LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya peki lisans sormadan,tam versiyon olarak apkları nereden inderebilirim,yaklaşık 1500 tane reklama tıklamadan,sağlam bir yer bilen varsa özelden yazabilir mi özelden bir de ahmet abi o malum sitede çok reklam çıkıyor ya.

Evet evet. Reklamdan zaten apkya tiklayamiyorum. Ama baska bir site yok sanirim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben bi site biliyorum ama söylemem. o kadar da değil. :P siz benim mediafire hesabımdan indirin. :P kıh kıh kıh :devil:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O hesabi guncellemen lazim ya. Yeni birseyler ekledinmi ki? Bakmiyorum bayadir

Uygulamaları sürekli güncelliyorum ki. Takip et. Şuan 10-15 tanesi güncellenecek. Onları da yarın güncellerim. Varsa özel istek uygulamanız söyleyin hemen upload ederim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Uygulamaları sürekli güncelliyorum ki. Takip et. Şuan 10-15 tanesi güncellenecek. Onları da yarın güncellerim. Varsa özel istek uygulamanız söyleyin hemen upload ederim.

Adamsin. Wildblood ozel istegim :P para vermek istemiyorum simdi ya.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
1.5 saat aralıksız GTA SA oynadım şarj 26% gitti sizce nasıl telefon yanmadığına dua ettim dalmışım oyuna ne ara geçti anlamadım. :)

e4y8equv.jpg

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dostum o Navbar teması sana xda linkini vereyim ordan indir fakat bu Navbari kullanmak icin Xposed framework ve g2 xposed(markette G2 xposed diye arattir) kurulu olması gerekiyor

Navbar temasını indirdim kurdum. Xposed framework ve g2 xposed ikiside yuklu ama bi türlü yapamadim o logoyu nasil yapabilecegimi anlatır mısın?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dostum o Navbar teması sana xda linkini vereyim ordan indir fakat bu Navbari kullanmak icin Xposed framework ve g2 xposed(markette G2 xposed diye arattir) kurulu olması gerekiyor

Tamamdır gerek kalmadı. Çözüldü şimdi. G2 tweaksbox kurunca oldu. Ellerine sağlık. Klavyede oldu. Teşekkürler.

x_bjk_x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Berat Kardeşim 401k Serisi Telefonum War : Root Edip Radyoyu Açtım Çızırtıdan Başka Birşey Gelmiyor Yani Anten Yok Gibi Kulaklık Takılı.. !

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar g2 de ekran goruntusu almanin kolay yolu var mi arkadaki tustan zor oluyor samsung gibi elle almanin yolu var mi

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaslar g2 de ekran goruntusu almanin kolay yolu var mi arkadaki tustan zor oluyor samsung gibi elle almanin yolu var mi

Sanal tuşlara Quick Memoyu ekle ordan alırsın hızlı şekilde. Veya SlimKat romu yüklersen direk sanal tuşlara ss alma tuşu ekleyebiliyorsun bastığın an alıyor.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beyler bugün G2 alacağım GALİBA. :) Hepsiburada'da pahalı, Gittigidiyor'a da babam güvenmiyor. Kliksa'da çok uygun fiyata var. Sabancı'nın olduğu için de güveniyoruz Kliksa'ya. 32 GB alacaktım ama Gold rengi var sadece. 16 GB'lık G2'de, siyah rengi var. Gold alırım diye düşündüm ama bir türlü sevemedim. 16 GB'lığında yetmeyeceğini düşünüyorum. Gold'u sevsem bile babam siyahtan başka almaz. Yani 16 GB şart oldu. Fazla fotoğraf çekmem. Büyük boyutlu oyun olarak Asphalt 8 yüklerim. Sizce yeter mi 16 GB?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beyler bugün G2 alacağım GALİBA. :) Hepsiburada'da pahalı, Gittigidiyor'a da babam güvenmiyor. Kliksa'da çok uygun fiyata var. Sabancı'nın olduğu için de güveniyoruz Kliksa'ya. 32 GB alacaktım ama Gold rengi var sadece. 16 GB'lık G2'de, siyah rengi var. Gold alırım diye düşündüm ama bir türlü sevemedim. 16 GB'lığında yetmeyeceğini düşünüyorum. Gold'u sevsem bile babam siyahtan başka almaz. Yani 16 GB şart oldu. Fazla fotoğraf çekmem. Büyük boyutlu oyun olarak Asphalt 8 yüklerim. Sizce yeter mi 16 GB?

Yeter ben fotoğrafları, videoları box-dropbox uygulamalar ile saklıyorum ayrıca pc ye atıyorum ve şuan yüklü oyunları uygulamaları göstereyim ve 2.5 gb boş alanım var. :)

agyhehyz.jpg

u3u8a2e6.jpg

2aqajada.jpg

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Haziranda verilicekmi Güncelleme şu şarj düzelsin yeter artık.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar bu huawei ascend p7 nin temasini ariyorum bilen var mi (rootsuz)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu aralar GTA SA ve Modern Combat 4 ve NFS MW gibi ağır oyunlar oynuyorum 1 saati geçiyor genelde fazla ısınma ilerde ne gibi sorunlara yol açabilir zararları nedir?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar bu aralar GTA SA ve Modern Combat 4 ve NFS MW gibi ağır oyunlar oynuyorum 1 saati geçiyor genelde fazla ısınma ilerde ne gibi sorunlara yol açabilir zararları nedir?

Öncellikle elimizdekinin bir telefon olduğunu unutmayalım :) İçinde fan olmadığı için ve yüksek grafik ve çözünürlülük gerektiren oyunlar elbette ısınma yapıcak. Telefonuna bir zarar vericeğini düşünmüyorum çünkü bu düşünülüp tasarlanmış. Eğerki bişi olursa servise yollarsın. Zaten herkesin yapması gereken bişi diye düşünüyorum. Telefonu ilk aldığımızda %100 den %0 a indirene kadar en ağır oyunları oynamak telefonumuzu cayır cayır yandırmak ve donanıma hasarı varmı bakmak eğer varsa yenis iile değişim talep ederiz :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Öncellikle elimizdekinin bir telefon olduğunu unutmayalım :) İçinde fan olmadığı için ve yüksek grafik ve çözünürlülük gerektiren oyunlar elbette ısınma yapıcak. Telefonuna bir zarar vericeğini düşünmüyorum çünkü bu düşünülüp tasarlanmış. Eğerki bişi olursa servise yollarsın. Zaten herkesin yapması gereken bişi diye düşünüyorum. Telefonu ilk aldığımızda %100 den %0 a indirene kadar en ağır oyunları oynamak telefonumuzu cayır cayır yandırmak ve donanıma hasarı varmı bakmak eğer varsa yenis iile değişim talep ederiz :D

Cevabın için sağol, ısınmasına bişey demiyorum doğal zaten sadece çok oynadığım için korkuyorum bişey olur diye neyse cevabımı aldım sağol ve oyuna devam o zaman. :)