seyithan42
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Google play ayarlarına gir widgetleri otomatik ekle tikini kaldır
Eyvallah mamiko
Bu gurubu seviyorum ya herkes birşeyler biliyor ben hariç

Google play ayarlarına gir widgetleri otomatik ekle tikini kaldır
Beyler beyaz g2me spigen kap alcam ne renk iyi gider kullananlar yardmcı oln ltfen internette full siyah g2 ile resimleri var
Altın olan sürümü görmemiş olan arkadaşlar için özel çektim kendim 😀![]()
Bu arada arkadaşlar red ve gold G2 lerde hiçbir şekilde arka kapak oynaması ve gıcırtı yok almak isteyen arkadaşlara duyrulur.
Spigen slimarmor kiliflar siyah zemin uzerine farkli renklerde oldugu icin telefonun rengi pek onemli degil. Hangi rengi begendiysen onu al.
Beyaz daha iyi olur heralde genede saol![]()
Çok cahilsin viko.![]()
Stock kamera apk'si varmı? Ben hiç denk gelmedim? Google kamerayı de denediniz mi? Birde ne sorun oldu. Geri Stock' a dönüyorsunuz?
inkaar edenmi var cnm hıh .s
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sağdaki mat siyahımsı var bendede çok hoş ve cool.![]()
öhhhhYuh naptın sen be bluetooth.
![]()
![]()
Arkadaşlar Gittigidiyor'dan 1215 TL'ye paralel ithalatlı LG G2 32 GB sipariş ettim. Kliksa'dan alacaktım ama gold rengindeydi. Bu yüzden Gittigidiyor'dan siyah sipariş ettim. 100 World ile 1115 TL'ye geldi. Bana ulaştığında ilk ne yapmamı önerirsiniz? Açmadan şarj mı etmeliyim? Yoksa cihazı hemen açıp şarj uyarısı verene kadar kurcalamalı mıyım? Siz ne önerirsiniz?
Ilk bi olu piksele ve imei kaydına bak sonra şarjı bitirip sonra fulle pil simgesinin icindeki isaret gidene kadar
Arkadaşlar Gittigidiyor'dan 1215 TL'ye paralel ithalatlı LG G2 32 GB ve Spigen Slim Armor (mavi) yanında da 2 ekran filmi ile 30 TL'ye sipariş ettim. Kliksa'dan LG G2 alacaktım ama gold rengindeydi. Bu yüzden Gittigidiyor'dan siyah sipariş ettim. 100 World ile 1115 TL'ye geldi. Bana ulaştığında ilk ne yapmamı önerirsiniz? Açmadan şarj mı etmeliyim? Yoksa cihazı hemen açıp şarj uyarısı verene kadar kurcalamalı mıyım? Siz ne önerirsiniz?
Arkadaslar soru geliyor ben telefonu gece sarjda birakiyorum sabaha dolu aliyorum ancak bunun vir zarari var mi cunku yeni nesillerde dolunca kesiyor baglantiyi diye biliyorum