LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
G2 icin tema onerisi olan var mi mumkunse icon packli retro gibi

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Telefon müthiş. Daha dün aldım ama resmen aşık oldum telefona. O kasaya o ekranı koymuşlar ya ''Yuh'' dedim.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Telefon müthiş. Daha dün aldım ama resmen aşık oldum telefona. O kasaya o ekranı koymuşlar ya ''Yuh'' dedim.

Ne sandın yaprağım :D yarın evlendirelim o zaman sizi. Görmüşsünüz sevmişsiniz bizede evet demek düşer yani :P

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ne sandın yaprağım :D yarın evlendirelim o zaman sizi. Görmüşsünüz sevmişsiniz bizede evet demek düşer yani :P

Off Vikings. Sen ve esprilerin. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler kulaklığı bilgisayara bağladım ve hafiften cızlıyor. Sizde de böyle mi yoksa kulaklıkta mı var sorun?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Off Vikings. Sen ve esprilerin. :)

Beyler kulaklığı bilgisayara bağladım ve hafiften cızlıyor. Sizde de böyle mi yoksa kulaklıkta mı var sorun?

Telefonda sorun çıkmıyorsa bilgisayardan kaynaklıdır. Veya şarkıdan. Aynı şarkı hem telefonda hemde bilgisayarda sorunlu çalışıyorsa kulaklıktandır. Espirilerim şekil önümden çekil qapaq :P

Dosyayı upload edip anlatcam eve geçince

Bro kernel diyosunda nasıl bişi? yani güzel çalışıyormu bir sıkıntısı falan yok dimi?. Hadi bekliyoruz upload et :D Düzelmezse evline ateşler salarım ama :D

Knock code bozuluyor direkt. Ekran kapalıyken çalışmıyor.

Sorun ne biliyormusun, Ekran kilitliyken ekran üzerinde yaptığımız hiç bir tuş kombinasyonunu telefon algılamıyor. Olay bundan ibaret, İstersek çift tıkalyalım istersen Knock code girelim hiç biri algılamıyor.

3845#*802# arıyorum karşıma seçeneklerin olduğu ekran geliyor Settings'e girip en aşağıya inip update Touch frimwareye tıklıyorum 10 saniye dokunmatiklik gidiyor ardından düzeliyor. Fakat düzelen şey ekrana çift tıklama olayı düzeliyor fakat yanında bir sorun daha getiriyor lanet olsı şey :D Knock code bile yapsak ekrana çift tıkladığımızda kilit ekranı geliyor sonra knock codeyi girmemiz gerekiyor. Aşırı saçma bişi ya bunu yapanın birliklerini bozsun ateşler salsın ya :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, Knock On bildirim çubuğuna 2 kez tıklayınca düne kadar çalışır durumdaydı bugün olmuyor artık ne yapmam lazım ayarı varmı

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar, Knock On bildirim çubuğuna 2 kez tıklayınca düne kadar çalışır durumdaydı bugün olmuyor artık ne yapmam lazım ayarı varmı
3845#*802# arıyorum karşıma seçeneklerin olduğu ekran geliyor Settings'e girip en aşağıya inip update Touch frimwareye tıklıyorum 10 saniye dokunmatiklik gidiyor ardından düzeliyor. Yazmıştım yukarki yorumda onu denersen düzelir :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bugün telefonumun 2. günü. Şarj iyi mi acaba? Şarjdan çıkarırken elektrik işareti yoktu ve çıkardım. Kurcaladım; Wi-Fi açıktı, (20 dakika içerisinde full açık değil) kamerayla uğraştım ve Bluetooth bugu hala var. 20 dakikada %99'a indi. %0 ekran parlaklığı ile. İyi mi?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşalar Türkiyeye güncelleme verilmediği için yarın operasyon başlatıyoruz. Kit kat'ta verilmemişti atmadığımız ticket kalmadı haber sitelerine bile çıktık yine aynısını yapmayı planlıyoruz. Yarın gelişmelerden haber vericez takipte kalın:
https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/653859104708094

Bugün telefonumun 2. günü. Şarj iyi mi acaba? Şarjdan çıkarırken elektrik işareti yoktu ve çıkardım. Kurcaladım; Wi-Fi açıktı, (20 dakika içerisinde full açık değil) kamerayla uğraştım ve Bluetooth bugu hala var. 20 dakikada %99'a indi. %0 ekran parlaklığı ile. İyi mi?

Kötü

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kullandikca oturur sarjin cok takma kullanmana bak sen

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Ben de de 15 dk oldu bugun duruma gore degisir misal yarim saati de gordum ama fazla ugrasmadim takma o yuzden

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
ya knock code bi gelse yoksa bende rom atcam bu ay gelcek diyolar inşallah aynen yarın operasyon yapalım :D

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] moralimi bozdu ya. :P

Bende bozayimmi :)
ypypy3e6.jpg
yqu2a3ud.jpg
e6a9anup.jpg

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Telefonu fabrikaya ayarlarına döndürdüm mobil internet ayarlarını yapmama rağmen mobilden internete giremiyorum sebebi nedir acaba yardımlarınızı bekliyorum...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
beyler g2 ye rom atmayı düşünüyorumda rom atınca türkiyeden ne farkı oluyor şöyle olarak mesela türkiyedede 20D sürümü var ondan ne farkı olur dili filan değişirmi almanya romunda

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bugün rastgele güncelleme kontrolü yaptım ve 40 mb buldu arkadaşlar. GÜncellemeyi yapınca kulaklık sorunu, ses boğulması ortadan kalktı.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar g3 keyboard g2 icin rootsuz var mi direk yukleme seklinde