaklık %40 civarlarında...bu benim şanssızlıgımmı sizce yoksa, sanırım 4.4.2 de pil çabuk bitiyor diye genel bir şikayet var onlamı ilgili ?
teşekkürler

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
merhaba arkadaşlar...dün vatan computerden 1499 tl ye 32 gb g2 aldım, öncelikle bilen abilerimize sorıyım, kutudan %81 şarjla çıktı bu normalmi ? 2. olarak benim g2 alma sebeplerimden biri 3000 mAh lik piliydi fakat 50 dakikada %5 pilin gittigini gördüm, tahmini kalan kullanım süresi 15 saat 40 dk yazıyor...bu bana baya az geldi, wifi açık ve ekran parlaklık %40 civarlarında...bu benim şanssızlıgımmı sizce yoksa, sanırım 4.4.2 de pil çabuk bitiyor diye genel bir şikayet var onlamı ilgili ?
teşekkürler
Öncelikle sarjin 81 le çıkması gayet normal benim cihazin sarjida o civarlarda çıkmıştı bence sarjinda kotu değil iyi gitmiş sarji bitirip sarj et birkaç güne düzene girecektir sarjin yani bir sorun yok

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
teşekkürler

Düzene girer fakat sarjı %100 bitirme hic bir zaman ve sitede bununla ilgili daha önce konusuldu geçmiş yazılarda, sarj %100 olduktan sonra batarya simgesinin üstündeki elektirik isareti kalkana kadar sarj edersen daha uzun süre dayanıyor ama bu bataryaya zarar veriyormu vermiyormu bilmiyorum, emin olduğum tek set sarjı kesinlikle %100 bitirme, bu zarar veriyor pile..

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 de HDMI için MHL kablo desteklemiyor mu ? Bugün MHL kablo aldım ama bağlayınca sinyal yok diyor [emoji17]

bbd23e7d4e9d023e9387dd2a07dbd001.jpg

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer kılıf konusunda takıntınız varsa, yani hem şık görünsün hem de çok iyi korusun diyorsanız CASE-MATE öneririm. Yurtiçinde bulamayabilirsiniz ama e-bay dan sipariş vermek mümkün. Telefonu ilk günkü gibi koruyor gerçekten. Çift katmanlı olmasına karşın kesinlikle görünüşü Spigen kadar kaba değil. Burdan incelemesini görebilirsin:

http://www.youtube.com/watch?v=4aZBIO_i1rg
Ebayde kargo ucreti vb. Var midir ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
O kadar yolu boşa mı aldım [emoji24] [emoji1] saçma olacak ama alternatif bi yol yok mu bu kabloyla ? O kadar yolu boşa almak istemiyorum [emoji4] [emoji1]

Bu kabloyla ne yapabilirsin bilmiyorum miracast kesmedi mi seni :)

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG G2 ALMAYI düşünüyorum 32Gb versiyonunu renk kararsızlığı yaşıyorumhangi rengi alim bilmiyorum yardımcı olun önerin bana hangisi daha iyiyse ve nedenlerinide söylerseniz sevinirim SAYGILAR... ACİL LAZIM

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG G2 ALMAYI düşünüyorum 32Gb versiyonunu renk kararsızlığı yaşıyorumhangi rengi alim bilmiyorum yardımcı olun önerin bana hangisi daha iyiyse ve nedenlerinide söylerseniz sevinirim SAYGILAR... ACİL LAZIM
Benim beyaz. Aslında ben siyah renk olmadığı için zorunluluktan aldım.

Kılıf kullanmadığım için yere düşmelerde yada sürekli kullanımda beyaz renkli g2 nin kenarları soyuldu. Siyahın soyuluyor mu bilmiyorum. kılıf takcaksan yada soyulması rahatsız etmezse(ki sende soyulacagi da kesin değil) beyaz al. Beyaz çok hoş duruyor. Birkaç renk daha var sanırım onlar hakkında pek fikrim yok kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini yazarlar

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim beyaz. Aslında ben siyah renk olmadığı için zorunluluktan aldım.

Kılıf kullanmadığım için yere düşmelerde yada sürekli kullanımda beyaz renkli g2 nin kenarları soyuldu. Siyahın soyuluyor mu bilmiyorum. kılıf takcaksan yada soyulması rahatsız etmezse(ki sende soyulacagi da kesin değil) beyaz al. Beyaz çok hoş duruyor. Birkaç renk daha var sanırım onlar hakkında pek fikrim yok kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini yazarlar
Bana iki renkte hoşuma gidiyor aslında eve flip cover kullanacağım kılıf olcak yani siyah çok iyi beyazda beyaz açıkken ekranın kenarları siyah oluor kötü göükmüorsa beyaz düşünebilirm kirlenme derdi varmı peki onu sorcam bide parmak izi bunlar önemli sonuçta siyahta parmak izi ve tozlanma var :D

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana iki renkte hoşuma gidiyor aslında eve flip cover kullanacağım kılıf olcak yani siyah çok iyi beyazda beyaz açıkken ekranın kenarları siyah oluor kötü göükmüorsa beyaz düşünebilirm kirlenme derdi varmı peki onu sorcam bide parmak izi bunlar önemli sonuçta siyahta parmak izi ve tozlanma var :D
Parmak izi biraz kalıyor ama zaten ışığa tutup bakmadin mi da belli olmuyor. Çizilirse de biraz belli oluyor. Ekranin kenarlarini ilk gördüğümde beni de biraz rahatsız ettiydi sonra alışıyorsun [emoji1] [emoji1] Siyahın ben ekranini seviyorum ekrani acmadigin sürece dışardan ekranın boyutu belli olmuyor [emoji1] [emoji1] ayrıca telefonun dışı plastik olduğu için elin azcik yağlı yada ıslak olursa elinden kayabiliyor ben birkaç defa düşürdüm elimden Allahtan çok yüksekte kullanmiyodum telefonu da sıkıntı çıkarmadı.

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
parmak izi biraz kalıyor ama zaten ışığa tutup bakmadin mi da belli olmuyor. çizilirse de biraz belli oluyor. Ekranin kenarlarini ilk gördüğümde beni de biraz rahatsız ettiydi sonra alışıyorsun [emoji1] [emoji1] siyahın ben ekranini seviyorum ekrani acmadigin sürece dışardan ekranın boyutu belli olmuyor [emoji1] [emoji1] ayrıca telefonun dışı plastik olduğu için elin azcik yağlı yada ıslak olursa elinden kayabiliyor ben birkaç defa düşürdüm elimden allahtan çok yüksekte kullanmiyodum telefonu da sıkıntı çıkarmadı.
kardeş söle bakalim :d hangi rengi alam :d ??? önerin endeni acil :d kesinn

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyazın da siyahında sorunları hemen hemen aynı. Zevkine göre seç hangisi hoşuna gittiyse onu al. Sonuçta telefonu sen kullancaksin. [emoji4] [emoji1]
Ya kardeş sorunda bu gerçekten zevkim ikisinden de yana fakat hala seçimimi yapamıyorum kahretsin NE ZOR BİŞEY BU :'(
ikiside GÜZEL :((

berkay1534

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar 2 haftadır lg g2 kullanıyorum ama büyük bi sorunum var. telefona her mesaj geldiğinde ekran uyanıyor ve cebimde farketmeden bişeyler oluyor bazen. her yere baktım ayarını bulamadım. bunu nasıl kapatabilirim yardım edin lütfen

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar 2 haftadır lg g2 kullanıyorum ama büyük bi sorunum var. Telefona her mesaj geldiğinde ekran uyanıyor ve cebimde farketmeden bişeyler oluyor bazen. Her yere baktım ayarını bulamadım. Bunu nasıl kapatabilirim yardım edin lütfen
telefonun rengi ne ve neden o rengi seçtin

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler kolay gelsin bişey sorucam bende xdaebb kamerası vardı (optimus v1.2 g3 romunu kullanırken) indirip portlamıştım gayette güzel çalışmıştı ama bugün v1.3.1 romuna xdaebb kamerasını flashladım kamera ne yazık ki durdu hatası verdi bi daha herşeyi wipeladım (yedek almamıştım). Güzel bi kamera modu olan yada xdaebb kamerasının doğru versiyonunu bilen (her rom için farklılık gösteriyormuş sanırım) birisi yardımcı olabilir mi? illa xdaebb olmasına gerek yok kamerada iyileştirme sağlayan başka kamerada olabilir ?

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler kolay gelsin bişey sorucam bende xdaebb kamerası vardı (optimus v1.2 g3 romunu kullanırken) indirip portlamıştım gayette güzel çalışmıştı ama bugün v1.3.1 romuna xdaebb kamerasını flashladım kamera ne yazık ki durdu hatası verdi bi daha herşeyi wipeladım (yedek almamıştım). Güzel bi kamera modu olan yada xdaebb kamerasının doğru versiyonunu bilen (her rom için farklılık gösteriyormuş sanırım) birisi yardımcı olabilir mi? illa xdaebb olmasına gerek yok kamerada iyileştirme sağlayan başka kamerada olabilir ?
Telefonunun rengi ne

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon çok ısınıyor bahanelikce Cloudy G3 1.3 kurmaya niyetlendim hazır onu kurarken yeni bir kernel kurayim diyorum . cloudy g3 rom ile uyumlu ve isindirmayan(ısınmanın kernel ile alakalı olduğunu duymuştum) bi kernel var mi?