RedDevil
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
G2 Satmadım kardeşime verdim, adresi 100 kez kontrol ettim![]()
Tamam Tamam hayırlı olsun şimdiden. Öyle abi bizde yok 😎
G2 Satmadım kardeşime verdim, adresi 100 kez kontrol ettim![]()
Tamam Tamam hayırlı olsun şimdiden. Öyle abi bizde yok 
keşke param olsada herkese alsam bende üniversite okuyorum burstan biriktirmiştim şimdi üniv sınavlar vs geldi işe girdimde öyle aldım yoksa ne arar öyle babadan gelen bir zenginlik yok kendim çalışıp yapıyorum ama darısı başınıza inşallah hayırlısıyla kardeşim
23 yaşındayım bu yaşıma kadar hemen hemen herşeyi kendim çalışarak aldım. Spor yaptım gittim çalıştım. Yani seni iyi anlarım. Ben kendi şehrimde okuduğum için bursa yazilmadim. İhtiyacı olan birisinin rızkını engellerim diye. Babam sağ olsaydı bana telefon aldım diye veya alacam diye kısaydı 
özele gel konuşalımama allah sabır versin sanada , allah sağlıklı uzun ömürler versin para su bu alınır edilir ama tebrik ederim bende aynı şekilde anneme yük olmak istemiyorum o yuzden çalışmak ve okumak şart bize
Haklısın. Kusura bakma sonra konuşsak olurmu? Şimdi kafam yerinde değil.
ne demek sorun değil ne kusru ne zaman istersen yaz nete girdiğimde cevaplarım
Tamam teşekkür ederim.
ne demek kardeşim tanıştıgıma memnun oldum
Forumda geyik konusu yok ipini koparan burda 12k mesaj oldu 13 e doğru emin adımlarla
nedense konusmamızın üstüne yazmandan dolayı üstüme alınıyorum benden sonra üyelik alıpta 4300+ mesajı olanlar var yani arada bizde sohbet gibi mesaj atsak sorun olmaz
nedense konusmamızın üstüne yazmandan dolayı üstüme alınıyorum benden sonra üyelik alıpta 4300+ mesajı olanlar var yani arada bizde sohbet gibi mesaj atsak sorun olmaz
Beyler full hd walpaper indirebilecegim uygulama var mi
Beyler full hd walpaper indirebilecegim uygulama var mi
Zedge den indirebilirsin
Zedge den indirebilirsin
Zedge denedin mi?
Aynı anda yazmak buna denir.![]()
Denedim de shakira yok onda ya![]()
Arkadaşlar 20b ile 20 c arasında ne gibi farklılıklar var?
B önceden çıkan C sonradan cıkan. Alfabeye göre cıkıyor romlar. En son cıkan en iyisidir hatalar falan düzeltilmiştir vs vs. Şu anda en iyisi 20 D knock codeli en son cıkan.
20b de zaten knock code vardı...