LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Clash of Clans oynuyorum ve oyundan çıktığım zaman ara sıra sanal tuşlar ve bildirim paneli kaybolup ekran böyle oluyor.
6u8a3u4u.jpg

En fazla 3 kere başıma gelmiştir. Size hiç böyle oldu mu?

App settingsten immersive özelliğini androide falan verdinmi? eğer öyle bişi yapmışsan belki bu tarz sorunlar olabilir. :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar iyi geceler. G pro 2 rom için g3teki smart notice uygulamasını ve g3 bildirim panelini bulabilir miyim? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba?

G3 bildirim paneli vs g2 için portlandı. Eğer g pro 2 için portlanmışsa Orjinal G pro 2 telefonuna sahip olabilirsen yükleyebilirsin.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
App settingsten immersive özelliğini androide falan verdinmi? eğer öyle bişi yapmışsan belki bu tarz sorunlar olabilir. :P
Bahsettiğin şey hakkında ufacık bir bilgim bile yok. İmmersive özelliği ne ve Android'e verip vermediğime nereden bakabilirim?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bahsettiğin şey hakkında ufacık bir bilgim bile yok. İmmersive özelliği ne ve Android'e verip vermediğime nereden bakabilirim?

xposed ınstallerden indirilen App Settings modülü var onunla alakalı bişi, sanal tuş ve durum çubuğunu gizliyor. Bilmediğine göre yapma ihtimalin %0 gibi bişi :) o zaman aklıma stock romu tekrardan yükleyip hard reset at demekten başka bişi gelmiyor :P CoC oyunu nasıl ya herkes oynuyor lanet olsun bir tek benimmi hoşuma gitmiyor ya of !

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
xposed ınstallerden indirilen App Settings modülü var onunla alakalı bişi, sanal tuş ve durum çubuğunu gizliyor. Bilmediğine göre yapma ihtimalin %0 gibi bişi :) o zaman aklıma stock romu tekrardan yükleyip hard reset at demekten başka bişi gelmiyor :P CoC oyunu nasıl ya herkes oynuyor lanet olsun bir tek benimmi hoşuma gitmiyor ya of !
Ben bulaşmam öyle şeylere. Telefonum aldığım gibi duruyor. Bu arada Clash of Clans online olmasa yanından geçmezdim. Güçlenip herkese saldıracağım. :D Ben de herkes oynuyor diye başladım. Gerisi geldi zaten. :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben telefonu sessiz bıraktım sabah yine sessizdi. Salak galiba benim telefon. :P ya da ben G2,5 kullanıyorum sanırım.
O değil de rüyamda telefonun iç ekranı patlıyordu. Benim telefonda sorun yok, sorunları bile rüyamda görüyorum arkadaş. [emoji14]

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben telefonu sessiz bıraktım sabah yine sessizdi. Salak galiba benim telefon. :P ya da ben G2,5 kullanıyorum sanırım.
O değil de rüyamda telefonun iç ekranı patlıyordu. Benim telefonda sorun yok, sorunları bile rüyamda görüyorum arkadaş. [emoji14]

Wifi açık mıydı wifiden yapio olabilir

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Wifi modem yok ki. Wifi anahtarı açıktı ama bağlı değildi. 3G aktif hep.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Vallahi ben de sessize aldım ve sabah uyandığımda yine sessizdeydi. Ve rüyamda ben de G2'yi gördüm. Bir yerden atlarken telefonu düşürdüm ama spigen kırıldı. Senin durum daha vahim. :D Ama aynı gün nasıl aynı şeyleri yapıp gördük ki? Tesadüfe bak.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Beyler inanmicanz ama bende çerçeveleri kırdığımı gördüm sabah 5 te kalktım baktm sorun yok Vikings e mesaj atp yattım :) Bu da tesadüf.olamaz heralde

Ben bu akşam wifi açıkken denicem bakalım nolcak

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
G2 yle kafayi oynattilar :D lg psikolog atiyacakmis sizlere

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
selam:biggrin: bu kulübü sevdiğimden üye oldum ve sorum olacak.

geçen cuma kliksadan lg g2 32 gb beyaz aldı babam fakat bu 404k, 403k seri olayı var. bu tam olarak ne oluyor? :yes:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
selam:biggrin: bu kulübü sevdiğimden üye oldum ve sorum olacak.

geçen cuma kliksadan lg g2 32 gb beyaz aldı babam fakat bu 404k, 403k seri olayı var. bu tam olarak ne oluyor? :yes:

404k 2014 4. Ay üretim 403 2014 3. Ay üretim oluyor yani 404 daha yeni üretilmiş anlamnda

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Beyler inanmicanz ama bende çerçeveleri kırdığımı gördüm sabah 5 te kalktım baktm sorun yok Vikings e mesaj atp yattım :) Bu da tesadüf.olamaz heralde

Ben bu akşam wifi açıkken denicem bakalım nolcak

Niye bn yHa? aNlatsna brz :D. Bu telefonlar beynimize kötü etkisi oluyor, rüyalarımızda bile hükmediyorlar :D

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba armadaşlar yerimi bilmiyom ama bugün aveaya gecrim ve hiç 3g yi göremiyom ne iş bu bilen varmı

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cm11 e xdabeb in 4k kamera ve g3 klavyesini yukleyebilirim demi ? Xda da 4k çekim yapan uygulamanın stock ROM için olduğu falan yazıyordu yanlış gormediysem [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar gravity box'ta pasta dilimi kontrolleri bir anda sorun cikarmaya basladi. Tetikleyiciyi alt konuma ayarladigim halde alt taraftan kaydirinca calismiyor. Sag sola ayarlayinca calisiyor fakat alt kisimdan kaydirinca acilmiyor. Daha once boyle sacma birsey yasayan oldumu ?