LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Spigen Slim Armor aldım, cam jelatin sipariş ettim. Artık telefona bir şey olmaz herhalde.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Spigen Slim Armor aldım, cam jelatin sipariş ettim. Artık telefona bir şey olmaz herhalde.

Cam jelatin gereksiz ya. Tabi kullanıma bağlı cok düşürüyorsan al. Sadece spigen yeterli olur bende var hayvan gibi koruyor. Cam jelatin ekran parlaklığını düşürdüğünü net görüntü alamadığımızı söylüyorlar ne kadar doğuru bilmiyorum. Hem cam jelatin nasıl takılıyor? yani elimizle yamultabiliyormuyuz yoksa bildiğimiz camdanmı :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada ben spigen aldığımda 3 tane ekran koruyucu film bedava verdiler 3üde çöpe gitti takamadım.

Sen denedin herhalde gardas :)

Ben çok dikkatli kullanıcıyımdır :P [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] gibi telefonu arada atmıyorum duvarlara :D :D :D 2 kez falan duşurdum oda halıya halınında maşallahı var poful pofu, düşünce tekrar düşmek istiyor o derece :) Spigen var zaten istesede bişi olamaz :D [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] halen silikonlu kılıf kullansın ay canın kıyamamki :(

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Cam jelatin gereksiz ya. Tabi kullanıma bağlı cok düşürüyorsan al. Sadece spigen yeterli olur bende var hayvan gibi koruyor. Cam jelatin ekran parlaklığını düşürdüğünü net görüntü alamadığımızı söylüyorlar ne kadar doğuru bilmiyorum. Hem cam jelatin nasıl takılıyor? yani elimizle yamultabiliyormuyuz yoksa bildiğimiz camdanmı :D

Bu arada ben spigen aldığımda 3 tane ekran koruyucu film bedava verdiler 3üde çöpe gitti takamadım.

Aynen, ben de 2 tanesini takamadım. Ya Allah korusun telefon ekran üstü yere düşerse diye mantıklı geldi bana. Ekrana 500 TL vereceğime cam jelatin kırılsın 55 TL gitsin. Hem çizilmez, parmak bırakmaz ve istediğim zaman çıkarıp takabilirim. Videosunu izledim. Hani 1 ve 2 oluyor ya jelatinde, 1'i çıkarıyoruz, sonra yapıştırıyoruz, sonra 2'yi çıkarıyoruz falan işte. Adam 1 ve 2'yi en başta çıkarıp cam jelatini öyle taktı ve hava kendi kendine çıktı videoda. Makasla falan çizmeye çalıştı, sonra bezle sildi, kameraya doğru gösterdi ve çizik falan yoktu. Yere düştüğünde de sağlam olarak alırız herhalde telefonu.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende 1 aydır jelatinsiz kullanıyorum yağ gibi kayıyor süper bide 0.2 mm kılıf çok şekil duruyor. Alüminyum kaplama gelmedi 3 hafta oldu paramı iade ettirdim Mersin e gidince bidaha sipariş edecem ama bakalım. :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu G2'nin güç tasarrufları çok yetersiz ama G2 ne zaman çalışıp çalışmayacağını biliyor.

5e7u4u8a.jpg

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bende 1 aydır jelatinsiz kullanıyorum yağ gibi kayıyor süper bide 0.2 mm kılıf çok şekil duruyor. Alüminyum kaplama gelmedi 3 hafta oldu paramı iade ettirdim Mersin e gidince bidaha sipariş edecem ama bakalım. :)

Sendeki cesaret bende olsa... :) Korkudan Spigen Slim Armor aldım ve cam jelatin sipariş ettim. Düşün artık ne kadar korktuğumu. :)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sendeki cesaret bende olsa... :) Korkudan Spigen Slim Armor aldım ve cam jelatin sipariş ettim. Düşün artık ne kadar korktuğumu. :)

Bende öyleydim ama alalı 7 ay oldu alıştım artık ondan yoksa QuickWindow, SlimArmor, Slikon kılıf ve ekran koruyucu vardı bir zaman sonra sıkıyor şimdi böyleyim ama 2 hafta sonra kaplama Sticker alacam bakalım. :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
1 kere şarj ettim. Ekran parlaklığı %0. Bluetooth bugunu ve daha telefonun yeni olmasını (Salı günü elime geçti) göz önüne alırsak sizce batarya performansı iyi mi?

zadu4u5y.jpg

zydaqeqy.jpg

uvapyrun.jpg

a3y9are9.jpg

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Reis geçen animasyon ölçeği falan ayarı vardı kapattığım zaman Knock On bildirim çubuğuna işlemiyor bide ekran kapanma efekti çalışmıyor siz dede öyle mi?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Bloother Reis geçen animasyon ölçeği falan ayarı vardı kapattığım zaman Knock On bildirim çubuğuna işlemiyor bide ekran kapanma efekti çalışmıyor siz dede öyle mi?

Onu tamamen kapatınca telefon cozutuyor :D Arama yerine girip 3845#*802# yazarsan bir menü açılıcak ordan Settings'e gir en aşağıya in orda Update Touch Frimware yazması lazım ona tıkla 10 saniye dokunmatiklik çalışmayacak sonra düzelicek.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Onu tamamen kapatınca telefon cozutuyor :D Arama yerine girip 3845#*802# yazarsan bir menü açılıcak ordan Settings'e gir en aşağıya in orda Update Touch Frimware yazması lazım ona tıkla 10 saniye dokunmatiklik çalışmayacak sonra düzelicek.

Yok ya bende düzelmiyor tekrar. .5x
Yapınca ardından yeniden başlatınca düzeldi. :)

derins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
epa2uzep.jpg

Arkadaslar söyle bisi aldim ama bunu tlfnun icinde bulamiyorum.nereye bakmaliyim

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar bu arkadaki lg logosunu nerden bulabilirim L si duruyo G si düştü :D varmıdır alabileceğim bi yer bildiğiniz ?

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi aksamlar. Az once 4k video denemek icin root attım telefona.yuklemisken Xposed framework ve G2 xposedi yuklemek istiyorum ama framework u kurarken bu uyariyi veriyo bi sıkıntı cikarmaz demi bu asamadan sonra ??
nu9yqubu.jpg

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Iyi aksamlar. Az once 4k video denemek icin root attım telefona.yuklemisken Xposed framework ve G2 xposedi yuklemek istiyorum ama framework u kurarken bu uyariyi veriyo bi sıkıntı cikarmaz demi bu asamadan sonra ??
nu9yqubu.jpg

Yok kardeşim bişi olmuyor. 50 kere kurup silmişimdir xposed ınstalleri bir sorun görmedim.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok kardeşim bişi olmuyor. 50 kere kurup silmişimdir xposed ınstalleri bir sorun görmedim.

Sanirim facebooktaki sayfa sizindi. Birisi twrp recovery yi anlattiginiz gönderide sonda bir yorum atmis telefonunun çöktügüyle ilgili. Böyle bir ihtimal var mi ??
epesyged.jpg

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sanirim facebooktaki sayfa sizindi. Birisi twrp recovery yi anlattiginiz gönderide sonda bir yorum atmis telefonunun çöktügüyle ilgili. Böyle bir ihtimal var mi ??
epesyged.jpg

Evet sayfa bana ayit. Ben telefona defalarca custom rom attım defalarca stock roma döndüm haliyle 10 kereden daha fazla TWRP kurmuşumdur belki daha fazla yalansız. Şimdiye kadar hiç bir veri kaybı çökme vs yaşamadım. İnsanlar yapmayı bilmiyorlar telefonu bozuyorlar sonrada çöktü diye yorum atıyorlar hiç takmıyorum bile böyle insanları. Root TWRP Recovery Stock rom nasıl yapılır diye video hazırladım sayfaya attım ayriyetten konu açmıştım ondan önce fakat sayfaya şöyle mesaj geliyor '' Root nasıl yapabilirim? '' böyle insanlarla uğraşıyorum günde 100 defa. Eğer videoda anlattıklarımı yaparsanız kolaylıkla yüklenir.

epesyged.jpg

Evet sayfa bana ayit. Ben telefona defalarca custom rom attım defalarca stock roma döndüm haliyle 10 kereden daha fazla TWRP kurmuşumdur belki daha fazla yalansız. Şimdiye kadar hiç bir veri kaybı çökme vs yaşamadım. İnsanlar yapmayı bilmiyorlar telefonu bozuyorlar sonrada çöktü diye yorum atıyorlar hiç takmıyorum bile böyle insanları. Root TWRP Recovery Stock rom nasıl yapılır diye video hazırladım sayfaya attım ayriyetten konu açmıştım ondan önce fakat sayfaya şöyle mesaj geliyor '' Root nasıl yapabilirim? '' böyle insanlarla uğraşıyorum günde 100 defa. Eğer videoda anlattıklarımı yaparsanız kolaylıkla yüklenir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
O degil de quick remote evdeki tuplu tvde calisti ya yav :D cok ilgincime gitti hic beklemiyordum