haydarsagirr
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
alabiliyorum abi sıkıntı yokta usb kablo bağlantısı sağlanamadı diyorTelefonu download mod'a alabiliyor musun? Veya recovery mod'a?
alabiliyorum abi sıkıntı yokta usb kablo bağlantısı sağlanamadı diyorTelefonu download mod'a alabiliyor musun? Veya recovery mod'a?
Spigen Slim Armor aldım, cam jelatin sipariş ettim. Artık telefona bir şey olmaz herhalde.
Sen denedin herhalde gardas![]()
Cam jelatin gereksiz ya. Tabi kullanıma bağlı cok düşürüyorsan al. Sadece spigen yeterli olur bende var hayvan gibi koruyor. Cam jelatin ekran parlaklığını düşürdüğünü net görüntü alamadığımızı söylüyorlar ne kadar doğuru bilmiyorum. Hem cam jelatin nasıl takılıyor? yani elimizle yamultabiliyormuyuz yoksa bildiğimiz camdanmı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada ben spigen aldığımda 3 tane ekran koruyucu film bedava verdiler 3üde çöpe gitti takamadım.
Bende 1 aydır jelatinsiz kullanıyorum yağ gibi kayıyor süper bide 0.2 mm kılıf çok şekil duruyor. Alüminyum kaplama gelmedi 3 hafta oldu paramı iade ettirdim Mersin e gidince bidaha sipariş edecem ama bakalım.![]()
Sendeki cesaret bende olsa...Korkudan Spigen Slim Armor aldım ve cam jelatin sipariş ettim. Düşün artık ne kadar korktuğumu.
![]()
1 kere şarj ettim. Ekran parlaklığı %0. Bluetooth bugunu ve daha telefonun yeni olmasını (Salı günü elime geçti) göz önüne alırsak sizce batarya performansı iyi mi?
![]()
![]()
![]()
![]()
@Bloother Reis geçen animasyon ölçeği falan ayarı vardı kapattığım zaman Knock On bildirim çubuğuna işlemiyor bide ekran kapanma efekti çalışmıyor siz dede öyle mi?
O kadar oyun oynamışsın fazla bile dayanmış.![]()
Onu tamamen kapatınca telefon cozutuyorArama yerine girip 3845#*802# yazarsan bir menü açılıcak ordan Settings'e gir en aşağıya in orda Update Touch Frimware yazması lazım ona tıkla 10 saniye dokunmatiklik çalışmayacak sonra düzelicek.
![]()
Arkadaslar söyle bisi aldim ama bunu tlfnun icinde bulamiyorum.nereye bakmaliyim
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Reis geçen animasyon ölçeği falan ayarı vardı kapattığım zaman Knock On bildirim çubuğuna işlemiyor bide ekran kapanma efekti çalışmıyor siz dede öyle mi?
![]()
Arkadaslar söyle bisi aldim ama bunu tlfnun icinde bulamiyorum.nereye bakmaliyim
Dostlar bu arkadaki lg logosunu nerden bulabilirim L si duruyo G si düştüvarmıdır alabileceğim bi yer bildiğiniz ?
Marketten es dosya yoneticisi indir resimdeki yere tikla ordan usb aygitini sec![]()
Dostm hangi seri kullanıyosun kronik mi acaba
Kronik derken o logo yapıştırma öndeki lg logosu gibi gömülü değil yani bi yere takıldığında çıkabilir lg yazısı.
Belki sonraki serilerde düzeltilmiştir diye soruyorum yoksa bende biliorm yapştırma olduğunu![]()
Iyi aksamlar. Az once 4k video denemek icin root attım telefona.yuklemisken Xposed framework ve G2 xposedi yuklemek istiyorum ama framework u kurarken bu uyariyi veriyo bi sıkıntı cikarmaz demi bu asamadan sonra ??![]()
Yok kardeşim bişi olmuyor. 50 kere kurup silmişimdir xposed ınstalleri bir sorun görmedim.
Sanirim facebooktaki sayfa sizindi. Birisi twrp recovery yi anlattiginiz gönderide sonda bir yorum atmis telefonunun çöktügüyle ilgili. Böyle bir ihtimal var mi ??![]()
Sanirim facebooktaki sayfa sizindi. Birisi twrp recovery yi anlattiginiz gönderide sonda bir yorum atmis telefonunun çöktügüyle ilgili. Böyle bir ihtimal var mi ??![]()