LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Şarjı kesmiyor sanırım. Kesseydi bir süre sonra 99'a düşerdi şarjdayken kullandığımızda. Şarj simgesi kaybolunca telefonu şarjdan çekmeden kullanın yoğun bi şekilde. Hatta oyun oynayın. Eğer şarjı 100'ün altına düşmezse kesmiyordur mantıken. Zaten telefon da bize özellikle, batarya doldu, şarjı çıkarın diye uyarı veriyor. Şarjı kesmiş olsa bu uyarı çıkmaz, dolsa bile akım az da olsa devam ediyor. Bu benim düşüncem tabi, siz bu durumu nasıl açıklarsınız bilemem.

Sarj aletini çıkarın diyor çünkü şarj aletinin içindeki devreye enerji gidiyor ancak telefon %100 den sonra elektrik simgesi gidince elektrik almıyor yani sadece şarj aleti elektrik yiyor

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar LG G2'nin 404K serisi iyi mi? Ben 404K serili G2 sipariş ettim de.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşalar şöyle izah ediyim. Telefonu takın %100 olsun ve elektrik işareti gitsin. Ardından şarz ağletine dokunun. Soğuk olduğunu görüceksiniz. %90 95 de şarz ederken dokunun bide alev alev yandığını hissedeceksiniz. Elektrik işareti halen daha doldurduğunu gösteriyordur. İşaret kaybolduğunda telefona bir yükleme yapılmıyor ve şarz ağleti kendini bir nevi kapatıyor bu yüzden soğuyor. Eğer şarzda takılıyken kullanmaya başladığınızda bir miktarını bataryadan alınca şarz ağleti tekrar devreye giriyor. O bir miktar dediğim %99 a inmesinden bahsetmiyorum, birazcık kullanın %99 a inmesin %100 de kalsın görüceksinizki Elektrik işareti tekrar ortaya çıkıcak. LG bunuda düşünmüş işte. Telefonu akşam yatarken koyup sabah kalkınca alan insanlar var. Bir noktadan sonra doldurmayı bırakıyor ve şarzda kalması telefona bir hasar vermiyor. Yukardaki arkadaş demişki yemek yedik doyduk ama halen daha yiyoruz. Hayır bu yanlış. Şarzı zaten kesiyor, eğerki %100 olup elektrik işareti gittikten sonra halen daha şarz etmeye devam etseydi o uyuduğumuz süre içerisinde batarya patlardı. Dediğimi uygulayın arkadaşlar. Telefonu şarza taktığınızda elektrik işareti gittikten sonra halen prizde takılı bırakın arada elinizle şarz ağletine dokunun. Soğuk olucaktır. Elektrik işareti gitmeden önce dokunursanız alev alev olduğunuda hissedeceksiniz :) Hadi artık bu yorumda nokta olsun daha fazla uzatmayalım arkadaşlar şarz muhabbetini. İtirazı olan kendince haklı olsun burdan devam etmeyiniz.

Ben şarjı kestiğini bilmiyordum. Daha G2'me kavuşamadım. :) Salı gelir herhalde.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
ehevuzy7.jpg

S3 Mini'yle yakaladığım bu pil performansını G2 ile yakalayabilir miyim acaba? (Hile yok)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
G2'de 7-8 saati görürsün ama s3 minide bu ekran süresi imkansız inandırıcı değil,anca full video izlersen belki.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G2'de 7-8 saati görürsün ama s3 minide bu ekran süresi imkansız inandırıcı değil,anca full video izlersen belki.

Ben de inanamadım kardeş. Üstelik telefona bakınca ya Wi-Fi açarım ya Mobil Veri ya da oyun. Hiç video izlemem. Hile yapmam ben. O zaman da Wi-Fi açıktı ama şarj %1'de diye kapattım. Direk şarj aletine koştum. :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] Ya 1500mah bataryayla en kral optimizasyon yapılmış olsun yine alamazsın o ekran süresini,sarjı 100 yapmadan cekip kullanmış olabilirsin anca öyle değil 6 saat, 3,3,5 saat ekran anca alırsın,sen şu benim s3 mini asphalt 8,mkdern combatı falan kasmıyo diyen arkadaşsın galiba emin ol G2 de bile biraz kasacak dediğin oyunlar ben seni samimi bulmuyorum malesef,iyi forumlar.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ya 1500mah bataryayla en kral optimizasyon yapılmış olsun yine alamazsın o ekran süresini,sarjı 100 yapmadan cekip kullanmış olabilirsin anca öyle değil 6 saat, 3,3-5 saat ekran anca alırsın,sen şu benim s3 mini asphalt 8,mkdern combatı falan kasmıyo diyen arkadaşsın galiba emin ol G2 de bile biraz kasacak dediğin oyunlar ben seni samimi bulmuyorum malesef,iyi forumlar.

İnanıp inanmamak sana kalmş kardeş. Samsung'ta akrabalarım mı var acaba? :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] Ya 1500mah bataryayla en kral optimizasyon yapılmış olsun yine alamazsın o ekran süresini,sarjı 100 yapmadan cekip kullanmış olabilirsin anca öyle değil 6 saat, 3,3,5 saat ekran anca alırsın,sen şu benim s3 mini asphalt 8,mkdern combatı falan kasmıyo diyen arkadaşsın galiba emin ol G2 de bile biraz kasacak dediğin oyunlar ben seni samimi bulmuyorum malesef,iyi forumlar.

Kardeşim ben yalan söylesem elime ne geçecek ki? 6 saat ekran süresi aldım diye ödül mü verecekler bana? Veya "MC 3, Asphalt 8'i S3 Mini'yle rahatlıkla oynuyorum" diyince Samsung bana para mı verecek? Böyle olmuş olsa neden G2 alayım? Yalan söylüyorum varsay, benim dediklerime inanıp S3 Mini aldı birisi diyelim. Sonra da dediklerimin hiçbirisini yapamadı. Sonra neden boş yere vicdan azabı çekeyim ki? Dediklerim doğru, bunu bil yeter.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sarji kesiyor tabi akim duruyor ama cihazı kontrol altinda tutup sarjda eger cihazi kullanirsan gücü sarj aletinden sagliyor.bataryayi bosaltmiyor..bu da benim bakış açım: ) (daha önce n8 vardi nokia sarjda iken 3g üzerinden görüntülü görüşme yapardım cihazin sarji sarjda olmasina rağmen biterdi vede acayip isinirdi) 😄

Bu da mantıklı tabi. :)

Viko ( [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ) sen açıklama yapmasaydın olmazdı zaten :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Off, çok sabırsızım ya. Kargo Pazartesi yola çıkacağına göre en geç Çarşamba gelir bir aksilik olmazsa. Daha şimdiden sabrım tükendi ya. Dört gözle bekliyorum G2'yi. İnşallah beklentilerimi karşılar.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Off, çok sabırsızım ya. Kargo Pazartesi yola çıkacağına göre en geç Çarşamba gelir bir aksilik olmazsa. Daha şimdiden sabrım tükendi ya. Dört gözle bekliyorum G2'yi. İnşallah beklentilerimi karşılar.

Nereden almistin

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yavvv yemişimm temanızıı wıdget inizide :)) Ben çektim 8. kattan odamdan ohh mis mahalle manzarasııı indiripp abii

9Xl8O5.jpg

ohhh mis bakın LG G2 sağolsun <3
4mO2XA.png

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ury5anaz.jpg

20D'ye geçtim ben de şimdi. bu arada eski yöntem bende de yemiyor artık. [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] yeni yöntemle kurdum.
Ayrıca pc'de antivirüs varsa kapatıp öyle güncelleyin. Engel oluyor. Hata veriyor.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ury5anaz.jpg

20D'ye geçtim ben de şimdi. bu arada eski yöntem bende de yemiyor artık. [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] yeni yöntemle kurdum.
Ayrıca pc'de antivirüs varsa kapatıp öyle güncelleyin. Engel oluyor. Hata veriyor.

Aynen. Yeni yönteme muhtac kaldik. Biri LG'yi uyandirmis.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaslar 2 3 ay trde ikamet edicemde dandik bir telin imeisini g2 ye aktarmamiz mumkun mu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aynen. Yeni yönteme muhtac kaldik. Biri LG'yi uyandirmis.

İmternet bağlantı hatası aldım ne alakaysa. İnternetim var halbuki. Neyse dedim rehberdeki gibi yapayım dedim yaptım. 6 buçuk dakikada yüklendi. :P
Knock code da ilaç gibi geldi ya. Ekran en ufak dokunmada açılıyordu.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İmternet bağlantı hatası aldım ne alakaysa. İnternetim var halbuki. Neyse dedim rehberdeki gibi yapayım dedim yaptım. 6 buçuk dakikada yüklendi. :P
Knock code da ilaç gibi geldi ya. Ekran en ufak dokunmada açılıyordu.

Aynen. Knock code girmek icin guc tusuna.basmaya gerek yok biliyosun demi :P ekran kapaliykende sifreyi girince aciliyor :P

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Azıcık ingilizce çalışayım dedim bildirimlerden sonra hevesim kaçtı finallerde geldi çaresizim. :(

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aynen müthiş müthiş. Arada tutturamıyom gerçi ama olsun alışırım. :D

Ekran kapaliyken nerdeyse hic tutturamiyorum :D ahaha sinir oluyorum sonra. Ama knock code iyi birsey. Artik telefonumu kurcalayamiyorlar. Sifreyide yapamiyolar cok egleniyorum :D