G2 icin tema onerisi olan var mi mumkunse icon packli retro gibi
Beyler twrp knock code sorununu çözdüm sorun karnelde![]()
Telefon müthiş. Daha dün aldım ama resmen aşık oldum telefona. O kasaya o ekranı koymuşlar ya ''Yuh'' dedim.
Zaten kernelde olur kardeş sorunu başka yerde arama 😀
Ne sandın yaprağımyarın evlendirelim o zaman sizi. Görmüşsünüz sevmişsiniz bizede evet demek düşer yani
![]()
Off Vikings. Sen ve esprilerin.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Beyler kulaklığı bilgisayara bağladım ve hafiften cızlıyor. Sizde de böyle mi yoksa kulaklıkta mı var sorun?
Dosyayı upload edip anlatcam eve geçince
Knock code bozuluyor direkt. Ekran kapalıyken çalışmıyor.
3845#*802# arıyorum karşıma seçeneklerin olduğu ekran geliyor Settings'e girip en aşağıya inip update Touch frimwareye tıklıyorum 10 saniye dokunmatiklik gidiyor ardından düzeliyor. Yazmıştım yukarki yorumda onu denersen düzelirArkadaşlar, Knock On bildirim çubuğuna 2 kez tıklayınca düne kadar çalışır durumdaydı bugün olmuyor artık ne yapmam lazım ayarı varmı
Bugün telefonumun 2. günü. Şarj iyi mi acaba? Şarjdan çıkarırken elektrik işareti yoktu ve çıkardım. Kurcaladım; Wi-Fi açıktı, (20 dakika içerisinde full açık değil) kamerayla uğraştım ve Bluetooth bugu hala var. 20 dakikada %99'a indi. %0 ekran parlaklığı ile. İyi mi?
Bugün telefonumun 2. günü. Şarj iyi mi acaba? Şarjdan çıkarırken elektrik işareti yoktu ve çıkardım. Kurcaladım; Wi-Fi açıktı, (20 dakika içerisinde full açık değil) kamerayla uğraştım ve Bluetooth bugu hala var. 20 dakikada %99'a indi. %0 ekran parlaklığı ile. İyi mi?
Kullandikca oturur sarjin cok takma kullanmana bak sen
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] moralimi bozdu ya.Ben de de 15 dk oldu bugun duruma gore degisir misal yarim saati de gordum ama fazla ugrasmadim takma o yuzden
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] moralimi bozdu ya.![]()
internet ayarlarını tekrar operatörden iste ya da lkendin yap düzelirTelefonu fabrikaya ayarlarına döndürdüm mobil internet ayarlarını yapmama rağmen mobilden internete giremiyorum sebebi nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum...
Bugün rastgele güncelleme kontrolü yaptım ve 40 mb buldu arkadaşlar. GÜncellemeyi yapınca kulaklık sorunu, ses boğulması ortadan kalktı.
Surum nedir yazilim bilgileri screenshot paylasabilir misin