LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Aynı durum bnde de var birileri bir şey söylese de duzelse ısınma sorunu çünkü telefonun kolay kolay ısınmaya el verecek donanım yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Problemin cevabını bilen yok mu?
Seni uyarmıştım "Son seri al" diye. Almanya 20d ROM at telefonuna. Sonra da hard reset at.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Peki bir deneyim fakat bir şey soracağım yeni seriler kutudan jb li çıkmıyor muydu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Pardon kitkatli çıkıyor sanıyordum ??

Ülkeye göre değişiyor benimkide jb li geldi 403k seri ama sucrofe ninkide 403k kitkatlı geldi :)

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ülkeye göre değişiyor benimkide jb li geldi 403k seri ama sucrafe ninkide 403k kitkatlı geldi :)

Evet hatta benimki ile sizinki aynı yerden di tayland �� 20d flashlamak için root gerekecek o da garantiyi bozar off ama yapmak zorundayım ��

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Evet hatta benimki ile sizinki aynı yerden di tayland �� 20d flashlamak için root gerekecek o da garantiyi bozar off ama yapmak zorundayım ��

Zaten kliksadan almak için bekliyordum stoklar tükenmiş lg g2 için 17 haziranda bir daha getirdiler ondan sonra aldım o yüzden doğrudur 403k ��

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Evet hatta benimki ile sizinki aynı yerden di tayland 😊 20d flashlamak için root gerekecek o da garantiyi bozar off ama yapmak zorundayım 😳

Aynı seri ise bende sorun yoktu driverleri pc suite ve support tool indirin yukseltme hatalarını gider yapn sorun çözülecektir

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonuma almanya 20 d romunu yukledim fakat sarj konusunda android is cok fazla sarj yiyor bu normal mi acaba onceden bu kadar değildi en fazla ekrandi
ma8y9ype.jpg

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Normalde oyun oynamam ya baktim herkes oynuyor online birde :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Şu düzeltme güncellemesiyle ısınma sorunu kalktı mı? Biraz ısınıyor. 403K serili G2. Hala düzeltme güncellemesi bekliyorum.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
%100 parlaklıkla mobil veri açıktı ve Tapatalk'taydım. Isınmıştı. Cpu-Z'ye bakıyordum ve batarya 38.3 sıcaklığındaydı. CPU-Z'ye bakarken birdenbire telefon yeniden başlatıldı ve parlaklığa baktığımda düşürülmüştü. Ve titreşimden sessize geçti kendi kendine. İlk defa bu başıma geldi.Sizce sorun mu bu? Daha düzeltme güncellemesi almadım.

namytusa.jpg

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
%100 parlaklıkla mobil veri açıktı ve Tapatalk'taydım. Isınmıştı. Cpu-Z'ye bakıyordum ve batarya 38.3 sıcaklığındaydı. CPU-Z'ye bakarken birdenbire telefon yeniden başlatıldı ve parlaklığa baktığımda düşürülmüştü. Ve titreşimden sessize geçti kendi kendine. İlk defa bu başıma geldi.Sizce sorun mu bu? Daha düzeltme güncellemesi almadım.

namytusa.jpg

%100 parlaklikta interneti açma alev alır :D