LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Yüklemişken almanya yüklesene ne işin var birleşik arap emirlikleriyle :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
nura7abu.jpg

Sizce de düşük değil mi arkadaşlar.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Beyler Lg g2 almaya karar verdim ama bir sorum olacak knock code olayı Türkiyedeki lg g2 lere geldi mi acaba?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beyler Lg g2 almaya karar verdim ama bir sorum olacak knock code olayı Türkiyedeki lg g2 lere geldi mi acaba?

Geldi. Ama Z1 Compact'a da bak bence. G2 kullanıyorum ama Z1 Compact daha iyi bir telefon. Sırf küçük diye almadım. Boyutu sorun değilse Z1 Compact al. Bu arada son seri almaya çalış. G2'de 404K son seri oluyor sanırım.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Yok be z1c de alnmaz çok küçük hacı bizim kasa büyük soğumuyo o hiç soğumaz

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bn şimdi support tool ile yükseltme hatası gideriyorumda 1.5gb küsür dosya indiriyor doğrumu gidiyorum?

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şuunu çok iyi kavradımki telefon boşta iken sanki şarj çabuk gidiyor gibi :D dün pek ellmedim fazlda bişi ypmdm 3 saat ekran sresi verdi bugün oynadım ettim gezdim sohbet vs 4 buçuk saat ekran süresi verdi .d azmı

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şuunu çok iyi kavradımki telefon boşta iken sanki şarj çabuk gidiyor gibi
laughing.gif
dün pek ellmedim fazlda bişi ypmdm 3 saat ekran sresi verdi bugün oynadım ettim gezdim sohbet vs 4 buçuk saat ekran süresi verdi .d azmı

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
şuunu çok iyi kavradımki telefon boşta iken sanki şarj çabuk gidiyor gibi
laughing.gif
dün pek ellmedim fazlda bişi ypmdm 3 saat ekran sresi verdi bugün oynadım ettim gezdim sohbet vs 4 buçuk saat ekran süresi verdi .d azmı

Ekran süresi ekranin açık kalma süresi olduğunu biliyosun dimi telefona dokunmazsan ekran nası açılcak

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ekran süresi ekranin açık kalma süresi olduğunu biliyosun dimi telefona dokunmazsan ekran nası açılcak
Arkadaş şunu demek istiyor telefon bekledikten sonra kullanınca az gidiyor mesela şarjdan çekip kenara koyup 3 saat sonra alırsan daha az süre alıyorsun doğru katılıyorum

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
dün elleemedim bişi yapmadım demedim yazıyı iyi okumana davet ediyorum. dün pek ellmedim fazlda bişi yapmadım demişim dimi fazlada ekini eklmem ne oluyor kurcalamışm ama fazla degil bugüne göre
Ben özetliyim mesela telefonu 2 saat arayla kurcalarsan daha az ekran süresi alırsın ama aralıksız kurcala daha fazla alırsın diyor ve bence doğru. :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
dün elleemedim bişi yapmadım demedim yazıyı iyi okumana davet ediyorum. dün pek ellmedim fazlda bişi yapmadım demişim dimi fazlada ekini eklmem ne oluyor kurcalamışm ama fazla degil bugüne göre

Senin kafan güzel yarın konuşuruz boşver

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Telefonu ne kadar kurcalarsan o kadar ekran suresi alırsın diyorum dün ellemedim bişi yapmadm ile pek ellemedim fazla da bisi yapmadm arasındaki farkı kim anlatcak şimdi bana

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben özetliyim mesela telefonu 2 saat arayla kurcalarsan daha az ekran süresi alırsın ama aralıksız kurcala daha fazla alırsın diyor ve bence doğru. :)

Heralde doğru. bu anormal bir şey değil. telefonun ekranı kapalıyken de şarj yiyor sonuçta.
şu batarya, ekran süresi muhabbettini bıraksanız artık.