Aynen abi ya kafayı sıyırdım denemediğim yöntem kalmadı. Yahu böyle saçmalık olurmu insanı kudurtur bunlar ya. TWRP yükleyince çift dokunma bozuluyor, CWM yükleyince Stock recovery'e atıyor anlamadım gitti. Kullandığımız romda bir sorunmu var diyecem ama aynı romu kullanıp CWM yapanlar yapıyor ben yapınca stock'a atıyor anlamadım gitti yahu. bootloader kilidi falanmı var bu telefonun?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yararlı. Ve ramınada yararlı.
Ben CWM kurdum. demekki denemediğin yöntem kalmış.![]()
Ama ben twrp üzerinden kurdum. knock code sorunu o yüzden devam ediyor. Şimdi tekrar sıfırdan rom atcam. sonra root atcam, sonra tekrar cwm kurcam. ondan sonra da G3 panel. Bakalım o zaman da knock code bozulcak mı
Bu konuşmalara bakınca ne kadar cahilim dedim bi şey anlamıyorum yav bilmemek ayıp değil ama kötü.![]()
Ben de öyleydim bir zamanlar. Hatta hala anlamadığım çok şey var. Bunlar işin en basitleri. Bir kaç kez yapsan hemen öğrenirsin.sadece terimleri bilmek gerek o kadar.
İnşallah reis, bu arada sorununuz her neyse çözülür umarım kolay gelsin hayırlı geceler.![]()
İnşallah. Benim için knock code daha önemli. G3 panelin tadına baktım o kadar da mühim değil.cwm flashlanana kadar g3 panel yüklemem.
Hayırlı geceler![]()
Ben daha cahilimBu konuşmalara bakınca ne kadar cahilim dedim bi şey anlamıyorum yav bilmemek ayıp değil ama kötü.![]()
Ben daha cahilimG3 panel ne
![]()
Hadi ordan.G3 güneş enerji paneli.
![]()
Benim ses ayarlarında sessiz saatler diye bir menü var oradan hangi saatler arasında ne şekilde davranacağı ayarlanabiliyor. Benzer bir durum olabilir.
Bloother bir sorunum var ya aksam telefonu sessizde birakiyorum ancak sabah seslide oluyor hicbirsey anlamadim neden bu
Görüyorsun işte ne kadar akıllı bir telefon.kurduğun uygulamalardan birisi sesi açıyor olabilir mi acaba? Mesela ezan vakti uygulaması seslere müdahele ediyor. Bunun gibi bir uygulama sesi açıyor olabilir. Ya da ses ayarlarına bir bak. Esa nın dediği gibi sessiz mod da açık olabilir.
Sadece temel uygulamalar kuruli neyse bir sessiz mod ozelligini aktiflestirdim 11:30 8:30 yaptim bakalim belki de yazilimsaldir bu
merhaba arkadaşlar geçen hafta lg g2 aldım.. bildirimlere güncelleme gelip duruyoo, ne yapsam karar veremiyorum, yardımcı olursanız sevinirim... g2 için 4.4.3 geldimi bunuda bilmiyorum...
Zamanın varsa bi wifi ağına bağlanıp uygulama güncellemelerini yap. Muhtemelen 4.4.2 yle almışsındır telefonu. Eğer Türkiye romuysa 4.4.3 daha gelmedi.
Yok ya cwm kurulmuyor. Aslında stock recovery'de otg'yi görse oradan flaşlarım da görmüyor maalesef. Anca twrp yükleyeceksin de oradan flaşlayacaksın. twrp yükledikten sonra cwm'nin anlamı yok çünkü knock code bozuluyor.
cwm flaşlamanın başka yöntemi de 4.2.2'ye düşürüp rootlu 4.4.2 flaşlamak. 4.4.2 için root çıkmadan önce yaptığımız yöntem yani. başka yolu yok diyorlar.
Öyle bir söylemişsinki sanki Türkiye hariç diğer tüm ülkeler 4.2.3 aldı![]()
![]()
Öyle bir söylemişsinki sanki Türkiye hariç diğer tüm ülkeler 4.2.3 aldı![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aynen kanka bende ondan bahsediyorum işte TWRP üzerinden hayli hayli kurarsın ona kimse bişi demiyor ama TWRP kurunca knock codeyi falan bozuyor. Sadece cwmyi yükleyemiyorum işte stock recovery'e atıyor dediğin gibi. Of Tuna abi of kafayı sıyırcam ya![]()
Kendi ses açmaması lazım. Çok garip bi sorun. Ben biraz ayarlara bakayım ama sanmıyorum bir şey çıkmaz. Muhtemelen yazılımda sıkıntı vardır.
Bende TWPR Yüklü olduğu halde knock kod da hiç bir sorun yok artı CWM yüklemek isteyen önce TWPR yi kursun TWPR üzerinden cwm yi kursun