• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Yüklemişken almanya yüklesene ne işin var birleşik arap emirlikleriyle :D

nura7abu.jpg

Sizce de düşük değil mi arkadaşlar.

Beyler Lg g2 almaya karar verdim ama bir sorum olacak knock code olayı Türkiyedeki lg g2 lere geldi mi acaba?

Beyler Lg g2 almaya karar verdim ama bir sorum olacak knock code olayı Türkiyedeki lg g2 lere geldi mi acaba?

Geldi. Ama Z1 Compact'a da bak bence. G2 kullanıyorum ama Z1 Compact daha iyi bir telefon. Sırf küçük diye almadım. Boyutu sorun değilse Z1 Compact al. Bu arada son seri almaya çalış. G2'de 404K son seri oluyor sanırım.

Yok be z1c de alnmaz çok küçük hacı bizim kasa büyük soğumuyo o hiç soğumaz

bn şimdi support tool ile yükseltme hatası gideriyorumda 1.5gb küsür dosya indiriyor doğrumu gidiyorum?

şuunu çok iyi kavradımki telefon boşta iken sanki şarj çabuk gidiyor gibi :D dün pek ellmedim fazlda bişi ypmdm 3 saat ekran sresi verdi bugün oynadım ettim gezdim sohbet vs 4 buçuk saat ekran süresi verdi .d azmı

şuunu çok iyi kavradımki telefon boşta iken sanki şarj çabuk gidiyor gibi
laughing.gif
dün pek ellmedim fazlda bişi ypmdm 3 saat ekran sresi verdi bugün oynadım ettim gezdim sohbet vs 4 buçuk saat ekran süresi verdi .d azmı

şuunu çok iyi kavradımki telefon boşta iken sanki şarj çabuk gidiyor gibi
laughing.gif
dün pek ellmedim fazlda bişi ypmdm 3 saat ekran sresi verdi bugün oynadım ettim gezdim sohbet vs 4 buçuk saat ekran süresi verdi .d azmı

Ekran süresi ekranin açık kalma süresi olduğunu biliyosun dimi telefona dokunmazsan ekran nası açılcak

Ekran süresi ekranin açık kalma süresi olduğunu biliyosun dimi telefona dokunmazsan ekran nası açılcak
Arkadaş şunu demek istiyor telefon bekledikten sonra kullanınca az gidiyor mesela şarjdan çekip kenara koyup 3 saat sonra alırsan daha az süre alıyorsun doğru katılıyorum

dün elleemedim bişi yapmadım demedim yazıyı iyi okumana davet ediyorum. dün pek ellmedim fazlda bişi yapmadım demişim dimi fazlada ekini eklmem ne oluyor kurcalamışm ama fazla degil bugüne göre
Ben özetliyim mesela telefonu 2 saat arayla kurcalarsan daha az ekran süresi alırsın ama aralıksız kurcala daha fazla alırsın diyor ve bence doğru. :)

Telefonu ne kadar kurcalarsan o kadar ekran suresi alırsın diyorum dün ellemedim bişi yapmadm ile pek ellemedim fazla da bisi yapmadm arasındaki farkı kim anlatcak şimdi bana

Ben özetliyim mesela telefonu 2 saat arayla kurcalarsan daha az ekran süresi alırsın ama aralıksız kurcala daha fazla alırsın diyor ve bence doğru. :)

Heralde doğru. bu anormal bir şey değil. telefonun ekranı kapalıyken de şarj yiyor sonuçta.
şu batarya, ekran süresi muhabbettini bıraksanız artık.