LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beyler beyaz g2me spigen kap alcam ne renk iyi gider kullananlar yardmcı oln ltfen internette full siyah g2 ile resimleri var

Spigen slimarmor kiliflar siyah zemin uzerine farkli renklerde oldugu icin telefonun rengi pek onemli degil. Hangi rengi begendiysen onu al.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Altın olan sürümü görmemiş olan arkadaşlar için özel çektim kendim 😀
ynenereq.jpg

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
10 adet slim armor kılıf geliyor önümüzdeki hafta içinde 5 beyaz 3 siyah 2 lacivert düşünen olursa 1 ekran filmi hediye 20 tl.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu arada arkadaşlar red ve gold G2 lerde hiçbir şekilde arka kapak oynaması ve gıcırtı yok almak isteyen arkadaşlara duyrulur.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler widget g3 gibi olsun diye uğraştım biraz ama alt tarafta beyazlık kaldı oraya bişey yazılabilir yada batarya durumu eklenebilir sizce nasıl birşeyle tamamlasam güzel olur ?

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Stock kamera apk'si varmı? Ben hiç denk gelmedim? Google kamerayı de denediniz mi? Birde ne sorun oldu. Geri Stock' a dönüyorsunuz?

Hocam G3'ün stock kamera apk'sini kurmuştum, Kamera durduruldu diye hata veriyordu. Yükseltme hatalarını gider' yaparak düzelttim sorunu. Teşekkür ederim.

nus_yam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telden Youtube a giris yyapamiyorum . Nasil yapabilirim aciklabilirmisiniz dns ayarlari felan nerda :)))

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Psiphon diye bir uygulama var google play store da ucretsiz onu indir..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar Gittigidiyor'dan 1215 TL'ye paralel ithalatlı LG G2 32 GB ve Spigen Slim Armor (mavi) yanında da 2 ekran filmi ile 30 TL'ye sipariş ettim. Kliksa'dan LG G2 alacaktım ama gold rengindeydi. Bu yüzden Gittigidiyor'dan siyah sipariş ettim. 100 World ile 1115 TL'ye geldi. Bana ulaştığında ilk ne yapmamı önerirsiniz? Açmadan şarj mı etmeliyim? Yoksa cihazı hemen açıp şarj uyarısı verene kadar kurcalamalı mıyım? Siz ne önerirsiniz?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Arkadaşlar Gittigidiyor'dan 1215 TL'ye paralel ithalatlı LG G2 32 GB sipariş ettim. Kliksa'dan alacaktım ama gold rengindeydi. Bu yüzden Gittigidiyor'dan siyah sipariş ettim. 100 World ile 1115 TL'ye geldi. Bana ulaştığında ilk ne yapmamı önerirsiniz? Açmadan şarj mı etmeliyim? Yoksa cihazı hemen açıp şarj uyarısı verene kadar kurcalamalı mıyım? Siz ne önerirsiniz?

Ilk bi olu piksele ve imei kaydına bak sonra şarjı bitirip sonra fulle pil simgesinin icindeki isaret gidene kadar

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ilk bi olu piksele ve imei kaydına bak sonra şarjı bitirip sonra fulle pil simgesinin icindeki isaret gidene kadar

Yani geldiğinde hemen açmalı mıyım? Hemen açsam da şarj uyarısı verince mi şarj etmeliyim yoksa şarjı tamamen bitirip mi şarj etmeliyim?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar soru geliyor ben telefonu gece sarjda birakiyorum sabaha dolu aliyorum ancak bunun vir zarari var mi cunku yeni nesillerde dolunca kesiyor baglantiyi diye biliyorum

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Gittigidiyor'dan 1215 TL'ye paralel ithalatlı LG G2 32 GB ve Spigen Slim Armor (mavi) yanında da 2 ekran filmi ile 30 TL'ye sipariş ettim. Kliksa'dan LG G2 alacaktım ama gold rengindeydi. Bu yüzden Gittigidiyor'dan siyah sipariş ettim. 100 World ile 1115 TL'ye geldi. Bana ulaştığında ilk ne yapmamı önerirsiniz? Açmadan şarj mı etmeliyim? Yoksa cihazı hemen açıp şarj uyarısı verene kadar kurcalamalı mıyım? Siz ne önerirsiniz?

Öncelikle hayırlı olsun, telefon gelince ölü piksel testi vb. şeyleri yap sonra şarj bitene kadar kurcala herşeyine bak zaten o heyecanla istemeden heryeri kurcalıyorsun sonra şarjı doldur pil içindeki elektirik simgesi gidinceye kadar, imei kontrol etmeyide unutma bu arada ve güle güle kullan. :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar soru geliyor ben telefonu gece sarjda birakiyorum sabaha dolu aliyorum ancak bunun vir zarari var mi cunku yeni nesillerde dolunca kesiyor baglantiyi diye biliyorum

Bende öyle yapıyorum bi zararı olur mu diye lg ile iletişime geçtim herhangi bir sorun olmayacağını söylediler

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Zaten elektrik simgesi gidiyor bi sorun olmaz heralde