bi ton oyun var.sdO zaman dt4 ile biten klasörü kopyala
- - - Mesaj Güncellendi - - -
burda ne fark var birinde normal yazıo birinde daha 16g yazıo ne o 16gb içinmi
http://i.hizliresim.com/mlBnDR.png
bi ton oyun var.sdO zaman dt4 ile biten klasörü kopyala
bi ton oyun var.sd
- - - Mesaj Güncellendi - - -
burda ne fark var birinde normal yazıo birinde daha 16g yazıo ne o 16gb içinmi
hayr pardon bu sd http://i.hizliresim.com/mlBnDR.pngBilmiyom bende ole bisi yk sen ikisinide kopyala
hayr pardon bu sd http://i.hizliresim.com/mlBnDR.png
yok ya zaten almanya 20d yklü .D tlefonun kutusunu aldım . are yazıo . rom atmadan önce araptı benmdeYüklemişken almanya yüklesene ne işin var birleşik arap emirlikleriyle![]()
![]()
Sizce de düşük değil mi arkadaşlar.
Beyler Lg g2 almaya karar verdim ama bir sorum olacak knock code olayı Türkiyedeki lg g2 lere geldi mi acaba?
![]()
Sizce de düşük değil mi arkadaşlar.
Evet doğru romun boyutu o civarlarda normal yanibn şimdi support tool ile yükseltme hatası gideriyorumda 1.5gb küsür dosya indiriyor doğrumu gidiyorum?
peki nu hangi romu yukluyorEvet doğru romun boyutu o civarlarda normal yani
peki nu hangi romu yukluyor
şuunu çok iyi kavradımki telefon boşta iken sanki şarj çabuk gidiyor gibidün pek ellmedim fazlda bişi ypmdm 3 saat ekran sresi verdi bugün oynadım ettim gezdim sohbet vs 4 buçuk saat ekran süresi verdi .d azmı![]()
biliyorum tabi bizi ne sandın orda ynlş bişide demedm dokunmadmda demedimEkran süresi ekranin açık kalma süresi olduğunu biliyosun dimi telefona dokunmazsan ekran nası açılcak
Arkadaş şunu demek istiyor telefon bekledikten sonra kullanınca az gidiyor mesela şarjdan çekip kenara koyup 3 saat sonra alırsan daha az süre alıyorsun doğru katılıyorumEkran süresi ekranin açık kalma süresi olduğunu biliyosun dimi telefona dokunmazsan ekran nası açılcak
biliyorum tabi bizi ne sandın orda ynlş bişide demedm dokunmadmda demedim
dün elleemedim bişi yapmadım demedim yazıyı iyi okumana davet ediyorum. dün pek ellmedim fazlda bişi yapmadım demişim dimi fazlada ekini eklmem ne oluyor kurcalamışm ama fazla degil bugüne göreDün ellemedim bisi yapmadım diyosun onun için diyom
Ben özetliyim mesela telefonu 2 saat arayla kurcalarsan daha az ekran süresi alırsın ama aralıksız kurcala daha fazla alırsın diyor ve bence doğru.dün elleemedim bişi yapmadım demedim yazıyı iyi okumana davet ediyorum. dün pek ellmedim fazlda bişi yapmadım demişim dimi fazlada ekini eklmem ne oluyor kurcalamışm ama fazla degil bugüne göre
dün elleemedim bişi yapmadım demedim yazıyı iyi okumana davet ediyorum. dün pek ellmedim fazlda bişi yapmadım demişim dimi fazlada ekini eklmem ne oluyor kurcalamışm ama fazla degil bugüne göre
bak ne güzel anlamışsın ve hem fikirsinBen özetliyim mesela telefonu 2 saat arayla kurcalarsan daha az ekran süresi alırsın ama aralıksız kurcala daha fazla alırsın diyor ve bence doğru.![]()
Ben özetliyim mesela telefonu 2 saat arayla kurcalarsan daha az ekran süresi alırsın ama aralıksız kurcala daha fazla alırsın diyor ve bence doğru.![]()
çok fark var kardeşim . sen ne kasıyon şimdi kendini onu anlamadm amaçTelefonu ne kadar kurcalarsan o kadar ekran suresi alırsın diyorum dün ellemedim bişi yapmadm ile pek ellemedim fazla da bisi yapmadm arasındaki farkı kim anlatcak şimdi bana
çok fark var kardeşim . sen ne kasıyon şimdi kendini onu anlamadm amaç