LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Bişi merak ediyorum kırmızı g2? benim bildiğim kırmızı g2 üretilmedi yoksa yanlışmı hatırlıyorum? Şimdi baktımda altın rengide var. Arka tarafı g3 'e benzeyen tamamen shop bir telefon resmi daha var. Bune yahu insanlarımı kandırıyorlar? böyle g2mi üretilmiş yoksa benmi görmedim. Enteresan.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bişi merak ediyorum kırmızı g2? benim bildiğim kırmızı g2 üretilmedi yoksa yanlışmı hatırlıyorum? Şimdi baktımda altın rengide var. Arka tarafı g3 'e benzeyen tamamen shop bir telefon resmi daha var. Bune yahu insanlarımı kandırıyorlar? böyle g2mi üretilmiş yoksa benmi görmedim. Enteresan.

Lg g2 red goldla beraber satisa cikmisti ancak turkiyede fazla bulunmuyor

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Dostum o G2 logosunu nasıl yapabildin? paylaşırmısın acaba? bu arada klavye için teşekkürler bi ara flashlayıp denerim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her telefona uygundur diye düşünüyorum sonuçta klavye yani.
Tamam teşekkürler :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Oha oha sen nerde yaşıyon viko. (güzel lakap buldum sana viko ehehe neyse) kırmızı ve gold rengi vatanda kaç ay önce satışa çıktı unuttum bile. :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Oha oha sen nerde yaşıyon viko. (güzel lakap buldum sana viko ehehe neyse) kırmızı ve gold rengi vatanda kaç ay önce satışa çıktı unuttum bile. :D

Valla bilmiyorum takip etmediğim içindir :D. Bu arada lakap'ı beğendim Viko iyimiş :D

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu lg nin yeni romlarini deneyen var mi ? 20d nin falan ayni surumden yeni romu cikmis,iyilestirme gibi seyler mi var acaba ?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Dostum o G2 logosunu nasıl yapabildin? paylaşırmısın acaba? bu arada klavye için teşekkürler bi ara flashlayıp denerim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her telefona uygundur diye düşünüyorum sonuçta klavye yani.
Yükledim ama bu klavye tam türkçe klavye değil bunu nasıl türkçe klavye yapabilirim :) ?

lakoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu Kitkat şarj problemini çözebilen var mı arkadaşlar.
Bluetooth çalışıyor gözüküyor filan. Bunun en kısa yoldan çözümü var mı acaba

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar daha öncede sormuştum ama tatmin edici bir cevapların alamamıştım,blackmarttan indirdiğim neredeyse tüm uygulamalar ya açılmıyor ya da orjinal lisans istiyor bunun bir yöntemi var mı?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben de bir soru sorayim arkadaslar bildirim isigi sadece sms ve cevapsiz aramada mi yaniyor ornegin whatsappdan msj geldiginde bu isik yanmiyor ?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben de bir soru sorayim arkadaslar bildirim isigi sadece sms ve cevapsiz aramada mi yaniyor ornegin whatsappdan msj geldiginde bu isik yanmiyor ?

Yaniyor. Her bildirimde yaniyor. Uygulamalarin kendi ayarlarindan renkleride ayarlaniyor. whatsapp'in bildirim ayarlarina bakabilirsin.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yaniyor. Her bildirimde yaniyor. Uygulamalarin kendi ayarlarindan renkleride ayarlaniyor. whatsapp'in bildirim ayarlarina bakabilirsin.

Resimdeki indirilen uygulamalar ayarindaymis pardon
ju7egene.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar daha öncede sormuştum ama tatmin edici bir cevapların alamamıştım,blackmarttan indirdiğim neredeyse tüm uygulamalar ya açılmıyor ya da orjinal lisans istiyor bunun bir yöntemi var mı?

Blackmart'ı kullanmayın onun devri bitti artık. Orada eskisi gibi sağlam apk bulunmuyor. Sanırım ceza falan aldılar. Ya da uyarıldılar.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Blackmart'ı kullanmayın onun devri bitti artık. Orada eskisi gibi sağlam apk bulunmuyor. Sanırım ceza falan aldılar. Ya da uyarıldılar.

Ya skype'den yaz yada hangoutsdan! Bu arada bi site daha var simdi reklam yapmak istemiyorum da orda bulunan apk'Larda virus olma ihtimali yuksekmidir?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ya peki lisans sormadan,tam versiyon olarak apkları nereden inderebilirim,yaklaşık 1500 tane reklama tıklamadan,sağlam bir yer bilen varsa özelden yazabilir mi özelden bir de ahmet abi o malum sitede çok reklam çıkıyor ya.