LG G2 Kullanıcıları Kulübü

eserdaldal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım nasıl döndün stock roma yükseltme hatarlarını geri yükle yaparak biraz detaylı banada anlatır mısın?
dostum teefon kapalı iken ses açma tuşuna basılı tutup USB kablosunu bağladığında Download moda giriyor telefon, LG MOBILE SUPPORT TOOL kullanarak yeniden yükleme yapabiliyorsun. LG MOBILE SUPPORT TOOL ile "yükseltme hatalarını geri yükle" işlemi yaptığında orjinal rom yüklüyor.
herhangi bir hatada da Liquido'nun dediği gibi Recovery Mod'a girip hard format atabilirsin.

telefonu kapat ses kisma ve telefonu acma tusuna ayni anda bas ve lg logosu gelene kadar basili tut,logo geldikten hemen sonra ses kisma ve ses acma tuslarina bas (bunu kisa surede yaoman lazim ) sonra ekran gelicek,ordan power tusuna basarak okeyle herseyi sonra kendisi hard reset atip telefonu tekrardan baslaticak

Ama Recovery Mod'a girerken tuşlara biraz hızlı basmak lazım. Ben uzun süre uğraştım girebilmek için. Tabi bu benim de beceriksizliğim olabilir. :)

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadsa. Benim bi sorum olucak.mesaja sifre geldiginde otomatik form doldurma oluyordu. Su an olmuyor nasil yapariz? Tesekkurler

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
optimus g3 v1.2 kullanıyorum cloudy 1.3 e geçmeye değermi normalde ısınmıyodu bu romda çok ısınıyor oyun filanda oynamıyorum ve şarj hızlı iniyo çok hızlı inmesede yada önerebileceğiniz kernel filan var mıdır ?

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
optimus g3 v1.2 kullanıyorum cloudy 1.3 e geçmeye değermi normalde ısınmıyodu bu romda çok ısınıyor oyun filanda oynamıyorum ve şarj hızlı iniyo çok hızlı inmesede yada önerebileceğiniz kernel filan var mıdır ?

optimus un en cok sarj yiyen ve isindiran romu v1.2 bana gorede. v.1.3.1 romu cikti onu yukleyebilirsin.sanirim dorimanx diye bir kernel vardi onud deneyebilirsin

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
optimus un en cok sarj yiyen ve isindiran romu v1.2 bana gorede. v.1.3.1 romu cikti onu yukleyebilirsin.sanirim dorimanx diye bir kernel vardi onud deneyebilirsin
saol :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sanırım 1.4 ü bekliycem daha 2 hafta önce kurdum sistemi üşeniyom nette yavaş zaten kamera binary flashlıcam birde kernel okdar şu ux arayüzü bi gelse aslında fuzuli bekliyoz en erken yılın sonunda gelir

ki bence lg yayınlayana kdar cloudy ve optimus stabil olurlar diye düşünüyorum

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
saol :)

sanırım 1.4 ü bekliycem daha 2 hafta önce kurdum sistemi üşeniyom nette yavaş zaten kamera binary flashlıcam birde kernel okdar şu ux arayüzü bi gelse aslında fuzuli bekliyoz en erken yılın sonunda gelir
g3 daha yeni telefon oldugu icin arayuzu g2 ye hemen vereceklerini sanmiyorum

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende whatsapp ve instagramda bildirim ledi yanmıyo ayarları kontrol ettim kaldırıp tekrar yukledim sorun devam ediyor yardımcı olun lutfen.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
G3 romdan stocka dönmek istiyorum elimde almanya 20d rom var nasıl donebilirim ?

cgtygrsnc123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stock kamerayla uğraşmayn xdaebbeb camera kurun derim
Xdaebbeb camera mod stock kameranın gelişmişidir bir çok sorun giderilmiş 4k video ve slow motion modu eklenmiştir
Ilk önce bunu indirip herhangi bir recovery ile flashlıyoruz.(G2/G Pro 2 içindir.)
http://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567721657
G3 romlar için yukarda zaten arkadaş paylaşmıştı.
Flashladıktan sonra reboot system yapıp bu apk yı kuruyoruz :)
https://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567721634
Kameranın keyfini sürüyoruz :)
flex 2.6 için uygunmu bu senin verdiğin link

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Çin'den sipariş ettiğim 18 liraya mal olan türkiye'de 50 lira olan Kılıf geldi ilk izlenimlerim olumlu
6ceb4107df9909f5e205f9c214d120fd.jpg

f1aec06166b852d759a490ebe54b193a.jpg

c6da80f8149e501b045df0915d862dc7.jpg

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizlere tavsiyem optimusg3 1.3.1 kurun ardina dorimanx kernelini kurun telefonunuz on numara olacak size tavsiyr veriyorum siz bilirsiniz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İyi guzel tamamda bnde root var normalde teli download moda alip lg support tool ile yhgy yapip stock olur ama indirme uzun surer bnde var pcde .kdz dosyasi onu kullanrak direkt nasil geccem tel rootlu twrp yuklu g3 romda var :-)

Dostum zaten konuda .kdz'yi yüklemeyi anlatıyor, custom rom yüklü bir telefonu lg pc suite görmez bu yüzden de yhgy yapamazsınız mecbur bu konuda ki anlatımı izleyerek stock romu tekrar kurucaksınız.

T.Yapici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler benim telde su sanal tuslarin ordan parmagimizi surukleyince cikan seyler artik cikmiyor neden boyle oldu acaba ? :/

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar bende whatsapp ve instagramda bildirim ledi yanmıyo ayarları kontrol ettim kaldırıp tekrar yukledim sorun devam ediyor yardımcı olun lutfen.

Bildirim ledi açık olsada ekran parlaklığı %0 düşürdüysen whatshapp ışığı yanmıyor ekran parlaklığı %40 50 60 çıkar led açık yap whatshapp güncelleme aldı

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum teefon kapalı iken ses açma tuşuna basılı tutup USB kablosunu bağladığında Download moda giriyor telefon, LG MOBILE SUPPORT TOOL kullanarak yeniden yükleme yapabiliyorsun. LG MOBILE SUPPORT TOOL ile "yükseltme hatalarını geri yükle" işlemi yaptığında orjinal rom yüklüyor.
herhangi bir hatada da Liquido'nun dediği gibi Recovery Mod'a girip hard format atabilirsin.

telefonu kapat ses kisma ve telefonu acma tusuna ayni anda bas ve lg logosu gelene kadar basili tut,logo geldikten hemen sonra ses kisma ve ses acma tuslarina bas (bunu kisa surede yaoman lazim ) sonra ekran gelicek,ordan power tusuna basarak okeyle herseyi sonra kendisi hard reset atip telefonu tekrardan baslaticak

Ama Recovery Mod'a girerken tuşlara biraz hızlı basmak lazım. Ben uzun süre uğraştım girebilmek için. Tabi bu benim de beceriksizliğim olabilir. :)

çok sağol uygullicam en kısa sürede :)

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ekran%20Al%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1.PNG

arkadaslar yardım edın tel oyle download modda duruyor bu sitedeki kitkat surum rehberınde hrseyi yapıyorum lg kdz.. dosyasından automatic vbs acın dedıgınde bu hata oluyor bu yuzden rd test tool acılmıyor yardım :(
resşm upload edemedim ama automatic offline producerı actgımda bir uyarı gelıyor tamam ve iptaal diye tamam diyorum windows script hatası gelyor ne yağmalıyım lutfen yardım :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar ben 3 yldır galaxy mini kullanıyorum liseye başlıyacağım bu sene telimi değiştircem 3 aydır araştırıyorum 3 tel arasında kamıştım elit,g2,s4bi kere kafadan elite gitti telpa yüzünden,s4 düde bıratım lg g2 ye karar verdim inceledimde kipada siyah modelini şimdi telefonun 32 gb lik alıcam şu an teknosada 1799 yerine 1499 bazen indiime giiyo bimekstede aynı fiyat ben balıkesirin edremit ilçesinde oturuyorum bizim orda lg nin serviside yok :( bilmiyoum bişey eksik olursa diye korkuyorum ben telefonu 4-5 sene gibi bi dilimde kullanıcam oyun oynamayı nette takılmayı seviyorum ayrıca mesajlaşma,telin uzun süeli kullanımda sararma ve teknik sorunlar çıkarımıyomuş dediğim gibi telden çok memnum ama bilmiyoum korkuyorum burada lg nin servisi yok normal bi sevvis var toplu markaları flan uzun süreli kullananlar bana bilgi verebilirmi bide uzun süreli kullanımda ne yapmalı nede yapmmalı yazabirlimi sırf bugün samsungun bayisine gittim hadi bide s4 de bakim diye adam s4 dü bana satmak için s5 den daha iyi yaptı s4 dü :D
ama doğru dedeği bişy varki samsungtan başka servis yok burda :D ne yapabilirim ? batarya şişmeleri yapabiliyomu ?acele yardım edin ...... bana özelden bilgi vermek isteyenler face adresim S'ukru I'zmırlı

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ha bide sorun hallodu yukledim knock on sadece kaptinca oluyor acibca calismiyor nasil olcak o :-)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Merhaba arkadaşlar ben 3 yldır galaxy mini kullanıyorum liseye başlıyacağım bu sene telimi değiştircem 3 aydır araştırıyorum 3 tel arasında kamıştım elit,g2,s4bi kere kafadan elite gitti telpa yüzünden,s4 düde bıratım lg g2 ye karar verdim inceledimde kipada siyah modelini şimdi telefonun 32 gb lik alıcam şu an teknosada 1799 yerine 1499 bazen indiime giiyo bimekstede aynı fiyat ben balıkesirin edremit ilçesinde oturuyorum bizim orda lg nin serviside yok :( bilmiyoum bişey eksik olursa diye korkuyorum ben telefonu 4-5 sene gibi bi dilimde kullanıcam oyun oynamayı nette takılmayı seviyorum ayrıca mesajlaşma,telin uzun süeli kullanımda sararma ve teknik sorunlar çıkarımıyomuş dediğim gibi telden çok memnum ama bilmiyoum korkuyorum burada lg nin servisi yok normal bi sevvis var toplu markaları flan uzun süreli kullananlar bana bilgi verebilirmi bide uzun süreli kullanımda ne yapmalı nede yapmmalı yazabirlimi sırf bugün samsungun bayisine gittim hadi bide s4 de bakim diye adam s4 dü bana satmak için s5 den daha iyi yaptı s4 dü :D
ama doğru dedeği bişy varki samsungtan başka servis yok burda :D ne yapabilirim ? batarya şişmeleri yapabiliyomu ?acele yardım edin ...... bana özelden bilgi vermek isteyenler face adresim S'ukru I'zmırlı
Galaxy s4 bosyere para israfıdır 4 arkadasmn 4 ude memnun degil elite garantisi iyi degil ve koseli oda alnmaz cok igrenc tasarımı var bana sorarsan g2 yada z1 al derim