- Reaksiyon puanı
- 344
Arkadaslar ana ekranda duvar kagidi oynuyor ya gecislerde ben sabit durmasini istiyorum nerededir bunun ayari
Dostum bu nedit ya cok supermis bunlar ha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valla ben bu resimleri gördükten sonra tema imiş widget imiş hiç uğraşmadım. Bıraktım bu işleri aviate yi yükledim basit bi arayüzle takılıyorum![]()
çalışıyorm.ssdGayet iyi. Takma artık kafana.
6 saat ekran acik costuruyorsun be g2 iste bunu seviyorum![]()
Bu arada yukardaki sorumu cevaplayabilecek var mi
Burada Capsli paylaşım yaptıydım onu görmedin miydi![]()
oyun oynadığım aralarnasıl normalmi ya şakkk die inmesi
![]()
![]()
pıt pıt gidince takıntı olmş .sd kamerada bile 5 dk durim 1 şarj gidio .sdKardeş biz sana "Normal" diyoruz sen diretiyosun sanki normal değilmiş gibi. Sen 3310 al hiç şarjı sormana bile gerek kalmaz.![]()
normalde ekranı ters çevirince oluyo bu yani ekran bi yere dönükken cebindeyken açılmaması için sensör var tuhafMeraba arkadaşlar ekranı kilitlediğimde açmak için tekrar güç tuşuna basıyorum ama ekran hemen kararıyo yani ben kilidi açmak için kaydırırken telefon kararıyo kaydırmama izin vermiyo ne yapmalıyım ?
Meraba arkadaşlar ekranı kilitlediğimde açmak için tekrar güç tuşuna basıyorum ama ekran hemen kararıyo yani ben kilidi açmak için kaydırırken telefon kararıyo kaydırmama izin vermiyo ne yapmalıyım ?
![]()
Soldakini seçersen hareket etmez.
bencede ön kameranın yanındaki sensörleri kapamış olmalısınMeraba arkadaşlar ekranı kilitlediğimde açmak için tekrar güç tuşuna basıyorum ama ekran hemen kararıyo yani ben kilidi açmak için kaydırırken telefon kararıyo kaydırmama izin vermiyo ne yapmalıyım ?
Kaç kere bunu söyledin, daha bilmeyen mi var? Megafonla gezmediğin kaldı, o da olur yakında.![]()
yok artık abi ya 2 haftalık telefon servise göndermeyi düşündüm bunun yüzünden 2 kere hard reset attım meğerse elim sensörün önündeymiş aSAS:XA
açılmıyorsa sensörün önüne koymuşssundur elini koymadıysan bilmiyorumekrana çift tıklama da sorun yaşayan var mı arkadaşlar ben ekranı kapatırken çalışıyo ama açarken çalışmıyo. bide elimi sensörün önüne koymadan da olmuyo altta fiilan da sensör yok dime .s
rootlu mu seninkiBeyler knock code hala gelmedimi yaw çok sıkıldım bekliyorum ne zamandır rom atmayı bile düşünüyom ama bidaki ay gelcek ondan atmıyom
yok aldığım gibirootlu mu seninki
Madem ne zaman geleceğini biliyorsun tekrar niye soruyorsunBeyler knock code hala gelmedimi yaw çok sıkıldım bekliyorum ne zamandır rom atmayı bile düşünüyom ama bidaki ay gelcek ondan atmıyom
ekrana çift tıklama da sorun yaşayan var mı arkadaşlar ben ekranı kapatırken çalışıyo ama açarken çalışmıyo. bide elimi sensörün önüne koymadan da olmuyo altta fiilan da sensör yok dime .s
evet sizinki paralel ithalatmı yoksa rommu yükledinizbu knock code değil mi![]()