LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

Az önce sorunun TWRP'den kaynaklandıgını ve ona yönelik bir çözüm yolu üretilip üretilemeyeceğini sordum

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] dostum bildirim panelini flasladım şimdi orjinal recovery yüklesem bi sorun olur mu ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aynen abi ya kafayı sıyırdım denemediğim yöntem kalmadı. Yahu böyle saçmalık olurmu insanı kudurtur bunlar ya. TWRP yükleyince çift dokunma bozuluyor, CWM yükleyince Stock recovery'e atıyor anlamadım gitti. Kullandığımız romda bir sorunmu var diyecem ama aynı romu kullanıp CWM yapanlar yapıyor ben yapınca stock'a atıyor anlamadım gitti yahu. bootloader kilidi falanmı var bu telefonun?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yararlı. Ve ramınada yararlı.

Ben CWM kurdum. demekki denemediğin yöntem kalmış. :D

Ama ben twrp üzerinden kurdum. knock code sorunu o yüzden devam ediyor. Şimdi tekrar sıfırdan rom atcam. sonra root atcam, sonra tekrar cwm kurcam. ondan sonra da G3 panel. Bakalım o zaman da knock code bozulcak mı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yok ya cwm kurulmuyor. Aslında stock recovery'de otg'yi görse oradan flaşlarım da görmüyor maalesef. Anca twrp yükleyeceksin de oradan flaşlayacaksın. twrp yükledikten sonra cwm'nin anlamı yok çünkü knock code bozuluyor.

cwm flaşlamanın başka yöntemi de 4.2.2'ye düşürüp rootlu 4.4.2 flaşlamak. 4.4.2 için root çıkmadan önce yaptığımız yöntem yani. başka yolu yok diyorlar.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben CWM kurdum. demekki denemediğin yöntem kalmış. :D

Ama ben twrp üzerinden kurdum. knock code sorunu o yüzden devam ediyor. Şimdi tekrar sıfırdan rom atcam. sonra root atcam, sonra tekrar cwm kurcam. ondan sonra da G3 panel. Bakalım o zaman da knock code bozulcak mı

Bu konuşmalara bakınca ne kadar cahilim dedim bi şey anlamıyorum yav bilmemek ayıp değil ama kötü. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu konuşmalara bakınca ne kadar cahilim dedim bi şey anlamıyorum yav bilmemek ayıp değil ama kötü. :)

Ben de öyleydim bir zamanlar. Hatta hala anlamadığım çok şey var. Bunlar işin en basitleri. Bir kaç kez yapsan hemen öğrenirsin. :) sadece terimleri bilmek gerek o kadar.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben de öyleydim bir zamanlar. Hatta hala anlamadığım çok şey var. Bunlar işin en basitleri. Bir kaç kez yapsan hemen öğrenirsin. :) sadece terimleri bilmek gerek o kadar.

İnşallah reis, bu arada sorununuz her neyse çözülür umarım kolay gelsin hayırlı geceler. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İnşallah reis, bu arada sorununuz her neyse çözülür umarım kolay gelsin hayırlı geceler. :)

İnşallah. Benim için knock code daha önemli. G3 panelin tadına baktım o kadar da mühim değil. :) cwm flashlanana kadar g3 panel yüklemem.
Hayırlı geceler :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Benim ses ayarlarında sessiz saatler diye bir menü var oradan hangi saatler arasında ne şekilde davranacağı ayarlanabiliyor. Benzer bir durum olabilir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Benim ses ayarlarında sessiz saatler diye bir menü var oradan hangi saatler arasında ne şekilde davranacağı ayarlanabiliyor. Benzer bir durum olabilir.

Onu biloyorum ama bu bir garip degil mi yani telefonu sessizde birakiyorum ama sabah birisi arayinca caliyor telefon

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bloother bir sorunum var ya aksam telefonu sessizde birakiyorum ancak sabah seslide oluyor hicbirsey anlamadim neden bu

Görüyorsun işte ne kadar akıllı bir telefon. :D kurduğun uygulamalardan birisi sesi açıyor olabilir mi acaba? Mesela ezan vakti uygulaması seslere müdahele ediyor. Bunun gibi bir uygulama sesi açıyor olabilir. Ya da ses ayarlarına bir bak. Esa nın dediği gibi sessiz mod da açık olabilir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Görüyorsun işte ne kadar akıllı bir telefon. :D kurduğun uygulamalardan birisi sesi açıyor olabilir mi acaba? Mesela ezan vakti uygulaması seslere müdahele ediyor. Bunun gibi bir uygulama sesi açıyor olabilir. Ya da ses ayarlarına bir bak. Esa nın dediği gibi sessiz mod da açık olabilir.

Sadece temel uygulamalar kuruli neyse bir sessiz mod ozelligini aktiflestirdim 11:30 8:30 yaptim bakalim belki de yazilimsaldir bu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sadece temel uygulamalar kuruli neyse bir sessiz mod ozelligini aktiflestirdim 11:30 8:30 yaptim bakalim belki de yazilimsaldir bu

Kendi ses açmaması lazım. Çok garip bi sorun. Ben biraz ayarlara bakayım ama sanmıyorum bir şey çıkmaz. Muhtemelen yazılımda sıkıntı vardır.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Çift tıkın düzelmesi için çözüm basit 3845#*802# yapıp ayarlar altından touch firmware upgrade seçip bir 10sn beklemek yeterli sorun düzeliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar geçen hafta lg g2 aldım.. bildirimlere güncelleme gelip duruyoo, ne yapsam karar veremiyorum, yardımcı olursanız sevinirim... g2 için 4.4.3 geldimi bunuda bilmiyorum...

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar geçen hafta lg g2 aldım.. bildirimlere güncelleme gelip duruyoo, ne yapsam karar veremiyorum, yardımcı olursanız sevinirim... g2 için 4.4.3 geldimi bunuda bilmiyorum...

Zamanın varsa bi wifi ağına bağlanıp uygulama güncellemelerini yap. Muhtemelen 4.4.2 yle almışsındır telefonu. Eğer Türkiye romuysa 4.4.3 daha gelmedi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cevabınız için teşekür edrim, paralel ithalatçı benimkisi, bazı sorunlardan bahsedilmişş yüklememe yapsam mı ne dersinizz..

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Zamanın varsa bi wifi ağına bağlanıp uygulama güncellemelerini yap. Muhtemelen 4.4.2 yle almışsındır telefonu. Eğer Türkiye romuysa 4.4.3 daha gelmedi.

Öyle bir söylemişsinki sanki Türkiye hariç diğer tüm ülkeler 4.2.3 aldı :D :D

Yok ya cwm kurulmuyor. Aslında stock recovery'de otg'yi görse oradan flaşlarım da görmüyor maalesef. Anca twrp yükleyeceksin de oradan flaşlayacaksın. twrp yükledikten sonra cwm'nin anlamı yok çünkü knock code bozuluyor.

cwm flaşlamanın başka yöntemi de 4.2.2'ye düşürüp rootlu 4.4.2 flaşlamak. 4.4.2 için root çıkmadan önce yaptığımız yöntem yani. başka yolu yok diyorlar.

Aynen kanka bende ondan bahsediyorum işte TWRP üzerinden hayli hayli kurarsın ona kimse bişi demiyor ama TWRP kurunca knock codeyi falan bozuyor. Sadece cwmyi yükleyemiyorum işte stock recovery'e atıyor dediğin gibi. Of Tuna abi of kafayı sıyırcam ya :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tlfn 4.2.2 ve paralel ithalattan alınma... 4.4.2 ye yükselteyimmi, bazı sorunların oldugunu duydum,yada 4.4.3 geldimii... şimdiden teşekkürler...

macara2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar şu an bilgisayarm Yok. Acaba telefon üzerinden root atabilecgm uygulama vs var mi ? Bulduklarım bir türlü çalışmadı G2 de

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Öyle bir söylemişsinki sanki Türkiye hariç diğer tüm ülkeler 4.2.3 aldı :D :D

Aynen kanka bende ondan bahsediyorum işte TWRP üzerinden hayli hayli kurarsın ona kimse bişi demiyor ama TWRP kurunca knock codeyi falan bozuyor. Sadece cwmyi yükleyemiyorum işte stock recovery'e atıyor dediğin gibi. Of Tuna abi of kafayı sıyırcam ya :D

Boşver yakında çözerler. Adb üzerinden yüklenir belki. [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] bi denesin bakalım.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bende TWPR Yüklü olduğu halde knock kod da hiç bir sorun yok artı CWM yüklemek isteyen önce TWPR yi kursun TWPR üzerinden cwm yi kursun

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Vikings seni facebook tan takip ediyorum kardeş yardıma ihtiyacın olursa seve seve yardımcı olurum