LG G2 Kullanıcıları Kulübü

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamam Tamam hayırlı olsun şimdiden. Öyle abi bizde yok 

keşke param olsada herkese alsam bende üniversite okuyorum burstan biriktirmiştim şimdi üniv sınavlar vs geldi işe girdimde öyle aldım yoksa ne arar öyle babadan gelen bir zenginlik yok kendim çalışıp yapıyorum ama darısı başınıza inşallah hayırlısıyla kardeşim

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
keşke param olsada herkese alsam bende üniversite okuyorum burstan biriktirmiştim şimdi üniv sınavlar vs geldi işe girdimde öyle aldım yoksa ne arar öyle babadan gelen bir zenginlik yok kendim çalışıp yapıyorum ama darısı başınıza inşallah hayırlısıyla kardeşim

23 yaşındayım bu yaşıma kadar hemen hemen herşeyi kendim çalışarak aldım. Spor yaptım gittim çalıştım. Yani seni iyi anlarım. Ben kendi şehrimde okuduğum için bursa yazilmadim. İhtiyacı olan birisinin rızkını engellerim diye. Babam sağ olsaydı bana telefon aldım diye veya alacam diye kısaydı 😪

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
23 yaşındayım bu yaşıma kadar hemen hemen herşeyi kendim çalışarak aldım. Spor yaptım gittim çalıştım. Yani seni iyi anlarım. Ben kendi şehrimde okuduğum için bursa yazilmadim. İhtiyacı olan birisinin rızkını engellerim diye. Babam sağ olsaydı bana telefon aldım diye veya alacam diye kısaydı 

özele gel konuşalım :) ama allah sabır versin sanada , allah sağlıklı uzun ömürler versin para su bu alınır edilir ama tebrik ederim bende aynı şekilde anneme yük olmak istemiyorum o yuzden çalışmak ve okumak şart bize

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
özele gel konuşalım :) ama allah sabır versin sanada , allah sağlıklı uzun ömürler versin para su bu alınır edilir ama tebrik ederim bende aynı şekilde anneme yük olmak istemiyorum o yuzden çalışmak ve okumak şart bize

Haklısın. Kusura bakma sonra konuşsak olurmu? Şimdi kafam yerinde değil.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Forumda geyik konusu yok ipini koparan burda 12k mesaj oldu 13 e doğru emin adımlarla

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Forumda geyik konusu yok ipini koparan burda 12k mesaj oldu 13 e doğru emin adımlarla

nedense konusmamızın üstüne yazmandan dolayı üstüme alınıyorum benden sonra üyelik alıpta 4300+ mesajı olanlar var yani arada bizde sohbet gibi mesaj atsak sorun olmaz

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
nedense konusmamızın üstüne yazmandan dolayı üstüme alınıyorum benden sonra üyelik alıpta 4300+ mesajı olanlar var yani arada bizde sohbet gibi mesaj atsak sorun olmaz

Salla bilmediğimiz bir konu veya özellik varsa buyursun yazsın. Yoksa okusun dursun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar benim sorunum gle android mtp device hata veriyor üvesbi taktığım zaman bilgisayarım görmüyor ne paptım sa olmadı bilgisi olan arkadaşlar yatdım ederse teşeklr telefonum g2 bu arada tkşlr

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Nedense üzerime alınıyorum. hatta alınmasam da doğrudan bana geldi bu laf biliyorum. Burada post kastığımı düşünüyorsanız sizleri sorularınızla başbaşa bırakıp gidebilirim. nasıl olsa hemen hemen herkes öğrenmiştir artık G2'yi..

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sirf bu yuzden klupten uzaklasmak istedim. Herkes birbirine laf sokma derdinde. Hosunuza gitmeyen ne var Allah Askina? Yok ipini koparan burda. Yoks post kasanlar burda. Abi ben burada geyik yapiyorum. Buna site yoneticileri laf soylemiyorken siz kim oluyorsunuzda laf sokuyorsunuz? Haddinizi bilin biraz. Kimse kimseye laf sokamaz. Rahat birakin artik bu klubu.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Beyler full hd walpaper indirebilecegim uygulama var mi

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bunu yapabildim
4yru5ama.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Lg smart world'de backgrounds hd uygulaması var, oraya da bi bak.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar 20b ile 20 c arasında ne gibi farklılıklar var?

B önceden çıkan C sonradan cıkan. Alfabeye göre cıkıyor romlar. En son cıkan en iyisidir hatalar falan düzeltilmiştir vs vs. Şu anda en iyisi 20 D knock codeli en son cıkan.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Alamanya 20d ye güncelleme gelmedi degilmi daha ?