tugrul_27
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 116
Himm eywallh hocam saol bu iyi oldu bak
Benim n11 sitesinden aldığım lg g2 telefonuma ne zaman güncelleme gelecektir bilgisi olan varmı acaba ?
Android sürümü 4.4.2
Program versiyonu D80220d-EUR-XX
Benim n11 sitesinden aldığım lg g2 telefonuma ne zaman güncelleme gelecektir bilgisi olan varmı acaba ?
Android sürümü 4.4.2
LG G2'mi satıyorum arkadaşlar. Sayfadaki durumuma bakıp yazdığım yorumlarıda dikkate alırsanız orda nasıl kullandığımıda belirttim isteyen varsa elden satış yapabilirim İstanbul içi.
https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/657919977635340
Android sürümü 4.4.2
Tamam Tamam biliyorum. Sadece fikrimi belirttim. Sende dovmediyin kalmadı ha [emoji2]Dostum zaten knock kelimesi tıklatma demek. Sen neye tıklarsın? Mesela kapalı bir kapıya tıklarsın değil mi? Bu işin espirisi de burdan geliyor. Kapalı ekrana tıklandığı için knock ismi verilmiş. Neden aynı anda çalışmadığının detayını da üst mesajımda anlattım.![]()
Tamam Tamam biliyorum. Sadece fikrimi belirttim. Sende dovmediyin kalmadı ha [emoji2]
Öyle oldu 😄Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı.![]()
![]()
Yuh la ck. ne bayanı [emoji36] sana nexus 5 falan yok 😡[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hop ne oluyor Tuna abi [MENTION=51098]RedDevil[/MENTION] Bayaağğanmı?
Android sürümü 4.4.2
Arkadaslar suan bir guncelleme geldi.orjinal turkiye romundayim.gelen guncelleme 91 mb boyutunda.20c surumu
Arkadaslar suan bir guncelleme geldi.orjinal turkiye romundayim.gelen guncelleme 91 mb boyutunda.20c surumu
Tamam şampiyon![]()
Bende 81.75 mb güncelleme sıkıntımı var?
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] rom geçicidir dostluk kalıcı,nexus 5 in klubune yazan bile yok,geçersen yüzüne bakmayız[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] bugun basini bugun duvara capmis nexus 5 diyo ya labos o telefon sarjin kac kaldigini bile gostermiyor gel vazgec rom root ugras ugras sonu yok
![]()
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] nexus 5 aldıktan 5 dakika sonra "ühühüüüğğ G2'mi geri verin" diye zırlayacak, haberi yok. Ergen developer.![]()
Bugün zor da olsa 4.2 den 4.4e geçtim . Lakin telefonda takilmalar var. Lg support tool ile hata yukseltme yaptım. Ardından rootladim. Acaba 4.2 kalıntıları mı var? Fabrika ayarlarina dönmek istemiyorum zira telefonu en baştan ayarlamam gerekecek bu da beni yoruyor. Fikri olan var mı?
yedeği nasıl ve hangi yöntemle almalıyım? titanyum ve ya sizin tavsiyeniz var mı ?Al yedeği çak hard reseti ve sorunsuz kitkat'ın tadını çıkar,ben çok memnunum son güncellemeden.
yedeği nasıl ve hangi yöntemle almalıyım? titanyum ve ya sizin tavsiyeniz var mı ?
elle yedek derken dosyaların yedeği mi? ben rehber vb kullandığım bir cok şeyi yeniden aynen kullanmak istiyorum.Bence en iyisi elle yedek ama tek diyebileceğim pc suite ve lg backup'a güvenme bilgileri giden arkadaşlar olmuştu.
elle yedek derken dosyaların yedeği mi? ben rehber vb kullandığım bir cok şeyi yeniden aynen kullanmak istiyorum.
Vayy nede çok sevenim varmışyahu cidden nexus 5 bu kadar kötümü ya? Cidden aldıktan sonra ağlarmıyım geri verin diye? ohoho abi ben tırsmaya başladım
bide benim yüzüme bile bakmazsınız kendimi yetim gibi hissedicem sonra
Ne yapıyım şimdi vazmı geçiyim?
![]()