Sende de tam tersi olmuşbende gece normalken sabaha titreşime alıyor anlamadım gitti

Sende de tam tersi olmuşbende gece normalken sabaha titreşime alıyor anlamadım gitti
Cm11 için hic tema yok mu ya ? Nette hep 9 10 için var
bende gece normalken sabaha titreşime alıyor anlamadım gitti
Ben hep sesli bırakırım hiç sessize aldığını görmedim. Enteresaann![]()
olabilirBende var biraz. Vereyim mi?![]()
olabilir![]()
bi site yada uygulama falan yok mu seçip indirebileceğim ?
![]()
Teşekkürler Tuna abi
Bir şey sormak istiyorum TWRP yukleyince stock kernel değişir mi? Sanki buna benzer bir yorum okumuştum.
dediğiniz gibi kernel sıkıntılıysa o zaman custom ROM kurmanın mantığı kalmıyor ?Evet normalde kitkata twpr yuklenmiyor ama kernelde değişiklik yapilinca yukleniyor onuda Autorec isimli uygulamayapiyor hem boot yani acilista takilmamasi hem knock code un düzgün çalışması hemde twpr nin kurulmasını sağlıyor bi kötü yani bu kernelin şarjı iyi degil deniliyor
Evet normalde kitkata twpr yuklenmiyor ama kernelde değişiklik yapilinca yukleniyor onuda Autorec isimli uygulamayapiyor hem boot yani acilista takilmamasi hem knock code un düzgün çalışması hemde twpr nin kurulmasını sağlıyor bi kötü yani bu kernelin şarjı iyi degil deniliyor
Arkadaslar xda dan clodyfa lg g3 ün ilk romunu yayınladı gayet başarılı ve stabil yuklemenizi tavsiye ederim bunlarda ekranGörüntüleri
[/IMG]![]()
![]()
*#06# ydi sanirimimei kontrolünü nereden yapabiliriz ?
http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.phpimei kontrolünü nereden yapabiliriz ?
Bunun linkini paylaşır mısın flaşlayabilirim. Cepte dursun.![]()
Ben cam ekran koruyucu kullanıyorum ve gayette memnunum. Bulanıklaştırma göremedim ben. G2'nin çerçeveleri ince diye cam ekran koruyucu gerekli bence. Ekrana dokunduğunda hissediyorsun sağlamlığı. Tavsiye ederim.Cam ekran koruyucu kullanan arkadaslar,ekran goruntusunu bulaniklastirma gibi bi durum soz konusu mu kumlu ekran koruyucular gibi ?
tamamdir dostum cok sagol.dokunmatikte flaanda bir sikinti olmuyo dimi, bir de hangi siteden aldin link atabilir misin sana zahmetBen cam ekran koruyucu kullanıyorum ve gayette memnunum. Bulanıklaştırma göremedim ben. G2'nin çerçeveleri ince diye cam ekran koruyucu gerekli bence. Ekrana dokunduğunda hissediyorsun sağlamlığı. Tavsiye ederim.
Dokunmatiğe zararı yok. Parmak izi bırakıyor.tamamdir dostum cok sagol.dokunmatikte flaanda bir sikinti olmuyo dimi, bir de hangi siteden aldin link atabilir misin sana zahmet
cok sagol dostum eyvallah.Dokunmatiğe zararı yok. Parmak izi bırakıyor.
http://www.hepsiburada.com/liste/ca...productId=telkilcs4ulgg2glas&categoryId=16102