LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hayır herhangi bir veri kaybı olmaz ama flasladığın sayfadan yaparsan olmaz ana menüden yaparsan silinir hepsi dosyayı flasla aynı sayfadanda wipe cache yap

Tamamdir. Oldu. Sorunsuz çalıştı. Artik siyah ekranda tuş kilit kombinasyonunu girince kilit aciliyor. Cok teşekkür ettim. Sagolasin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
hayır dostum wipe a girmiyosun dosyayı flasla yuvarlak yeri kaydırarar o yuvarlak yerin üstünde wipe cache/dalvik gibi bişey yazacak flasladıktan sonra soldaki kutucuk ona gir onuda kaydır reboot de çık yani sayfa değiştirme karneli flasladığın yerden wipe cache yapcaksın
Bi kere de benim için anlatır mısın canım? Çok tatlı anlatıyorsun. :) :D
Bugün rastgele güncelleme kontrolü yaptım ve 40 mb buldu arkadaşlar. GÜncellemeyi yapınca kulaklık sorunu, ses boğulması ortadan kalktı.

Hayırlı olsun. Sorunun düzelmesine sevindim. :)

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben g2 almaya karar verdim ve bir cok yazıda okudugumla konusuyorum
3g sorunu hat cekim kuvveti ve wifi çekimi olarak telefonu baya bi eleştirilmiş . bu konuda sorun yasayan var mı ki bakıyorum bir cok ekran fotosuna wifi 3 diş veya hat cekimi 2 3 4 diş arası gercekten düsündürüyor bunlar ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hayır herhangi bir veri kaybı olmaz ama flasladığın sayfadan yaparsan olmaz ana menüden yaparsan silinir hepsi dosyayı flasla aynı sayfadanda wipe cache yap

Benim aklıma bişi takıldı. Installdan bişiler yükledikten sonra mesela CM11 yükledik veya farklı custom rom gapps Kernel vs vs hepsinde cache/dalvik yapmamız gerkiyormu? bunun + sı nedir? neden yapıyoruz yani sonuçta cache ve dalvik'i siliyor tabi bunların ne olduğunu tam bilmiyorumda :) Benim düşüncem yüklemeden önceki sistem kalıntılarınımı temizliyor? :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaslar ben g2 almaya karar verdim ve bir cok yazıda okudugumla konusuyorum
3g sorunu hat cekim kuvveti ve wifi çekimi olarak telefonu baya bi eleştirilmiş . bu konuda sorun yasayan var mı ki bakıyorum bir cok ekran fotosuna wifi 3 diş veya hat cekimi 2 3 4 diş arası gercekten düsündürüyor bunlar ?

Telefon bazen cozutuyor. Mesela benim sinyal hiç göstermiyor yani çizgilerin hiç biri olmuyor ama yinede arayan kişi ile çatır çatır konusuyorum. Yazılımsal problem. Wifi alt katta 1,2 çizgi oluyor veya en son olsada bir fark göremiyorum performansında sanırım hep aynı. 3G görüntülü görüşme program yardımıyla oluyor diye biliyorum. Direk oparatörlerin üzerinden görüntülü görüşme varmı bilmiyorum, galiba aynı telefona sahipmi ne olmamız lazım.

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam s3 ten geliyorum gına gelmişti takılma donma o rom senin bu rom benim günde 2 3 rom derken ekran iç camı kırıldı g2 almaya karar verdim.görüsme esnasında kopmalar falan derken 3g konusunda sanırım yanlıs anladın h+ çekim gücünden bahsediyorum ve 4.4.2 ile takılmalar donmalar vs bi sürü sey sizler nasıl yasıyorsunuz bu sorunları ?

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim aklıma bişi takıldı. Installdan bişiler yükledikten sonra mesela CM11 yükledik veya farklı custom rom gapps Kernel vs vs hepsinde cache/dalvik yapmamız gerkiyormu? bunun + sı nedir? neden yapıyoruz yani sonuçta cache ve dalvik'i siliyor tabi bunların ne olduğunu tam bilmiyorumda :) Benim düşüncem yüklemeden önceki sistem kalıntılarınımı temizliyor? :P

Telefon bazen cozutuyor. Mesela benim sinyal hiç göstermiyor yani çizgilerin hiç biri olmuyor ama yinede arayan kişi ile çatır çatır konusuyorum. Yazılımsal problem. Wifi alt katta 1,2 çizgi oluyor veya en son olsada bir fark göremiyorum performansında sanırım hep aynı. 3G görüntülü görüşme program yardımıyla oluyor diye biliyorum. Direk oparatörlerin üzerinden görüntülü görüşme varmı bilmiyorum, galiba aynı telefona sahipmi ne olmamız lazım.

Benimde tam bir bilgim yok ama bence eski karnel kalıntılarını temizleyip yüklediğinin stabil olması için temizlik yapıyor

haydarsagirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abilerim hepinize kolay gelsin telefon malum g2 twrp de iken wipe yaparken her şeyi sildim yanlışlıkla telefon sürekli restart atıyor stock roma dönmeyi vesayre cem abi yani vikings yardım etti yine dönemedik romu atarken usb bağlanamadı diyor telefon çökmeden önce usb hata ayıklama kapalıydı çok yardımınız lazım sorunumu çözebilen olursa quick window kılıf hediye edebilirim ,yardımlarınızı bekliyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Abilerim hepinize kolay gelsin telefon malum g2 twrp de iken wipe yaparken her şeyi sildim yanlışlıkla telefon sürekli restart atıyor stock roma dönmeyi vesayre cem abi yani vikings yardım etti yine dönemedik romu atarken usb bağlanamadı diyor telefon çökmeden önce usb hata ayıklama kapalıydı çok yardımınız lazım sorunumu çözebilen olursa quick window kılıf hediye edebilirim ,yardımlarınızı bekliyorum

Telefonu download mod'a alabiliyor musun? Veya recovery mod'a?

serdarmelnaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Thor 2 lg 2 oynanmiyo mu arkadaslar pc den de kuramadim uyumlu degil diyo ama youtube da birkac video izledim oynanabilen bilgisi olan arkadaslardan yardim lütfen

Thor 2 lg g 2 de oynaniyomu arkadaslar google da uyumlu degil pc den yukleyincede satinalma menusu cikiyo ama youtube de oynayan videolari gördüm bilgisi olan arkadaşlar yardim lütfen eski cihazim xperia p onda oynayabiliyodum

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Thor 2 lg 2 oynanmiyo mu arkadaslar pc den de kuramadim uyumlu degil diyo ama youtube da birkac video izledim oynanabilen bilgisi olan arkadaslardan yardim lütfen

Thor 2 lg g 2 de oynaniyomu arkadaslar google da uyumlu degil pc den yukleyincede satinalma menusu cikiyo ama youtube de oynayan videolari gördüm bilgisi olan arkadaşlar yardim lütfen eski cihazim xperia p onda oynayabiliyodum

4.4 e uyumlu deil heralde the dark knight rises da çalışmıyor

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
pase6amu.jpg

Bugun aldim :-) ilgilenenler A101 e 20 tl fiyatida

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben telimi projeksiyon cihazina baglayabilirmiyim ? Birde sarj kablom.bozuldu samsung kablosu ile sarj etsem bozulurmu

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok iyimiş ya bende istiyommm :D şarkı hastasıyım 2 gb şarkı var sadece yer kalmıyo :DD

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sonyninkiler daha güzel ve daha küçük. Ama bu fiyata bulamayız tabi. Biraz büyükçe.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar ben telimi projeksiyon cihazina baglayabilirmiyim ? Birde sarj kablom.bozuldu samsung kablosu ile sarj etsem bozulurmu

Projeksiyona baglayamayabilirsin ama birkaç çevirici ile belki, telefonunun adaptorunde bişi yoksa sorun olmaz

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

haydarsagirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi alıyor twrpyede downloadada alıyor hepsine alıyor ama yok okumuyor usbyi bilgisayarı formatladım kdz dosyasını indiriyorum şuan inince tekrar deneyeceğim inşşallah olur olmassa sizden yardım bekliyorum yardım ederseniz çok sevinirim