LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Olsun zamanla benim gibi olursun :D
buvaqe3u.jpg

Vay be. :ohmy::blink:

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
K video kaydı ve 120 FPS yani Slow Motion dediğimiz şey LG G2'de şu an var mı ? İnternette videoda görmüştüm 120 FPS video çekiyorduda.

Ve 32 GB modeli düşünüyorum bütçem çok yüsek değil 1.500 TL civarı elden almak istiyorum en ucuza nereden alabilirim ?

(Alıntı olarak cevaplarsanız sevinirim)

kiliksaya gir hemen karşına çıkar 32 gb lg g2 gold 1279 TL ayrıca card finansa 110 tl parapuan veriyor

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Benim başarı ve lg türkiye garantili cihazı 1450 ye veririm beyaz 32 GB. %100 türk
Cizik yok slim armor kılıf hediye..

honadi15

Asistan
Reaksiyon puanı
9
İlk akıllı telefonum olucak şu an ki Nokia 5800 çünkü. İlk şarj - tavsiyeleriniz - kolaylıklar - öğütler - önerileriniz vs. yorumlarınızıda bekliyorum LG G2'de karar verdim hafta sonu alıcam inşallah.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İlk akıllı telefonum olucak şu an ki Nokia 5800 çünkü. İlk şarj - tavsiyeleriniz - kolaylıklar - öğütler - önerileriniz vs. yorumlarınızıda bekliyorum LG G2'de karar verdim hafta sonu alıcam inşallah.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG G2 TELEFONUMDAN ENFESS MANZARA RESMİ ÇEKİMİM <3 ARKADAKİ CAMİYE DALGANAN BAYRAGA KURBAN OLURUM <3 Bu arada bayrağın dalgalanmasınıı ne bekledimm bir bilsenizz kolum koptu havada dakikalarca ama şak diye yakaladım :D bişi daha resmi pcye atıp görüntüde renklerde oynadım nete uploaded etme esnasındada görüntü az bozuluyorki şu an biraz bozuk gibi dursada resimin orjinal hali hem pcde hem telefondaa cam gibi süper bu lg g2 nin kamerasına denilecek söz yok 10 numara 5 yıldız

zRNM96.png

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
LG G2 TELEFONUMDAN ENFESS MANZARA RESMİ ÇEKİMİM <3 ARKADAKİ CAMİYE DALGANAN BAYRAGA KURBAN OLURUM <3 Bu arada bayrağın dalgalanmasınıı ne bekledimm bir bilsenizz kolum koptu havada dakikalarca ama şak diye yakaladım :D bişi daha resmi pcye atıp görüntüde renklerde oynadım nete uploaded etme esnasındada görüntü az bozuluyorki şu an biraz bozuk gibi dursada resimin orjinal hali hem pcde hem telefondaa cam gibi süper bu lg g2 nin kamerasına denilecek söz yok 10 numara 5 yıldız

zRNM96.png

Bayrağa odak yapıp arkayı hafif bulanıklaştırsaydın çok şekil olurdu :P

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] benim tema G3'ün teması. Google Play'den indirmiştim. G3'ün temasını kullanıyorum ama ikidebir G2'nin ana ekran kağıdını görüyorum. Sonra G3'ün temasını bir daha uygulayınca düzeliyor ama bir müddet zaman sonra G2'nin ana ekran duvarına dönüyor. Nedendir acaba, bilen varsa yardımcı olabilir mi?

ubyqega9.jpg

tety8aqa.jpg

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings benim tema G3'ün teması. Google Play'den indirmiştim. G3'ün temasını kullanıyorum ama ikidebir G2'nin ana ekran kağıdını görüyorum. Sonra G3'ün temasını bir daha uygulayınca düzeliyor ama bir müddet zaman sonra G2'nin ana ekran duvarına dönüyor. Nedendir acaba, bilen varsa yardımcı olabilir mi?

ubyqega9.jpg

tety8aqa.jpg

Sayfaya cok mesaj gelmişti bununla ilgili, g3 seçiyorlarmış ama g2ye geri atıyormuş diyorlardı. Hard reset atıp tekrar denemelerini söyledim sonra mesaj falan daha gelmedi onlardan. :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sayfaya cok mesaj gelmişti bununla ilgili, g3 seçiyorlarmış ama g2ye geri atıyormuş diyorlardı. Hard reset atıp tekrar denemelerini söyledim sonra mesaj falan daha gelmedi onlardan. :D
Eyvallah ama böyle küçük bir sorun için hard reset atmam ya. Gerçi daha atmayı bilmiyorum, çaktırma. :D Gerçi sizin gibi yardımsever forum üyeleri olunca o kolay ama üşengeçlik peşimi bırakmıyor. :) Yedek alacağım da hard reseti öğrenip atacağım da... Uzun iş. :D Sağ ol gene de.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
bilmem olabilirdi ama o denizin bide caminin gözükmesinide amaçlamıştım :)

tamamen değil sadece hafif sisli yapın. Yine belirgin olsun ama bayrak ön plana cıkarsa daha hoş bir görüntü olur diye düşünüyorum.

Eyvallah ama böyle küçük bir sorun için hard reset atmam ya. Gerçi daha atmayı bilmiyorum, çaktırma. :D Gerçi sizin gibi yardımsever forum üyeleri olunca o kolay ama üşengeçlik peşimi bırakmıyor. :) Yedek alacağım da hard reseti öğrenip atacağım da... Uzun iş. :D Sağ ol gene de.

buyroon efenim: https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/663045617122776

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar aldıktan sonra ilk şarj nasıl olmalı ?

alınca icinde %50 ile %70, 80 arası bir miktar oluyor, onu %15'e inip uyarı verene kadar kullan. %15 olunca tak şarja %100 olsun, şarj kutusunun üstündeki elektrik işareti gidene kadar şarjda tut sonra çek ve kullan.

Telefonu galiba yeni aldınız? hayırlı olsun, aramıza hoş geldin.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bataryada kullanim surem suan 53 saat. Ekran surem 7saat40dakika. Sarjim %33 . Bence cok iyi

Hiç inandırıcı değil :S

Hiç oyun oynamıyor musun? Benim şarjı Clash of Clans sömürüyor. Bağımlılıkta yaptı, bırakamıyorum. :)

Ah keşke banada yapsa hoşuma gitse :D çok saçma geliyor ya :P bu arada arkadaşın dediğine inanabiliyormusun? :D 50 saattir telefonunu hiç şarj etmemiş, nerdeyse 8 saat ekran süresi almış? inandırı gelmedi bana :D hiç oyun oynamasa bile.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
]
Ah keşke banada yapsa hoşuma gitse :D çok saçma geliyor ya :P

Bana da çok saçma gelmişti ilk indirdiğimde. Silmiştim. Aradan en az 3-4 ay geçti ve herkes oynadığı için kendimi zorlayıp yükledim. Şimdi bırakamıyorum. :D Online olduğu için ikidebir köyüne saldırıyorlar. Kaybedince içimden nasıl sövüyorum, bilemezsin. :D Sakın başlama; tam bir şarj canavarı. Hele iPhone 5S'e ne yapar sen düşün.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yahu gelsenize clana clash of clans oynuyorsaniz :D Bin Atli luffy selam yazin kabul edeyim tabi 45 ustu su an :)