Sucrofe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 677
kiliksaya gir hemen karşına çıkar 32 gb lg g2 gold 1279 TL ayrıca card finansa 110 tl parapuan veriyorK video kaydı ve 120 FPS yani Slow Motion dediğimiz şey LG G2'de şu an var mı ? İnternette videoda görmüştüm 120 FPS video çekiyorduda.
Ve 32 GB modeli düşünüyorum bütçem çok yüsek değil 1.500 TL civarı elden almak istiyorum en ucuza nereden alabilirim ?
(Alıntı olarak cevaplarsanız sevinirim)
1500 TL'ye sıfır Türkiye garantili G2 bulunuyor zaten hocam.Benim başarı ve lg türkiye garantili cihazı 1450 ye veririm beyaz 32 GB. %100 türk
Cizik yok slim armor kılıf hediye..
1500 TL'ye sıfır Türkiye garantili G2 bulunuyor zaten hocam.
Ben 50 lira ucuz veriyorum farkı bu sorunsuz makine![]()
1450 TL'ye 2. el G2 satmak imkansız gibi bir şey hocam. Kolay gelsin size.![]()
Ben 900 e satmayı düşünüyorum bakalım![]()
Başarı garantili 16 GB siyah 1500 e almıştım. Ama benim cihazın lensinde ufak tefek cizikler var birde arkadaki LG logosu düştü.Resmi turkiye garantili 16 mı ithalat 16 GB mı
LG G2 TELEFONUMDAN ENFESS MANZARA RESMİ ÇEKİMİM <3 ARKADAKİ CAMİYE DALGANAN BAYRAGA KURBAN OLURUM <3 Bu arada bayrağın dalgalanmasınıı ne bekledimm bir bilsenizz kolum koptu havada dakikalarca ama şak diye yakaladımbişi daha resmi pcye atıp görüntüde renklerde oynadım nete uploaded etme esnasındada görüntü az bozuluyorki şu an biraz bozuk gibi dursada resimin orjinal hali hem pcde hem telefondaa cam gibi süper bu lg g2 nin kamerasına denilecek söz yok 10 numara 5 yıldız
![]()
Başarı garantili 16 GB siyah 1500 e almıştım. Ama benim cihazın lensinde ufak tefek cizikler var birde arkadaki LG logosu düştü.
@Vikings benim tema G3'ün teması. Google Play'den indirmiştim. G3'ün temasını kullanıyorum ama ikidebir G2'nin ana ekran kağıdını görüyorum. Sonra G3'ün temasını bir daha uygulayınca düzeliyor ama bir müddet zaman sonra G2'nin ana ekran duvarına dönüyor. Nedendir acaba, bilen varsa yardımcı olabilir mi?
![]()
![]()
Eyvallah ama böyle küçük bir sorun için hard reset atmam ya. Gerçi daha atmayı bilmiyorum, çaktırma.Sayfaya cok mesaj gelmişti bununla ilgili, g3 seçiyorlarmış ama g2ye geri atıyormuş diyorlardı. Hard reset atıp tekrar denemelerini söyledim sonra mesaj falan daha gelmedi onlardan.![]()
bilmem olabilirdi ama o denizin bide caminin gözükmesinide amaçlamıştımBayrağa odak yapıp arkayı hafif bulanıklaştırsaydın çok şekil olurdu![]()
bilmem olabilirdi ama o denizin bide caminin gözükmesinide amaçlamıştım![]()
Eyvallah ama böyle küçük bir sorun için hard reset atmam ya. Gerçi daha atmayı bilmiyorum, çaktırma.Gerçi sizin gibi yardımsever forum üyeleri olunca o kolay ama üşengeçlik peşimi bırakmıyor.
Yedek alacağım da hard reseti öğrenip atacağım da... Uzun iş.
Sağ ol gene de.
İlk sarj diye bir şey yok. 100% olsun 10 dakika daha şarjda kalsın, çıkar cihazı.Arkadaşlar aldıktan sonra ilk şarj nasıl olmalı ?
Arkadaşlar aldıktan sonra ilk şarj nasıl olmalı ?
Hiç oyun oynamıyor musun? Benim şarjı Clash of Clans sömürüyor. Bağımlılıkta yaptı, bırakamıyorum.Bataryada kullanim surem suan 53 saat. Ekran surem 7saat40dakika. Sarjim %33 . Bence cok iyi
Bataryada kullanim surem suan 53 saat. Ekran surem 7saat40dakika. Sarjim %33 . Bence cok iyi
Hiç oyun oynamıyor musun? Benim şarjı Clash of Clans sömürüyor. Bağımlılıkta yaptı, bırakamıyorum.![]()
]
Ah keşke banada yapsa hoşuma gitseçok saçma geliyor ya
![]()
Daha 15 levelim ve 323 kupa var.Yahu gelsenize clana clash of clans oynuyorsanizBin Atli luffy selam yazin kabul edeyim tabi 45 ustu su an
![]()