LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=82926]tugrul_27[/MENTION] Dostum dedigin gibi LGLockscreen'i ayarladim fakat,Suan duvar kagidi degistirme pasif durumda. Galeriden degistirmeyi denedim oylede degismiyor. Sabit bir duvar kagidi kullanmak zorunda kaliyorsun. Ayrica kilit ekrani sesleride iptal oldu.

CihanErcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben knoc code kullanmak istemiyorum. yanlız sıkıntım ekranı açmam için power tuşuna basılı tutmam gerekiyor. Bunun kolay yolu yok bu işi sevmedim. Sizin açıklamanızı okudum bir şey anlayamadım. eski yöntemle telefonu nasıl açabilirim?

Tusa basmana gerek yok ekran kapaliyken knock code ni gir zaten otomatik aciliyo youtubeye lg g2 knock code yazip bak anlarsin

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar clean master kullaniyordum cok kullanissiz oldu reklamdan gecilmez oldu uygulamalari kaldirana kadar canim cikiyor var mi daha kullanisli kullanimi kolay bu tarz program oneren

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce telefona root attım Xposed ile 3-5 değişiklik yaptim . Twrp yi daha yükleyemedim. Sanirim yeni guncelleme gelmiş. Yeni gelen guncellemeyi nasıl yükleyebilirim ??

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce telefona root attım Xposed ile 3-5 değişiklik yaptim . Twrp yi daha yükleyemedim. Sanirim yeni guncelleme gelmiş. Yeni gelen guncellemeyi nasıl yükleyebilirim ??

LG Mobile support tool ile yükseltme hatalarını kurtar de otomatik yükleniyo ama root gidiyo,ben de bu yolu yaptım için rahat olsun.Root yapmak 10 saniye zaten yine yaparsın.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] dostum senin karbon kaplama geldi mi ebaydan,çok merak ediyorum nasıl olduğunu geldiyse paylaşırsan sevinirim.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG Mobile support tool ile yükseltme hatalarını kurtar de otomatik yükleniyo ama root gidiyo,ben de bu yolu yaptım için rahat olsun.Root yapmak 10 saniye zaten yine yaparsın.
direk hataları gider yapayim demi ? supersu dan unroot yapmama gerek yok?

lgg2kullanici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Knock kode guncellemesi geldi ama kullanamiyorum. Hatta ekran kilidi icin sadece sekil -pin ve sifre seçeneklerini kullanabiliyorum.digerlerinde "yonetici ,Sifreleme ilkesi veya kimlik bilgileri bellegi tarafindan devre disi birakildi " yaziyor. Bunu nasil duzeltebilirim ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Arkadaslar clean master kullaniyordum cok kullanissiz oldu reklamdan gecilmez oldu uygulamalari kaldirana kadar canim cikiyor var mi daha kullanisli kullanimi kolay bu tarz program oneren

Hocam bence bu tür uygulama kullanmayın 2 gb ram var illa isterseniz es task manager var sade ve güzel

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Geçenlerde buraya " Kıskanıyorum -_- " diye yazmıştım.Hoş hâlâ kıskanıyorum o ayrı konu :D
Eğer olurda LG alamasam dahi buraya gelip birkaç soru sorarım sizlere.Bilgileriniz güncel kalır :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Knock kode guncellemesi geldi ama kullanamiyorum. Hatta ekran kilidi icin sadece sekil -pin ve sifre seçeneklerini kullanabiliyorum.digerlerinde "yonetici ,Sifreleme ilkesi veya kimlik bilgileri bellegi tarafindan devre disi birakildi " yaziyor. Bunu nasil duzeltebilirim ?

Ayarlar Güvenlik cihaz yöneticilerine gir hepsini kapat olmazsa ayarlar erişebilirlik ten servislerin hepsini kapat

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G2 telefoumu yeni aldim sizce teli %kacta sarj etmeliyim
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] reis ''Acil durum olmadıkça %5'in altına inme'' demişti. Şarj uyarısı verince telefonu şarj etmen yeterli. Ama %5'in altına inme. Bu arada hayırlı olsun. Güle güle kullan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar bir sorunum var. Telefonun şarjı %10 idi ve kenara bıraktım. Sonra telefonun şarjını merak edip baktım ve %11'di. Sadece şarja baktım o kadar. Sonra ''Herhalde %11'di, yanlış hatırlıyorumdur'' diye düşündüm ve bir kenara bıraktım. Sonra şarjı merak edip bir daha baktım ve %12 olmuş. Ne oluyor anlamadım. Yardımcı olur musunuz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] reis ''Acil durum olmadıkça %5'in altına inme'' demişti. Şarj uyarısı verince telefonu şarj etmen yeterli. Ama %5'in altına inme. Bu arada hayırlı olsun. Güle güle kullan.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar bir sorunum var. Telefonun şarjı %10 idi ve kenara bıraktım. Sonra telefonun şarjını merak edip baktım ve %11'di. Sadece şarja baktım o kadar. Sonra ''Herhalde %11'di, yanlış hatırlıyorumdur'' diye düşündüm ve bir kenara bıraktım. Sonra şarjı merak edip bir daha baktım ve %12 olmuş. Ne oluyor anlamadım. Yardımcı olur musunuz?

Keşke hepimizin böyle güzel sorunları olsa. :mrgreen:

Batarya dinlendikçe kendini toplar. Bu normaldir. Eskiden sonyericsson'larda olurdu bu. Hatta cebimde şarj olanı bile vardı. Telefon benden elektrik alıyordu. :D bir de samsung note kullanırkem başıma geldi. %40ken şarjdan çekip cebime attım. Aradan 1 saat geçti şarjı %60 olmuştu. Bir kez oldu bu tabi. :) arada elektrik alıyorlar bizden. :P

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Keşke hepimizin böyle güzel sorunları olsa. :mrgreen:

Batarya dinlendikçe kendini toplar. Bu normaldir. Eskiden sonyericsson'larda olurdu bu. Hatta cebimde şarj olanı bile vardı. Telefon benden elektrik alıyordu. :D bir de samsung note kullanırkem başıma geldi. %40ken şarjdan çekip cebime attım. Aradan 1 saat geçti şarjı %60 olmuştu. Bir kez oldu bu tabi. :) arada elektrik alıyorlar bizden. :P

Ahahhaa evlenek o zaman :D A:DS:ASD

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Clean Master kral program. Boş ver reklamları, salla gitsin. :P

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] dostum senin karbon kaplama geldi mi ebaydan,çok merak ediyorum nasıl olduğunu geldiyse paylaşırsan sevinirim.

Geldi reis 1 ay da gelebildi ben takamam diye beklettim 1 haftaya taktıracağım sonucu söylerim ama çok iyi duruyor görünüşte

serbulents

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar arkadaşlar.yeni lg g2 32 gb telefon aldim.telefon yurtdişi.imei si çakma imei.lg g2 ye güncelleme geldi deniyor.üzerindeki 4.2.2. Jeleben. Acaba çakma imei li 4.4.2 kitkat güncellemesi olurmu.ben güncellemek istedim ama telefon kayitli değil servisimize diyor.çakma imei olduğu içinmi güncellemiyor.bilgi verirseniz çok memnun olucam.bu telden önce samsung s2 vardi.oda çakma imei idi ama o 4.1.2. Ye güncelleme yapmişti.acele bilgisi olan varsa yaziversin bi zahmet.selamlar