LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir şey sormak istiyorum TWRP yukleyince stock kernel değişir mi? Sanki buna benzer bir yorum okumuştum.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaslar xda dan clodyfa lg g3 ün ilk romunu yayınladı gayet başarılı ve stabil yuklemenizi tavsiye ederim bunlarda ekranGörüntüleri
[/IMG]
arehemy6.jpg
ura6y3y9.jpg

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cam ekran koruyucu kullanan arkadaslar,ekran goruntusunu bulaniklastirma gibi bi durum soz konusu mu kumlu ekran koruyucular gibi ?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bir şey sormak istiyorum TWRP yukleyince stock kernel değişir mi? Sanki buna benzer bir yorum okumuştum.

Evet normalde kitkata twpr yuklenmiyor ama kernelde değişiklik yapilinca yukleniyor onuda Autorec isimli uygulamayapiyor hem boot yani acilista takilmamasi hem knock code un düzgün çalışması hemde twpr nin kurulmasını sağlıyor bi kötü yani bu kernelin şarjı iyi degil deniliyor

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet normalde kitkata twpr yuklenmiyor ama kernelde değişiklik yapilinca yukleniyor onuda Autorec isimli uygulamayapiyor hem boot yani acilista takilmamasi hem knock code un düzgün çalışması hemde twpr nin kurulmasını sağlıyor bi kötü yani bu kernelin şarjı iyi degil deniliyor
dediğiniz gibi kernel sıkıntılıysa o zaman custom ROM kurmanın mantığı kalmıyor ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Aksine autorec uygulaması twrp yüklüyor ve kerneli değiştiriyor. Bu kernel de knock code'u bozuyor.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Ben kullanıyorum gayet akıcı ama hataları var v2 de kalmaz o hatalar diye düşünüyorum

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Cam ekran koruyucu kullanan arkadaslar,ekran goruntusunu bulaniklastirma gibi bi durum soz konusu mu kumlu ekran koruyucular gibi ?
Ben cam ekran koruyucu kullanıyorum ve gayette memnunum. Bulanıklaştırma göremedim ben. G2'nin çerçeveleri ince diye cam ekran koruyucu gerekli bence. Ekrana dokunduğunda hissediyorsun sağlamlığı. Tavsiye ederim.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben cam ekran koruyucu kullanıyorum ve gayette memnunum. Bulanıklaştırma göremedim ben. G2'nin çerçeveleri ince diye cam ekran koruyucu gerekli bence. Ekrana dokunduğunda hissediyorsun sağlamlığı. Tavsiye ederim.
tamamdir dostum cok sagol.dokunmatikte flaanda bir sikinti olmuyo dimi, bir de hangi siteden aldin link atabilir misin sana zahmet

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar iyi geceler. G pro 2 rom için g3teki smart notice uygulamasını ve g3 bildirim panelini bulabilir miyim? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
[video=youtube;DKoYvxWRx6g]http://www.youtube.com/watch?v=DKoYvxWRx6g[/video]
Lg G2 batarya tamiri :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Clash of Clans oynuyorum ve oyundan çıktığım zaman ara sıra sanal tuşlar ve bildirim paneli kaybolup ekran böyle oluyor.
6u8a3u4u.jpg

En fazla 3 kere başıma gelmiştir. Size hiç böyle oldu mu?